صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مهم‌ترین عمل در ماه مهمانی خدا ترک عادات بد است/از فضیلت رمضان در جهت رفع نقایص و کاستی‌ها بهره ببریم

۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۰:۰۱
کد خبر: ۵۱۴۸۹۷
کارشناسان علوم دینی و سبک زندگی گفت: «پیامبر(ص)» می‌فرمایند در سایر ماه‌های سال هم باید یکسری اعمال را ترک کنیم و برخی عادات بد را انجام ندهیم، ولی اگر در طول سال این کار صورت نگرفته، باید از انرژی ماه مبارک رمضان استفاده کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین علی جعفری کارشناس علوم دینی و سبک زندگی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی به روایتی از «پیامبر اسلام (ص)» در خصوص ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: روزی «پیامبر اسلام (ص)» درباره اهمیت ماه مبارک رمضان مشغول صحبت بودند که حضرت امیرالمومنین (ع) آداب این ماه پرفضیلت را جویا شدند و رسول خدا(ص) در پاسخ به حضرت علی (ع) گفتند که آداب این ماه چیزی جز ترک کار‌هایی که خداوند آن را حرام اعلام کرده، نیست.


وی بیان کرد: در کنار قرائت قرآن، بجا آوردن اعمال شب‌های قدر و شب زنده‌داری‌ها که همه و همه از جمله اعمال مهم این ماه هستند، اما ۵۰ تا ۶۰ عملی وجود دارد که خداوند برخی از آن‌ها را واجب و برخی از آن‌ها را نهی کرده است، به عبارتی دیگر لازم است تا مسلمانان از انرژی این ماه پر فضیلت برای ترک اعمال نهی شده، استفاده کنند.

این کارشناس علوم دینی اظهار کرد: اگر نگاه به ترک کار‌های نهی شده در ماه مبارک رمضان وجود داشته باشد، سایر آداب هم رعایت می‌شود و اگر چنین نگرشی وجود نداشته باشد، دیگر آداب هم رعایت نخواهد شد.

وی تاکید کرد: وقتی آداب و اعمال مستحبات را می‌گوییم، ولی حلال و حرام را رعایت نمی‌کنیم مثل کسی هستیم که تحصیلات عالیه، اعتبار اجتماعی و جذابیت دارد، ولی نمی‌تواند ازدواج کند و همسر خوب، متدین، متعهد و با اخلاقی نیکو باشد.

جعفری درباره اینکه آیا ترک اعمال نهی شده صرفا ویژه ماه مبارک رمضان است یا خیر، تصریح کرد: «پیامبر(ص)» می‌فرمایند در سایر ماه‌های سال هم باید یکسری اعمال را ترک کنیم و برخی عادات بد را انجام ندهیم، ولی اگر در طول سال این کار صورت نگرفته، باید از انرژی ماه مبارک رمضان استفاده کرد.


وی درباره تاثیرات ماه مبارک رمضان در زندگی انسان‌ها  نیز خاطرنشان کرد: طبق آمار، جرم و جنایت در ماه مبارک رمضان حدود ۵۰ درصد کاهش پیدا می‌کند، آدم‌ها خوش اخلاق می‌شوند، دست خیر پیدا می‌کنند، به انفاق روی می‌آورند، مهمانی می‌روند و صله رحم به جا می‌آورند. این انرژی در ماه پر فضیلت رمضان بسیار قوی است و باید از آن در جهت رفع نقایص و کاستی‌ها بهره برد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *