صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

زمینه‌های همسر آزاری/فعالیت اورژانس اجتماعی در مراکز استان‌ها به صورت شبانه روزی است

۰۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۱:۰۰:۱۷
کد خبر: ۵۱۹۵۸۸
رئیس اورژانس اجتماعی کشور گفت:اختلالات روانی از سطح خفیف تا شدید، پرخاشگری، بهانه گیری‌های بی مورد، عدم تمکین زنان و بیکاری از دیگر دلایل اصلی در زمینه همسرآزاری هستند.

رضا جعفری، رئیس اورژانس اجتماعی کشور در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه ، اظهار داشت: اختلالات روانی از سطح خفیف تا شدید، پرخاشگری، بهانه گیری‌های بی مورد، عدم تمکین زنان و بیکاری از دیگر دلایل اصلی در زمینه همسرآزاری هستند.

وی بیان داشت: وقتی آگاهی زنان از طریق تحصیلات، شغل و ... افزایش یابد، میزان خشونت‌های اعمال شده نسبت به آنان کاهش می‌یابد.

جعفری در خصوص زمان فعالیت مراکز اورژانس اجتماعی اظهار داشت: فعالیت اورژانس اجتماعی در مراکز استان‌ها به صورت شبانه روزی است، اما در شهرستان‌ها همکاران ما به صورت به صورت دو شیفت و تا ساعت ۸ شب خدمت رسانی می‌کنند.

وی افزود: تماس‌های دریافتی از شهرستان‌ها که پس از ساعت ۸ شب ثبت می‌شوند به مراکز استان‌ها وصل می‌شود تا در صورت لزوم از استان مربوطه اقدامات لازم صورت پذیرد.

رییس اورژانس اجتماعی کشور درخصوص خدمات این سازمان گفت: ما دو مرکز مهم در اورژانس اجتماعی کشور داریم. یکی مرکز مداخله در بحران که پذیرش‌ها به صورت سرپایی و در ساعات اداری انجام می‌شود؛ و دیگری خانه امن که مرکز نگهداری دائم افرادی است که مورد خشونت واقع شده اند.

وی کارکرد این مراکز را اینطور تشریح کرد: در مرکز مداخله بحران یک یخش خوابگاهی داریم که زنان و کودکان مورد خشونت واقع شده به آنجا انتقال داده می‌شوند و بین ۲۱ تا ۴۵ روز به صورت موقت نگهداری می‌شوند. مرکز دومی که پیش بینی شده است خانه امن نام دارد. در خانه امن، زنان به همراه فرزندان خود می‌توانند بین ۴ تا ۸ ماه حضور داشته باشند.

جعفری با بیان اینکه خدمات ما تنها برای فرد مورد خشونت واقع شده نیست گفت: افراد پرخاشگری که اعمال خشونت می‌کنند نیز باید از اقدامات درمانی ما بهره مند می‌شود چرا که اگر رفتار‌های خشونت آمیز کنترل و درمان نشود، چرخه خشونت در یک خانواده و به طبع آن در جامعه ادامه خواهد یافت.

وی گفت: خشونت هیچ مرزی نمی‌شناسد و در همه گروه‌های مختلف مالی، تحصیلی و فرهنگی اتفاق می‌افتد.

 

انتهای پیام/ 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *