صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

شکاف طبقاتی در انگلیس؛ نهادهای اقتصادی هشدار دادند

۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۲۰:۰۰:۰۱
کد خبر: ۵۱۸۸۳۴
موسسه مطالعات مالی انگلیس می‎گوید که انگلیس باید تدابیر نابرابری که شکاف طبقاتی میان ثروتمندان و فقرا را بیش از آنکه آشکار کند پنهان نگاه می‌دارد متوقف کند.
به گزارش گروه بین الملل ؛ انگلیس باید تدابیر نابرابری را که شکاف طبقاتی میان ثروتمندان و فقرا را بیش از آنکه آشکار کند پنهان نگاه می‌دارد متوقف کند.

این جملات را موسسه مطالعات مالی انگلیس به مناسبت پنجاهمین سالگرد درخواست ۵ ساله در خصوص اقدامات موثر‌تر در برابر نابرابری در جامعه منتشر کرده است.

سیاستمداران انگلیسی در اکثر موارد اختلاف مالی روز افزون میان طبقات جامعه و زیاد شدن فاصله نسل‌ها را هنگامی که در خصوص شکاف طبقاتی به مذاکره نشسته‎اند نادیده می‌گیرند. همچنین آنان شکاف گسترده در ارائه خدمات حمل و نقل، امید به زندگی و امکانات فرهنگی میان مناطقی که ممکن است بیشتر با تدابیر جامعه تری از نابرابری پوشانده شود را مورد بی توجه قرار می‌دهند.

نگاهی عمیق به تدابیر قدیمی سیاستمداران در موضوع نابرابری درآمد مردم انگلیس اثبات کرده که اقدامی به شدت سیاسی است. از سال ۲۰۱۰، دولت‌های محافظه کار نگرانی‌های که کاهش هزینه‌های خدمات عمومی و رفاه را برای مردم به همراه داشته کنار گذاشته و استفاده از شاخص جینی (اندازه گیری آماری از شکاف میان پایین‌ترین و بالاترین درآمد خانوار) نابرابری را در جامعه افزایش داده است.

بیشتر بخوانید: تشدید دشواری‌های اقتصادی انگلیس به دلیل طولانی شدن فرآیند برگزیت

گزارش‌های انتشار یافته اغلب به این نتیجه رسیدند که اثر کلی سیاست‌های دولت انگلیس با وجود آنکه بر خلاف شواهد هستند نشان می‌دهد نابرابری همچنان بدون تغییر باقی مانده است.

گاردین می‎گوید یکی از دلایل که متوسط درآمد در جامعه انگلیس تقریبا دست نخورده باقی مانده، مرتبط با تقسیم جامعه به گروه‌های بزرگ و گروه‌های مجزا نه چندان بزرگ است که ثروتشان اغلب در جهت مخالف کاهش یافته است.

وضعیت خانواده‌های شاغل با درآمد پایین طی ۱۰ سال گذشته بدتر شده است. شاخص جینی نشان می‌دهد توزیع ثروت به مراتب کمتر از درآمد یا درآمد خانوار است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *