صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سه ماده غذایی که خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد/ تعرفه‌های درمانی باید کنترل شود/ کاهش میزان اهدای خون در کشور

۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۷:۳۱:۰۱
کد خبر: ۵۱۹۵۹۳
سه ماده غذایی که خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد، تعرفه‌های درمانی باید کنترل شود، کاهش میزان اهدای خون در کشور، دلال‌بازی‌های کلان و بیمارانی که بی‌کیفیت درمان می‌شوند و ... گزیده‌ای از اخبار منتشر شده برای بسته سلامت است.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، سه ماده غذایی که خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد، تعرفه‌های درمانی باید کنترل شود، کاهش میزان اهدای خون در کشور، دلال‌بازی‌های کلان و بیمارانی که بی‌کیفیت درمان می‌شوند و ... گزیده‌ای از اخبار منتشر شده برای بسته سلامت است که در ادامه می‌خوانید.

 

سه ماده غذایی که خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد
یک فوق تخصص بیماری‌های گوارش و کبد، ضمن اشاره به عوامل اصلی ابتلا به سرطان، نسبت به عوارض مواد غذایی خطرناک، هشدار داد. حسن طاهری با اشاره به اینکه مصرف میوه و سبزیجات در پیشگیری از ابتلاء به سرطان‌های گوارش بسیار موثر است، گفت: چاقی، عدم تحرک، استرس و مصرف مواد غذایی ناسالم از عوامل دخیل در بروز سرطان است. به گزارش مهر، وی اظهار داشت: سرطان زمانی که به وقوع می‌پیوندد همچون زلزله‌ای به شمار می‌رود که همه بنیان‌های خانواده را در هم در می‌نوردد و بار فکری و اقتصادی زیادی را برای خانواده به همراه دارد.

• تعرفه‌های درمانی باید کنترل شود
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در موضوع تعرفه درمانی گفت: قرار نیست دولت صرفاً تأمین کننده منافع پزشکان باشد و پزشکان وضعیت خود را با کشور‌های همسایه مقایسه کنند و ببینند آنجا درآمدشان چقدر است. به گزارش مهر، حسن لطفی درباره اعتراض پزشکان به تعرفه‌های درمانی سال ۹۸ و درخواست افزایش ۴۰ درصدی آن، افزود: پزشکان نباید توقعاتشان به این میزان بالا باشد. در حال حاضر مردم در شرایط سخت اقتصادی بر سر می‌برند. قرار نیست دولت صرفاً تأمین کننده منافع پزشکان باشد. پزشکان وضعیت خود را با کشور‌های همسایه مقایسه کنند و ببینند آنجا پزشک‌ها چقدر درآمد دارند.

• کاهش میزان اهدای خون در کشور
مدیر عامل سازمان انتقال خون از کاهش میزان اهدای خون در کشور خبر داد. علی اکبر پورفتح‌اله با اشاره به کاهش تعداد اهداکنندگان خون در ماه مبارک رمضان گفت: در ماه مبارک رمضان میزان اهدا خون در کشور کاهش می‌یابد، خوشبختانه ما همیشه برنامه‌ریزی‌هایی که انجام می‌دهیم تا با ذخیره خوبی مناسب وارد این ماه مبارک شویم. به گزارش ایلنا، وی بیان کرد: در حال حاضر وضعیت اهدای خون اگرچه کاهش داشته، اما قابل مدیریت است در استان‌هایی که میزان اهدای خونشان کاهش پیدا کرده، دستورالعملی فرستاده شده است که تا بعد از افطار نیز، درب‌های مراکز انتقال خون باز باشد.


• دلال‌بازی‌های کلان و بیمارانی که بی‌کیفیت درمان می‌شوند
رئیس انجمن گردشگری سلامت ضمن تشریح مهم‌ترین چالش‌ها و فرصت‌های حوزه گردشگری سلامت در کشور، گفت: در سال گذشته حدود یک میلیارد دلار درآمد ارزی از این حوزه داشتیم. به گزارش ایسنا، محمد جهانگیری درباره وضعیت گردشگری سلامت در کشور، افزود: یکی از افتخارات کشور این است که امروزه حوزه پزشکی ما از نظر کیفیت ارائه خدمات در منطقه حرف اول را می‌زند و از نظر قیمت هم با توجه به همه مبانی موجود، پایین‌ترین قیمت را داریم؛ به طوری هزینه دریافت خدمات سلامت و اقامت یک بیمار خارجی در ایران بسیار کمتر از کشور‌های همجوار ماست، اما کیفیت ما از آن‌ها بهتر است.

 

• پویش کنترل فشار خون به تکمیل پرونده الکترونیک سلامت کمک می‌کند

معاون وزیر بهداشت گفت: پویش ملی کنترل فشار خون بالا می‌تواند به ایجاد و تکمیل پرونده الکترونیک سلامت هم کمک کند و این پویش فرصتی برای این موضوع و ثبت اطلاعات سلامت افرادی که فرصت مراجعه ندارند نیز محسوب می‌شود. به گزارش ایرنا، علیرضا رئیسی درباره ایجاد و تکمیل پرونده الکترونیک سلامت از طریق پویش ملی کنترل فشار خون بالا افزود: پس از ثبت فشار خون مردم در سامانه، با توجه به اینکه کد ملی افراد نیز وجود دارد، اطلاعات در پرونده الکترونیک سلامت افراد نیز درج می‌شود و می‌توان مراقبت‌های بعدی را به افرادی که دچار فشار خون بالا هستند ارائه کرد.

• خدمات بهداشتی برای صددرصد جمعیت روستایی کشور فراهم شده است
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در طول بیش از سه دهه در ایران با تاسیس حدود ۱۷ هزار خانه بهداشت و با کمک بهداشت کاران جامعه (بهورزان) خدمات بهداشتی را برای تقریبا صددرصد از جمعیت روستایی و بخش‌های فقیر جامعه فراهم کردیم. سعید نمکی افزود: همه ما متعهد به بیانیه آستانه درباره مراقبت‌های اولیه بهداشتی هستیم. جمهوری اسلامی ایران شدیدا بر این باور است که تقویت سیستم‌های بهداشت (HSS) عادلانه ترین، موثرترین و پایدارترین ابزار برای دستیابی به اهداف سه گانه سیزدهمین برنامه عمومی کار سازمان جهانی بهداشت است. به گزارش ایرنا، وی بیان کرد: در نتیجه اتخاذ این رویکرد، میزان امید به زندگی افزایش و میزان مرگ و میر مادران و نوزادان به طور قابل توجهی کاهش یافته است.

• تغذیه مناسب برای افراد «کم خون» در وعده سحری
متخصص تغذیه گفت: افراد کم خون می‌توانند از گوشت شتر مرغ در سحر استفاده کنند، همچنین سعی کنند غذا‌های برنجی و مصرف انواع خورشت‌ها را کاهش دهند. سید ضیا‌ءالدین مظهری درباره تغذیه مناسب در ماه مبارک «رمضان» توضیح داد: بهترین نوشیدنی برای روزه داران در این ماه آب است و فقط باید به این نکته توجه کنیم که آب مصرفی زیاد سرد نباشد و در هنگام افطار هم بهتر است شیر کم چرب با خرما استفاده شود. وی با بیان اینکه استفاده از شیر ولرم در زمان افطار توصیه می‌شود گفت: توجه داشته باشید مواد سرد یا نوشیدنی‌های سرد معده را تحریک می‌کنند و همچنین تشنگی را نیز از بین نمی‌برند. به گزارش فارس، مظهری افزود: اگر بخواهیم از یک نوشیدنی مفید دیگر نام ببریم شربت آبلیمو گزینۀ مناسبی است. شربت باید از لیموی تازه و شکر یا عسل خیلی کم تهیه شده باشد به دلیل اینکه شکر باعث ترشح انسولین می‌شود و مواد قندی در خون کاهش می‌یابد در نتیجه در میان روز باعث کمتر شدن قندخون و به وجود آمدن ضعف در بدن می‌شود.

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *