تشکیل ۲۸ هزار و ۵۲۷ پرونده برای واحدهای احداثی و تعمیری در ۳ استان سیلزده + تفکیک
طبق گفته معاون وزیر کشور در مجموع ۲۸ هزار و ۵۲۷ پرونده برای واحدهای احداثی و تعمیری در سه استان گلستان، خوزستان و لرستان تشکیل شده که از این تعداد ۷۰ هزار و ۶۰ واحد احداثی و ۱۳ هزار و ۷۸ واحد تعمیراتی است.
وی ادامه داد: از میان پروندههای تشکیل شده در این استان، تعداد هزار و ۱۲۹ واحد احداثی و چهار هزار و ۴۵۲ واحد تعمیری برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی شده است و تعداد ۳۰۷ متقاضی با بانکها جهت دریافت تسهیلات عقد قرارداد کردهاند.
دبیر کمیته بازسازی و نوسازی قرارگاه بازسازی مناطق سیل زده گفت: در استان لرستان نیز ۱۴ هزار و ۲۲۵ پرونده تشکیل شده است که ۱۳ هزار و ۶۳۲ واحد شامل پنج هزار و ۸۷۷ واحد احداثی و هفت هزار و ۷۵۵ واحد تعمیری برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی شدهاند و ۷۶۳ متقاضی با بانکها جهت دریافت تسهیلات عقد قرارداد کرده اند.
جمالی نژاد درادامه گفت: در استان خوزستان نیز با توجه به اینکه هنوز سطح آب در برخی از نقاط استان به گونهای است که امکان ارزیابی دقیق واحدهای خسارت دیده را امکان پذیر نمیسازد، لکن تاکنون پنج هزار و ۳۰۰ پرونده تشکیل شده است.
وی افزود: از میان پروندههای تشکیل شده برای بازسازی و نوسازی واحدهای مسکونی در استان خوزستان، تعداد یک هزار و ۹۲۵ متقاضی برای ۵۴ واحد احداثی و یک هزارو ۸۷۱ واحد تعمیری به بانک معرفی شدهاند که قطعاً با بهتر شدن شرایط در استان مذکور و انجام عملیات ارزیابی تعداد دقیق برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی خواهند شد.
معاون وزیر کشور با بیان اینکه برای سرعت بخشیدن به پرداخت تسهیلات؛ کمیتههای بازسازی، نوسازی و ارزیابی خسارات در تاریخهای ۲۸ و ۳۱ اردیبهشت ماه سال جاری جلساتی را با بانکهای ملی، ملت، کشاورزی، مسکن، صادرات، تجارت، سپه و رفاه برگزار کردند، گفت: به زودی شاهد سرعت در روند پرداخت تسهیلات به مردم در استانهای سیل زده خواهیم بود.
وی درباره شایعاتی که در رسانههای اجتماعی مبنی بر قطع آب و برق در مناطق روستایی خوزستان مطرح شده بود، اظهارداشت: در روزهای آغازین جاری شدن سیل در ۳ استان مذکور طبعاً مشکلاتی در شبکههای خدماتی و محورهای مواصلاتی و آسیب دیدن زیرساختها وجود داشت که شخصاً در سفرهایی متوالی که در طول ایام ابتدایی سال به ۳ استان موصوف داشتم، شاهد آن بودم.
دبیر کمیته بازسازی و نوسازی قرارگاه بازسازی مناطق سیل زده اضافه کرد: البته با رفع شرایط بحرانی، ادارات ذیربط(برق،گاز و آب) به فوریت اقدامات ترمیمی و اصلاحی خود را برای رفع مشکلات آغاز میکردند و در همان روزهای اول بسیاری از مشکلات اعم از قطع آب، برق، تلفن، گاز رفع شد.
جمالی نژاد عنوان کرد: در حوزه راهها و محورهای مواصلاتی تخریب شده در زمان سیل نیز، در حد امکان اقدامات ترمیم انجام میشد تا در زمان مناسب، مشکلات به طور کامل رفع شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *