صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

عامل خطر ابتلا به سرطان مری چیست؟

۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۹:۰۰
کد خبر: ۵۱۹۰۹۵
عضو هیات علمی پژوهشکده بیماری‌های گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به مضرات مصرف چای داغ، گفت: چای داغ خطر ابتلا به سرطان مری را ۱۰ برابر افزایش می‌دهد.

به گزارش گروه فضای مجازی،دکتر محمد امانی به مردم توصیه کرد که به هیچ وجه چای داغ مصرف نکنند تا در معرض سرطان مری قرار نگیرند.

وی اظهار داشت: در صورتی که مردم از چای ولرم استفاده کنند، خطر ابتلا به سرطان خیلی کم می شود و حتی می توان گفت که به صفر نزدیک می شود.

 

 

 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *