صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

باید در ماه مبارک رمضان خانه‌هایمان را پایگاه قرآن و عترت کنیم/لذت سحر‌های ماه فضیلت خدا را از دست ندهیم

۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۰:۴۰
کد خبر: ۵۱۸۳۲۹
عضو شورای فرهنگی انقلاب اسلامی گفت: ما باید خانه‌هایمان را پایگاه قرآن و عترت کنیم و بهانه‌ اینکه منزلم کوچک است و... را نیاوریم زیرا هر کس با هر فضایی می‌تواند جلسه‌ای برگزار کند و این همان پایگاه‌های دین است که باید در منازل قوت بگیرد.

حجت الاسلام حمیدرضا مهدوی ارفع، عضو شورای فرهنگی انقلاب اسلامی و کارشناس علوم قرآنی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی درباره اعمال روزه‌داران در ماه مبارک رمضان گفت: به روزه‌دارانی که می‌خواهند بهترین اعمال را در ماه میهمانی خداوند داشته باشند پیشنهاد می‌کنم ۵۰ آیه قرآن را که طی روز‌های گذشته روزانه قرائت می‌شد، به یک جزء قرآن تبدیل کنند.
 
وی تصریح کرد: در این روزهای پربرکت همچنین خوب است که روزه‌داران نماز شب را تکمیل کنند و سعی داشته باشند هر شب نماز خود را به صورت کامل بجا آورند.

عضو شورای فرهنگی انقلاب اسلامی بیان کرد: برپایی جلسه ذکر ائمه (ع) همراه با افطاری ساده نیز می‌تواند از اعمال ویژه روزه‌داران باشد.

وی افزود: ما باید خانه‌هایمان را پایگاه قرآن و عترت کنیم و بهانه‌ اینکه منزلم کوچک است و... را نیاوریم زیرا هر کس با هر فضایی می‌تواند جلسه‌ای برگزار کند و این همان پایگاه‌های دین است که باید در منازل قوت بگیرد.

مهدوی ارفع تصریح کرد: همچنین توصیه می‌شود اگر ممکن است و به شغل افراد لطمه وارد نمی‌شود شب‌ها به مطالعه، مذاکرات علمی و اعتقادی اختصاص پیدا کند و روزه‌داران به زیارتگاه روند و شب‌های ماه مبارک را قدر بدانند و احیاء بگیرند.

وی افزود: سه شب از دهه آخر ماه مبارک رمضان شب‌های قدر است که همه مسلمانان شب‌زنده‌دار هستند بنابراین اگر بتوانیم یک دهه لذت بیداری شب را تجربه کنیم و کارهای مفید انجام دهیم، سحر و لذت سحری که عرفا از آن سخن می‌گویند را تجربه کنیم.


این کارشناس علوم قرآنی خاطرنشان کرد: خوب است روزه دار در همین روزها تعهداتی را با صاحب ماه مبارک رمضان یعنی پروردگار بنویسد و امضاء کند که من در این ایام نماز جماعت، ۵۰ آیه قرآن، روزه هفتگی و... را انجام داده‌ام و قول می‌دهم که تا سال آینده که به میهمانی خداوند دعوت می‌شوم یکسال نماز جماعت و دیگر اعمال خوبم را ترک نکنم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *