صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

زولبیا با جعبه بدون آرم سازمان غذا و دارو نخرید/ برخورد با غذافروشی‌های سیار کنار خیابان/ ۵ میلیون نفر در ایران مبتلا به «دیابت» هستند

۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۴:۰۹
کد خبر: ۵۱۵۱۴۹
زولبیا با جعبه بدون آرم سازمان غذا و دارو نخرید، برخورد با غذافروشی‌های سیار کنار خیابان، ۵ میلیون نفر در ایران مبتلا به «دیابت» هستند و ... گزیده‌ای از اخبار درج شده در بسته سلامت امروز است.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، زولبیا با جعبه بدون آرم سازمان غذا و دارو نخرید، برخورد با غذافروشی‌های سیار کنار خیابان، ۵ میلیون نفر در ایران مبتلا به «دیابت» هستند، ۱۲۰ دستگاه آمبولانس مدرن در چرخه عملیات، بیکاری ۱۵ هزار «ماما» در کشور و ... گزیده‌ای از اخبار درج شده در بسته سلامت امروز است که در ادامه گزیده‌ای از آن را می‌خوانید.

• زولبیا با جعبه بدون آرم سازمان غذا و دارو نخرید
مدیر کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: جعبه‌های زولبیا و بامیه باید حتما از محل‌ها و کارخانه‌هایی تهیه شده باشد که پروانه ساخت از این سازمان گرفته باشد، در غیراین صوررت مردم نباید آن‌ها را بخرند.  به گزارش ایرنا، وحید مفید افزود: هنگامی که مردم از قنادی، زولبیا و بامیه یا هر شیرینی دیگری خریداری میکنند حتما به آرم جعبه آن دقت کنند که سیب سلامت وزارت بهداشت را داشته باشد اگر این علامت را ندیدند از قنادی بخواهند که از جعبه‌های دارای مجوز استفاده کند.
• برخورد با غذافروشی‌های سیار کنار خیابان
معاون مرکز سلامت محیط وزارت بهداشت گفت: نوع برخورد با غذافروشی‌های کنار خیابان متفاوت است. زیرا وقتی از یکی از این موارد بخواهیم بازرسی کنیم، بقیه اتومبیل را روشن کرده و محل را ترک می‌کنند و جای دیگری به فروش مواد غذایی مشغول می‌شوند. در نتیجه برای کنترل این موارد باید با نیروی انتظامی، راهنمایی و رانندگی، شهرداری، دامپزشکی و ... هماهنگ باشیم. محسن فرهادی ادامه داد: این هماهنگی‌ها در حال حاضر وجود دارد و تاکید بسیاری به استفاده از تیم‌های مشترک بازرسی شده است که نیروی انتظامی نیز در این تیم‌ها حضور دارد. به گزارش ایرنا، محسن فرهادی گفت: به هر حال برخورد با این فروشندگان غذا دشوار است و بهترین راه حل، عدم خرید مواد غذایی از این افراد است که این کار نیاز به فرهنگ سازی توسط رسانه‌ها دارد.

• ۵ میلیون نفر در ایران مبتلا به «دیابت» هستند
رئیس انجمن دیابت ایران گفت: حدود ۵ میلیون نفر در ایران به دیابت مبتلا هستند که البته طبق تحقیقات جهانی نیمی از مبتلایان به دیابت از بیماری خود اطلاعی ندارند. به گزارش فارس، کامران نیکو سخن افزود: بسیاری از افراد در جامعه، دیابت را تنها به عنوان یک بیماری ساده اختلال در قند خون می‌شناسند که فرد می‌تواند پس از ابتلا به آن تا آخر عمر از طریق مصرف قرص‌های کاهنده قند خون و در نوع شدید ترش تزریق انسولین به زندگی عادی‌اش ادامه دهد.


• ۱۲۰ دستگاه آمبولانس مدرن در چرخه عملیات
معاون فنی و عملیات سازمان اورژانس کشور از ترخیص ۱۲۰ دستگاه آمبولانس مدل «بنز اسپرینتر» خبر داد. حسن نوری اظهار کرد: این آمبولانس‌ها مدل بنز اسپرینتر تولید سال ۲۰۱۷ شرکت میزن آلمان هستند که دارای تجهیزات کامل مطابق استاندارد‌های روز تیپ B. در دنیا هستند. به گزارش فارس، وی افزود: ۴۰۰ دستگاه آمبولانس ما نزدیک به یک سال است که در پیچ و خم قوانین دست و پا گیر گمرک منتظر ترخیص هستند که بعد از رایزنی‌های لازم ۱۲۰ دستگاه آن ترخیص و ۲۸۰ دستگاه آن در انتظار ترخیص هستند.
• بیکاری ۱۵ هزار «ماما» در کشور
رئیس جمعیت مامایی کشور با بیان اینکه ۱۵ هزار نفر از جمعیت ۴۰ هزار نفری فارغ‌التحصیل رشته مامایی در کشور بیکار هستند، گفت: تلاش می‌کنیم در سال جاری بیمه پایه ماما‌ها را برقرار کنیم. زهرا عابدی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چه تعداد ماما در کشور فعالیت می‌کنند و چه تعداد بیکار هستند؟»، اظهار داشت: اکنون بیش از ۴۰ هزار فارغ‌التحصیل مامایی داریم که از این تعداد حداقل ۱۵ هزار ماما بیکار هستند. به گزارش فارس، وی ادامه داد: عمده مشکل ما در مامایی این است که ورودی به دانشگاه در این رشته در چند سال اخیر متناسب با ایجاد بازار کار نبوده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *