صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اولویت بازسازی و تعمیر منازل مسکونی در مناطق سیل‌زده، با مددجویان بهزیستی است

۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۲:۰۱
کد خبر: ۵۱۷۳۳۷
رئیس سازمان بسیج سازندگی در نشست با رئیس سازمان بهزیستی کشور و مدیران بهزیستی کل کشور درخصوص تعیین و تکلیف بازسازی واحد‌های تخریبی مددجویان در سیل، با بیان اینکه رویکرد ما فقط عمرانی و ساخت و ساز نیست بلکه فرهنگی و اجتماعی است، گفت: ماهانه کارنامه عملکردی استان‌ها با اولویت مناطق سیل‌زده صادر شود.

به گزارش گروه جامعه محمد زهرایی در نشست مشترک با «وحید قبادی‌دانا» رئیس سازمان بهزیستی کشور و مدیران بهزیستی کل کشور که درخصوص تعیین و تکلیف بازسازی واحد‌های تخریبی مددجویان در سیل و به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد، گفت: در سیل اخیر شاهد مشارکت مردم و گروه‌های جهادی بودیم و این بلای طبیعی اتحاد و انسجام و هم‌گرایی و هم‌افزایی را برای ما به ارمغان آورد، اما با توجه به آلام مردم در مناطق سیل‌زده یک تفاهمنامه با بنیاد مسکن به عنوان نماینده دولت منعقد شد.

رئیس سازمان بسیج سازندگی، با بیان اینکه رویکرد فقط عمرانی و ساخت و ساز نیست بلکه فرهنگی و اجتماعی است، ادامه داد: ورود به ساخت و ساز بهانه‌ای است برای ورود به جامعه تحت پوشش با تجربه زلزله کرمانشاه، تمام زوایای طرح را بررسی کردیم و تفاهمنامه حاضر مبنی بر احداث ۵ هزار واحد مسکونی و مناسب‌سازی ۱۵ هزار واحد مددجویی امضاء و ابلاغ شد که در حال حاضر اولویت اول ما برای بازسازی و تعمیر با مددجویان بهزیستی است؛ لذا استان‌ها موظفند پس از احصاء لیست واحد‌های تخریبی اطلاعات را در سامانه بارگذاری کنند.

وی با اشاره به احداث یکهزار و ۷۰۰ واحد و بازسازی ۲ هزار و ۶۰۰ واحد مددجویی، تصریح کرد: اگر آمار واحد‌های مسکونی تخریب‌شده در سیل خوزستان را نیز به مجموع آمار اضافه کنیم نزدیک بر ۶ هزار واحد مسکونی نیازمند رسیدگی است. از طرفی طرح «جهاد همبستگی ملی» که با هدف کمک به سیل‌زدگان مناطق مختلف کشور مطرح شده ایده‌ای کارآمد و راهگشا است که با کمک مردم می‌تواند نتایج درخشان و اثربخشی داشته باشد که براساس این طرح، هر مسجد در سراسر کشور یک منزل مسکونی را بازسازی و یا نوسازی می‌کند. این در حالی است که ۷۵ هزار مسجد در کل کشور وجود دارد.

زهرایی در پایان پیشنهاد صدور کارنامه عملکردی استان‌ها با اولویت مناطق سیل‌زده را عنوان کرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *