تولید فرآوردههای گوشتی در محل عرضه و واحدهای صنفی ممنوع است
مدیرکل استاندارد تهران با تاکید بر اجباری بودن استاندارد فرآوردههای گوشتی نظیر سوسیس و کالباس، تاکید کرد در صورت مشاهده تولید فرآوردههای مذکور در واحدهای صنفی برخورد قانونی میشود.
این مقام مسؤول ضمن هشدار به مصرفکنندگان در مورد خرید و مصرف این گونه فرآوردهها، در خصوص اطلاعرسانی مکرر به واحدهای صنفی و عرضه ادامه داد: مراتب طی نامهای به مراکز عرضه بزرگ و زنجیرهای در استان اطلاعرسانی و ابلاغ شدهاست.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *