صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ملخ‌های شمال کشور کم خطرتر از ملخ‌های صحرایی/ سطح مبارزه با ملخ صحرایی به ۱۹۲ هزار هکتار رسید

۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۲:۰۱
کد خبر: ۵۱۷۰۴۹
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
سخنگوی سازمان حفظ نباتات کشور گفت: ملخ های پرنده در شمال کشور بسیار کم خطر تر از ملخ های صحرایی اند و بر همین اساس مقابله با آنها بسیار آسان تر است.

سید محمدرضا میر در گفت وگو با خبرنگار گروه اقتصاد در خصوص آخرین وضعیت مبارزه با ملخ‌های صحرایی مطرح کرد: طبق آخرین آمار جمع آوری شده از سوی سازمان حفظ نباتات، در حدود ۱۹۲ هزار هکتار مبارزه بر علیه ملخ‌های صحرایی در ۶ استان کشور با روش‌های سم پاشی زمینی و هوایی صورت گرفته که تا این لحظه هیچ خسارتی به باغات و مزارع کشاورزی کشور وارد نشده است.
 
وی در ادامه افزود: عمده‌ی هجوم ملخ‌های صحرایی در استان‌های جنوبی کشور صورت گرفته است، اما دسته‌هایی از ملخ به مناطق دیگر همچون خراسان جنوبی سرایت کرده بودند که طی دو الی سه روز در حدود ۶۰ هکتار با آن‌ها مبارزه شده است.

مدیر روابط عمومی سازمان حفظ نباتات کشور در رابطه با ملخ‌های شمال کشور متذکر شد: به تازگی گونه‌ای از ملخ در نوار شمالی کشور دیده شده اند که کاملا متفاوت از گونه‌های صحرایی در جنوب کشور است.

میر خاطر نشان کرد: این ملخ‌ها که به ملخ مراکشی معروف اند، ملخ های بومی هستند و در داخل کشور تکثیر می‌شوند که به تازگی در نوار شمالی کشور به خصوص دشت مغان اردبیل گسترش یافته اند.

وی تصریح کرد: ملخ مراکشی همیشه در این فصل از سال در شهر‌های شمالی کشور دیده می‌شوند، اما امسال با توجه به بارندگی‌های پیاپی با حجم زیادی از آن‌ها مواجه شده ایم.

سخنگوی سازمان حفظ نباتات کشور در خصوص تفاوت بین ملخ صحرایی و مراکشی عنوان کرد: ملخ‌های صحرایی روزانه بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ کیلومتر پرواز می‌کنند که این موضوع قدرت تخریبی و تهاجمی آن‌ها را افزایش می‌دهد، اما ملخ مراکشی در طول عمر خود حداکثر ۵۰ کیلومتر می تواند پرواز کند، بر این اساس مقابله با ملخ مراکشی بسیار ساده تر از ملخ صحرایی است و تاکنون هیچ خسارتی به بخش کشاورزی وارد نکرده اند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *