جامعه پذیرای افراد بازپرورده باشد
اسکندر مومنی در بازدید از مرکز سروش اظهار داشت: موضوع ساماندهی معتادان متجاهر این است که مددجویان انسان هستند و جمع آوری آنها این جور تلقی نمیشود که نمیخواهیم در جلوی چشمان باشند و به خاطر این موضوع آنها را جمع آوری میکنیم.
وی افزود: هیچ کرامتی بالاتر از انسانیت نیست. وقتی یک انسان را نجات بدهیم یک جامعه را نجات داده ایم. به دلیل اینکه مددجویان انسان و هم وطن ما هستند شایسته نیست که در خیابانها و زیر پلها زندگی کنند. همه مسئولان نظام تلاش کردند این موضوع سامان دهی شود.
مومنی افزود: از ظرفیتهای همه دستگاهها از جمله، ناجا سازمان زندانها و سپاه، بهزیستی و وزرات بهداشت که پای کار آمدند استفاده شد.
وی افزود: از دستگاه قضائی، دادستانی کل، دادسرای تهران و دادگاه انقلاب برای فراهم کردن این بستر برای بازگرداندن عزیزان سپاسگذار هستم.
مومنی تاکید کرد: بخش غیر دولتی، ان جی اوها نیز تلاش کردند تا موضوع جمع اوری معتادان متجاهر و درمان آنها در مرکز ماده ۱۶ سروش سازماندهی شود.
دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود:این مرکز قرار است، پذیرش ۵ هزار نفر را داشته باشد و امروز کلنگ زنی چند سوله نیز انجام میشود. همچنین مددجویان در این جا مهارت آموزی خواهند داشت و سپس به اغوش خانواده و جامعه باز خواهند گشت.
مومنی گفت: نکته اصلی خود مددجدویان هستند. این عزیزان باید تلاش کنند و اراده داشته باشند تا تغییر را در خود ایجاد کنند. همانطور که در این مرکز همه کارها را خود این عزیزان انجاممی دهند.
نهادهای دولتی، خود فرد و جامعه سه ضلع مهم هستند. در کنار تلاشهای حکومت و خود این عزیزان برای بازگشت به زندگی، جامعه نیز باید این عزیزان از پس از بهبود با اغوش باز بپذیرند.