صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تحلیل چرایی ستیزه‌جویی گفتاری آمریکا با ایران

۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۱:۰۲
کد خبر: ۵۱۹۴۵۵
تحلیل گر مسائل بین الملل در فضای مجازی نوشت: دونالد ترامپ رییس جمهور، دور تازه‌یی از اتهامات ستیزه‌جویانه را از روز‌های نخستین راه یابی به کاخ سفید بر ضد ایران کلید زد. رمزگشایی از اینکه چرا رهبران امریکا اغلب به ستیزه‌جویی گفتاری با ایران می‌پردازند کار دشواری نیست.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، حسن عابدینی، تحلیل گر مسائل بین الملل در فضای مجازی درباره اقدامات ستیزه جویانه آمریکا نوشت:
«دونالد ترامپ رییس جمهور، دور تازه‌یی از اتهامات ستیزه‌جویانه را از روز‌های نخستین راه یابی به کاخ سفید بر ضد ایران کلید زد. رمزگشایی از اینکه چرا رهبران امریکا اغلب به ستیزه‌جویی گفتاری با ایران می‌پردازند کار دشواری نیست. جیمی کارتر رییس جمهوری پیشین آمریکا سال‌ها پیش گفته بود: هر کس که در آمریکا کاندیدای رسیدن به مقامی باشد از اعضاء کنگره و سنا گرفته تا فرمانداران ایالات و حتی رییس جمهور نمی‌تواند چیزی را که برخلاف خواست اسرائیل است تایید کند. سیاستمداران آمریکایی برای جامه عمل پوشاندن به این اصل معمولا به دو شیوه عمل می‌کنند: یا به صورت مستقیم از سیاست‌های اسراییل حمایت می‌کنند یا به لفاظی تند بر ضد دشمنان اسراییل روی می‌آورند. ترامپ با انتقال سفارت از تل اویو به قدس و ضمیمه قلمداد کردن منطقه سوری جولان به اسراییل به اصل نخست سرسپردگی به صهیونیست‌های اشغالگر گردن نهاد. قرار دادن نام سپاه پاسداران در فهرست گروه‌های تروریستی و تلاش برای افزایش تحریم‌های اقتصادی بر ضد ایران هم در قالب پای بندی به اصل دوم است. جرالد کوشنر داماد جویای نام ترامپ که یهودی زاده‌ای با گرایش صهیونیستی است و جان بولتون مشاور امنیت ملی که به سبب نزدیکی به گروهک تروریستی منافقین به سندروم ضد ایرانی مبتلاست در تند کردن لفاظی‌ها و چینش واژگان توئیت‌های رییس جمهورازجایگاه کانونی برخوردارند. کوشنر و بولتون گرچه بصورت روزمره در گوش ترامپ نجوا می‌کنند، اما بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی، بن سلمان سعودی و بن زاید اماراتی هم سه ضلع دیگر مربع وسوسه برانگیز ترامپند. هیات حاکمه امریکا البته گرچه در مواجهه با بحران ها، نخستین گزینه‌ای که به ذهنشان می‌رسد قوه قهریه است، اما تجربه نشان می‌دهد که پنتاگون در صورتی گزینه نظامی روی میز می‌گذارد، که کشوری فاقد حکومت مرکزی مقتدر باشد یا اینکه پیشتر خلع سلاح شده باشد. پرونده‌های غرب اسیا بسان ظروف مرتبطه چنان درهم تنیده اند که چاره اندیشی یکی بدون در نظر گرفتن دیگری ممکن نیست. جایی که محور مقاومت در برابر شرارت پیشگان غربی، عربی و عبری صف ارایی کرده اند. برخی تحلیگران غربی بر این باورند که شلیک موشک‌های مقاومت از غزه به عمق سرزمین‌های اشغالی سبب چالش امنیتی برای بی بی و صدمه دیدن چند نفتکش در الفجیره امارات و اتش گرفتن ایستگاه‌های انتقال نفت ارامکو در سعودی نیز موجب تغییر دستگاه محاسباتی دو بن (سلمان و زاید) شده است. مقاومت اسلامی با بهره گیری از نبرد نامتقارن در جنگ اراده‌ها به بازدارندگی راهبردی دست یافته است.»

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *