صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

روزه داران در وعده سحری مواد غذایی پرفیبر بخورند/ زنان سه برابر مردان به میگرن مبتلا می‌شوند/ شیوع شناسی معلولیت‌ها برای نخستین بار در ایران انجام می‌شود

۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۸:۲۵
کد خبر: ۵۱۵۵۱۸
روزه داران در وعده سحری مواد غذایی پرفیبر بخورند، زنان سه برابر مردان به میگرن مبتلا می‌شوند، شیوع شناسی معلولیت‌ها برای نخستین بار در ایران انجام می‌شود، بیمه رایگان محرومان، بهترین محل هزینه کرد بودجه عمومی سلامت است و ... گزیده‌ای از اخبار درج شده در بسته سلامت امروز است.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، روزه داران در وعده سحری مواد غذایی پرفیبر بخورند، زنان سه برابر مردان به میگرن مبتلا می‌شوند، شیوع شناسی معلولیت‌ها برای نخستین بار در ایران انجام می‌شود، بیمه رایگان محرومان، بهترین محل هزینه کرد بودجه عمومی سلامت است و ... گزیده‌ای از اخبار درج شده در بسته سلامت امروز است که در ادامه گزیده‌ای از آن را می‌خوانید.

 

• روزه داران در وعده سحری مواد غذایی پرفیبر بخورند
یک متخصص تغذیه گفت: روزه داران در وعده سحری از مواد غذایی پرفیبر مثل میوه‌ها و سبزی‌ها استفاده کنند، زیرا مواد غذایی پرفبیر آب زیادی درخود جذب می‌کنند و بدن می‌تواند آن را به آهستگی جذب کند واحساس تشنگی دیرتر عارض می‌شود. به گزارش ایرنا، فاطمه حسینی افزود: مطالعات متعدد نقش موثر روزه داری را در بهبود بیماری‌های مختلف نشان داده و در بسیاری از بیماری‌هایی که عادات غلط غذایی، چاقی و افزایش وزن در بروز آن‌ها دخالت دارند روزه داری مفید است.

 

• زنان سه برابر مردان به میگرن مبتلا می‌شوند
روانپزشک و روان درمانگر گفت: سردرد یا میگرن، بیماری روان تنی است که زنان سه برابر بیشتر از مردان به آن دچار شده و تاکنون پس از سال‌ها تحقیق و پژوهش نسبت به بروز و راه درمان آن ابهام وجود دارد. به گزارش ایرنا، بهاره ابریشمی افزود: گاهی شدت حمله میگرنی به قدری زیاد است که فرد دچار علایمی همچون حالت تهوع و استفراغ می‌شود و در این شرایط جز مراجعه به پزشک یا درمانگاه راه دیگری پیشروی آن نیست.


• شیوع شناسی معلولیت‌ها برای نخستین بار در ایران انجام می‌شود

معاون پیشگیری از معلولیت‌های سازمان بهزیستی کشور، از آغاز شیوع شناسی معلولیت برای نخستین بار در کشور خبر داد و گفت: این شیوع شناسی روی ۱۰۰ هزار نمونه در سه استان خراسان رضوی، گلستان و خوزستان در حال انجام است. مینو رفیعی افزود: برای اینکه بخواهیم برنامه‌های پیشگیری از معلولیت‌ها را هدفمند انتخاب کنیم، باید روی معلولیت‌های شایع در کشور متمرکز شویم و بدانیم چه معلولیتی شایعتر است و علت آن چیست تا با توجه به آنها، برنامه ریزی‌های پیشگیری را انجام دهیم. به گزارش ایرنا، وی خاطرنشان کرد: شیوع شناسی معلولیت‌ها کاری نیست که بگوییم هر سال انجام می‌شود بلکه در مقطعی انجام می‌شود و بر اساس نتایج آن، شیوع شناسی بعدی ۵ تا ۱۰ سال بعد انجام خواهد شد.


• بیمه رایگان محرومان، بهترین محل هزینه کرد بودجه عمومی سلامت است
معاون اجتماعی سازمان برنامه و بودجه گفت: وقتی افراد تحت پوشش بیمه رایگان قرار می‌گیرند، باید از محروم بودن آن‌ها اطمینان حاصل کنیم، بعد از این مرحله بهترین محل هزینه کرد بودجه عمومی، حوزه سلامت است. به گزارش ایرنا، حمید پوراصغری درباره تحت پوشش بیمه قرار گرفتن محرومان افزود: عده‌ای در گذشته بیمه پایه درمانی داشتند و به طور مثال کارمند بودند، اما اقشاری هم داریم که به صورت رایگان تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند که روستائیان و اقشار آسیب پذیر از جمله این افراد هستند.

• برخی مزایای روزه‌داری

مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور با بیان اینکه به تجربه ثابت شده، افرادی که به اندازه و بطور منظم غذا می‌خورند نسبت به کسانی که بطور نامنظم و بیش از حد نیاز غذا می‌خورند، سالم‌ترند، تصریح کرد: بنابراین ماه رمضان، فرصت مغتنمی برای نظم بخشی به برنامه غذایی و تمرکز بیشتر بر روی مقدار و نوع وعده‌های غذایی مصرفی است. در نتیجه با کسب اطلاعات کافی، می‌توانیم علاوه بر بهره‌گیری معنوی، به سلامت جسم هم بپردازیم. به گزارش ایسنا، مینا کاویانی ادامه داد: از دیگر مزایای روزه این است که افراد به کمتر غذا خوردن و در نتیجه کاهش دریافت انرژی و در نتیجه کاهش وزن تشویق می‌شوند. روزه گرفتن همچنین می‌تواند به کاهش کلسترول تام خون بخصوص کلسترول بد (LDL-c) کمک کرده و باعث افزایش کلسترول خوب خون (HDL-c) شود که مجموعه این تغییرات می‌تواند به پیشگیری از بیماری‌هایی مانند پرفشاری خون، چاقی و افزایش چربی‌های خون کمک کند.

 

• تلفن همراه امروز به ابزار گسست اجتماعی تبدیل شده است

وزیر بهداشت گفت: کارکرد تلفن همراه که در مقطعی به عنوان پیوست اجتماعی مطرح بود، امروز به ابزار گسست اجتماعی تبدیل شده است. سعید نمکی ادامه داد: توسعه در برخی مواقع زیرساخت‌های زندگی، انسان‌ها را از دور هم می‌کند، لذا بازگشت به سنت و زندگی‌ها گذشته و مهر و محبت‌های که در گذشته بود عامل مهم در نزدیکی افراد در جامعه بهم می‌شود. به گزارش برنا، گفت: هنر تعاریف زیادی دارد، ولی بهترین تعریف از هنر این است که آن زبان زیبای گفتمان عشق و عاشقی است و عشق یک زبان بین‌المللی بوده و تنها هنر و احساسات است که مرز نمی‌شناسد.

• نظام پزشکی از نصب «کارتخوان» استقبال می‌کند
رئیس سازمان نظام پزشکی گفت: قریب به اتفاق پزشکان از کارتخوان استفاده می‌کنند و معتقدیم از هر خدمتی که سبب تسهیل امور بیماران شود باید استقبال کرد. محمدرضا ظفرقندی اظهار داشت: تخریب جامعه پزشکی به اعتماد مردم صدمه می‌زند و بر اساس نظر سنجی جایگاه پزشکان در جامعه در سه رتبه اول اعتماد قرار دارد. شرایط سخت به مسئله تحریم مربوط است و تجهیزاتی که به راحتی تهیه می‌شد امروز در تهیه آن با مشکل روبرو هستیم. به گزارش فارس، وی افزود: هدف در قانون نظام پزشکی حفظ حقوق بیمار، پزشکان و حفظ روابط پزشک و بیمار است. حدود ۲۰۸ هیئت انتظامی در شهرستان‌ها داریم و هیئت تجدیدنظر و عالی نیز در این مناطق وجود دارد.

• سهم ۶۰ درصدی تولیدات داخلی از بازار تجهیزات پزشکی
رئیس اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی وزارت بهداشت گفت: تجهیزات و ملزومات پزشکی در کشور بازاری به ارزش ۲ و نیم میلیارد دلار دارد که ۶۰ درصد محصولات و ملزومات مورد نیاز را به لحاظ عددی تولیدات داخل تـأمین می‌کند. به گزارش تسنیم، سید حسین صفوی ادامه داد: ۶۰ درصد محصولات و ملزومات مورد نیاز را به لحاظ عددی تولیدات داخل تـأمین می‌کند و ۴۰ درصد مربوط به تجهیزات و ملزومات خارجی در حوزه مختلف دندانپزشکی، آزمایشگاهی است.

  • هنگام افطار نوشیدنی گرم بنوشید
    مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: مصرف مواد غذایی پرچرب به خصوص در هوای گرم، موجب تشنگی شدید و کم آبی بدن می‌شود. به گزارش میزان، زهرا عبداللهی درخصوص توصیه‌های تغذیه‌ای در ماه مبارک رمضان، گفت: مطالعات نشان داده است، روزه گرفتن برای مبتلایان به چربی خون بالا بسیار مفید است و میزان چربی‌های نامطلوب موجود در خون را تنظیم می‌کند و موجب افزایش میزان چربی‌های مفید خون می‌شود. به گزارش میزان، بر مصرف سه وعده غذا در طول شبانه روز در ماه رمضان تاکید کرد و افزود: روزه داران سعی کنند، همانند اوقاتی که روزه دار نیستند، در طول شبانه روز، سه وعده غذا مصرف کنند، که این وعده‌ها شامل افطار، شام و سحری است.

• «پوشش بیمه‌ای خدمات» عمده‌ترین چالش مامایی در کشور
رئیس انجمن علمی مامایی مشکل عمده ماما‌ها در کشور را عدم پوشش بیمه‌ای خدمات آن‌ها دانست. به گزارش فارس، ناهید خداکرمی مشکل عمده ماما‌ها در کشور را عدم پوشش بیمه‌ای خدمات آن‌ها دانست و گفت: سازمان‌های بیمه‌گر خدماتی را که مادران باردار از ماما دریافت می‌کنند، به طور کامل تحت پوشش قرار نمی‌دهد. این در حالی است که اگر همان خدمات از سوی متخصص آن هم با دو برابر قیمت، ارائه شود، بیمه آن را تحت پوشش قرار می‌دهد.

• ایران از نظر فرآورده‌های خونی خودکفاست
مدیر عامل انتقال خون گفت: ایران با ۲ میلیون و یکصد هزار واحد اهدا خون و ۳.۵ میلیون فرآورده خونی که در اختیار مراکز درمانی قرار می‌دهد، از نظر خون و تامین فرآورده‌های خونی بیمارستانی خودکفاست. علی اکبر پورفتح الله گفت: با ۲ میلیون و یکصد هزار واحد اهدا خون که براساس جمعیت کشور معادل ۲۷ واحد خون به ازای هر هزار نفر جمعیت می‌رسد در زمینه تامین خون کافی پاسخگوی بیماران هستیم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *