صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کار‌های جانمایی و مهندسی حدود دو هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی پلدختر در حال انجام است

۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۳:۰۹
کد خبر: ۵۱۹۳۸۹
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
فرماندار پلدختر با اشاره به آخرین اقدامات در مناطق سیل‌زده، گفت: حدود دو هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی در پلدختر دچار تخریب صددرصدی شده بودند که کار‌های جانمایی آنها به لحاظ مهندسی خاک و نقشه‌برداری کمی زمانبر شده، اما در حال انجام است.
نعمت‌الله دستیاری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی ، با اشاره به آخرین اقدامات در مناطق سیل‌زده پلدختر بیان کرد: نزدیک به پنج هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی و تجاری در پلدختر نیاز به احداث و تعمیر مجدد در پساسیل دارند.

وی ادامه داد: برای تعمیر و احداث واحد‌های مسکونی و تجاری در پلدختر تاکنون ۷۰-۸۰ درصد تسهیلات پرداخت شده است و مردم در حال انجام اقدامات لازم در این زمینه هستند.
 
دستیاری عنوان کرد: حدود دو هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی در پلدختر دچار تخریب صددرصدی شده بودند که کار‌های جانمایی آنها به لحاظ مهندسی خاک و نقشه‌برداری کمی زمانبر شده، اما در حال انجام است.

فرماندار پلدختر خاطرنشان کرد: در پلدختر زمین‌هایی را برای ساخت و ساز مشخص کردیم اما به دلیل اینکه زیر کشت هستند و زمینی که متعلق به سازمان مسکن و شهرسازی باشد، نداریم. حدود یک هفته دیگر کار برداشت محصول صورت می‌گیرد؛ کل کار‌های تفکیک و نقشه برداری انجام شده است تا این زمین‌ها به مردم واگذار و کار‌های ساخت را آغاز کنند.

دستیاری در ادامه عنوان کرد: اجاره بها نیز برای تهیه مسکن به حساب‌ افراد واجد شرایط واریز شده است.

وی درباره احداث و تعمیر مدارس در شهرستان پلدختر نیز عنوان کرد: مدارس بیشتر نیاز به تعمیر دارند و کارشناسان امر به لحاظ فنی باید ببینند این مدارس کنونی  از استحکام کافی برخوردار هستند یا خیر؛ هنوز در این زمینه به جمع بندی نهایی نرسیده ایم.

فرماندار پلدختر تاکید کرد: در بحث عدم ساخت و ساز در حریم رودخانه نیز هنوز بررسی‌های لازم انجام نشده است و باید تکلیف این امر هم به زودی مشخص شود تا مردم بدانند باید در کدام قسمت‌ها خانه بسازند و در چه قسمت‌هایی نباید اقدام کنند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *