صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

درباره اصلاح ساختار بودجه جلسات منسجمی از سوی دولت و مجلس برگزار نشده است

۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۴:۰۴:۰۱
کد خبر: ۵۱۸۴۲۹
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: هنوز به صورت منسجم جلساتی در رابطه با اصلاح ساختار بودجه از سوی دولت و مجلس برگزار نشده است و باید مورد پیگیری قرار گیرد.
اکبر رنجبرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری درباره «اصلاح ساختار بودجه» و تکالیف دولت و مجلس در این  رابطه گفت: طی دو ماه گذشته مجلس و دولت اقدام مشهودی را درباره اصلاح ساختار بودجه نداشته‌اند البته ممکن است کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات به صورت انفرادی این مسئله را مورد ارزیابی قرار داده باشد و طرح‌هایی در این زمینه مطرح کند.

وی تصریح کرد: هنوز به صورت منسجم جلساتی در رابطه با اصلاح ساختار بودجه از سوی دولت و مجلس برگزار است و باید مورد پیگیری قرار گیرد.
 
بیشتر بخوانید:

رنجبرزاده با ذکر مصادیقی درباره اصلاح ساختار بودجه بیان داشت: وابستگی بودجه به نفت از جمله مواردی است که باید در اصلاح ساختار بودجه مورد ارزیابی مجدد قرار گیرد چرا که ما هنوز بیش از ۵۰ درصد وابستگی به نفت داریم.

این نماینده مجلس اظهارداشت: دولت و مجلس در اصلاح ساختار بودجه باید تمام تلاش خود را در این مسیر قرار دهند که وابستگی بودجه به نفت را طی مدت ۲ الی ۳ سال به زیر ۱۰ درصد برسانند.

عضو هیئت رئیسه مجلس با بیان اینکه نفت تبدیل به ابزار دشمن شده است، گفت: این ابزار را باید از دشمن گرفت و راه حل آن این است که بخش خصوصی را در این زمینه فعال کرد. نحوه درآمدزایی در بودجه باید از طرق دیگری مورد پیگیری قرار گیرد.

این نماینده مجلس با بیان اینکه باید مقوله کاهش هزینه‌های جاری کشور را در اصلاح ساختار بودجه گنجاند تاکید کرد: در حال حاضر مصارف برخی دستگاه‌ها ضرورتی ندارد. همچنین در راستای اصلاح ساختار بودجه باید پروژه‌های عمرانی را با برخی امتیازات به بخش خصوصی واگذار کنیم بنابراین بودجه عمرانی ما در اصلاح ساختار بودجه باید کاهش پیدا کند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *