صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تکذیب واگذاری صندوق صدقات به بخش خصوصی/ ضرورت تصویب قوانین برای نظارت بر فعالیت خیریه‌ها

۰۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۹:۲۱
کد خبر: ۵۱۵۰۹
خبرگزاری میزان: رئیس کمیته امداد با تکذیب واگذاری صندوق صدقات به بخش خصوصی گفت: ضرورت دارد قوانینی نظیر بیمه تامین اجتماعی اجباری، در جهت پیشگیری از پیامدهای بعد از وقوع حوادث در مجلس تدوین شود تا با وقوع یک حادثه برای سرپرست خانواده دچار زنانه شدن فقر نشویم.

به گزارش میزان، سید پرویز فتاح در نشست کمیسیون کشاورزی، آب ومنابع طبیعی و کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه از یک میلیون و ۷۰۰ هزار خانوار تحت حمایت این نهاد، یک میلیون نفر را زنان سرپرست خانوار تشکیل می دهند، خواستار توجه جدی و اصولی به مسئله فقر زنان در کشور شد.

وی با تاکید بر تصویب قوانین لازم در جهت از بین بردن ریشه های فقر در کشور، افزود: ضرورت دارد قوانینی نظیر بیمه تامین اجتماعی اجباری در جهت پیشگیری از پیامدهای بعد از وقوع حوادث در مجلس تدوین شود تا با وجود یک حادثه برای سرپرست خانواده، زندگی افراد دچار مشکل نشود.

رئیس کمیته امداد با بیان اینکه امسال بیش از ۳۸۰ هزار خانوار تحت حمایت این نهاد بیمه تامین اجتماعی شدند، از عزم جدی این نهاد برای افزایش مشمولان این طرح خبر داد.

فتاح در ارتباط با طرح تفکیک وظایف کمیته امداد و سازمان بهزیستی در مجلس شورای اسلامی، خاطر نشان کرد: با اجرای این طرح از طریق قانونگذار موافقیم.

ضرورت تصویب قوانین برای نظارت بر فعالیت خیریه ها

وی در بخش دیگری از سخنانش در مورد ساماندهی و نظارت بر خیریه ها در کشور، اظهار کرد: خیریه ها به عنوان رقیب کمیته امداد محسوب نمی شوند و ما تعامل خوبی با خیریه ها خواهیم داشت؛ اما ضرورت دارد با تصویب قوانینی بر فعالیت خیریه ها نظارت جدی صورت گیرد.

فتاح با تکذیب خبر واگذاری صندوق صدقات به بخش خصوصی،خاطر نشان کرد: درآمدهای صندوق صدقات صرف امور نیازمندان می شود، در این زمینه اعتماد عمومی را افزایش خواهیم داد.

وی با بیان اینکه کمیته امداد با فقر فرهنگی؛ نه اقتصادی مواجه است، گفت: نگاه تحلیلی به پدیده فقر با توجه به اولویت بندی نیاز فقرا در شرایط کنونی امری ضروری محسوب می شود.

همچنین در این نشست اعضای کمیسیون کشاورزی، آب ومنابع طبیعی و کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ساماندهی خیریه ها، صندوق صدقات، آسیب شناسی فقر در جامعه، توجه به مناطق محروم، توانمندسازی نیازمندان و توجه به مسائل فرهنگی خانواده های تحت حمایت این نهاد را خواستار شدند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *