صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

چگونه افطاری مشترک برگزار کنیم؟

۰۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۵:۰۲
کد خبر: ۵۲۰۱۹۵
صفحه ریحانه منتسب به پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب در فضای مجازی درباره چگونگی برگزاری افطاری مشترک در ماه مبارک پستی منتشر کرده که به این شرح است: سعی کنید با هر شرایط و وضعیت مالی‌ای که دارید، خودتان را از اجر معنوی افطاری دادن محروم نکنید.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، صفحه ریحانه منتسب به پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله العظمی سید علی خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب در فضای مجازی درباره چگونگی برگزاری افطاری مشترک در ماه مبارک پستی منتشر کرده که به این شرح است:

«چگونه افطاری مشترک برگزار کنیم؟
در راستای مزایای برگزاری افطاری مشترک که در یادداشت‌های گذشته به آن پرداختیم، در این یادداشت می‌خواهیم بگوییم چه راه‌هایی برای برگزاری افطاری مشترک با کمک دوستان و اقوام وجود دارد.

هزینه‌ها را تقسیم کنید
اولین راه این است که یکی از میزبانان وسایل و مواد اولیه افطاری را تهیه کند و خودش نیز تدارک پخت و تهیه غذا را به عهده بگیرد و سپس مجموع هزینه‌ها را به تعداد میزبانان تقسیم کند. اگرچه در این روش ممکن است خانواده‌ای که مسئولیت‌ها را برعهده گرفته و به اصطلاح بانی افطاری شده است، کاملا راضی و خشنود باشد، اما، چون فشار زیادی به آن‌ها وارد می‌شود، سعی کنید مسئولیت‌ها را نیز بین میزبانان تقسیم کنید و این تقسیم‌بندی فقط در زمینه مالی نباشد.

هر کدامتان مسئولیت یک غذا را برعهده بگیرید
یکی از ساده‌ترین راه‌های میزبانی مشترک این است که هر خانواده مسئولیت یک غذا را برعهده بگیرد. به-عنوان مثال یک خانواده تهیه نان، پنیر، خرما، سبزی و سوپ را برعهده بگیرد و دیگری غذای ساده‌ای مانند عدس پلو یا لوبیاپلو را بپزد.

مکان از یکی و غذا‌ها با بقیه میزبانان!
گاهی یکی از میزبانان خانه اش را برای صرف افطار در اختیار شما قرار می‌دهد و شما به همراه چند خانواده دیگر به صورت مشترک تهیه و پذیرایی از مهمانان را برعهده می‌گیرید. بعضی از خانواده‌ها تمایل به افطاری دادن دارند، اما خانه شان کوچک است یا به هر دلیلی شرایط برگزاری افطاری در خانه شان را ندارند. این روش برای چنین افرادی مناسب می‌باشد‌

هرکس افطاری خود را بیاورد
روش دیگر برای افطاری مشترک این است که هر خانواده طبق قرار قبلی یک بخش از افطاری را برعهده بگیرد و با خود بیاورد. ممکن است وسایل افطاری بین دو یا چند خانواده تقسیم شود و همه نتوانند سهیم شوند، اما سعی کنید حتی به اندازه چای یا خرما در این راه گام بردارید و روزه داری را افطاری دهید. با این کار می‌توانید افطاری دسته جمعی خارج از منزل و به صورت پیکنیک در پارک‌ها نیز ترتیب دهید. به هرحال سعی کنید با هر شرایط و وضعیت مالی‌ای که دارید، خودتان را از اجر معنوی افطاری دادن محروم نکنید و فراخور احوال و سبک زندگی تان یکی از راه‌های بالا را برای برگزاری افطاری انتخاب کنید.»

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *