به دنبال توسعه پایدار هستیم/ اتحاد اعضای اوپک به نفع مصرف کنندگان و صنعت نفت است
وی با اشاره به اینکه میخواهیم با تغییرات آب و هوایی مبارزه کنیم، گفت: ما کشورهای در حال توسعه هستیم که همچنان باید به مفاد توافق پاریس پایبند بمانیم و در این زمینه هم برای آنکه بخواهیم پایداری را تثبیت کنیم مجبور هستیم که منابع خود را حفظ کنیم.
دبیر کل اوپک اظهار کرد: از طرف دیگر میبینیم نفت منبع غالب است و در یک دوره گذار هستیم که در این دوره گذار امکان دارد برخی کشورها از منابع نفت به سوی منابع دیگر انرژی حرکت کنند که این سبب آن میشود که ما تکنولوژیهای مناسب را تولید و و از آنها استقبال کنیم که این موضوع را نه تنها در سطح ملی بلکه باید در سطح اپک به صورت چند جانبه و همچنین در سازمان ملل و جوامع مدنی بحث شود.
بارکیندو تصریح کرد: در اوپک توانستیم ۲۴ کشور عضو گرد هم بیاییم که از سال ۲۰۱۷ همکاریها بسیار خوب پیش رفته و همه به دنبال آن بودند که این همکاری بهتر و بهتر ادامه داشته باشد، زیرا این همکاری به نفع مصرفکنندگان و به نفع صنعت نفت در سطح بین الملل است.
وی در خصوص لایحه نوپک بیان کرد: لایحه نوپک یک فرآیندی است که در سطح قانونگذاری باقی مانده که از هم اکنون نمیتوانیم در مورد آن صحبت کنیم که به نتیجه میرسد یا خیر، اما نکته حائز اهمیت در این میان این است که چیزی که برای ما میتواند خطرناک باشد وجود تفرقه در میان اعضای اوپک پس از ۶۰ سال است.
دبیرکل اوپک عنوان کرد: وقتی میگوییم اوپک فقط به خاطر اعضا و گروه خاص آن نیست بلکه کل صنعت نفت جهان را تحت تاثیر قرار میدهد، هم اکنون در جهان روزانه ۱۰۰ میلیون بشکه نفت مصرف میشود که اوپک نقش مهمی در تامین آن داشته است.
بارکیندو گفت: اوپک نقش مهمی در زمینه ثبات بازار و تامین نفت در بازارهای جهانی داشته و توانسته همواره ظرفیت خود را متناسب با بازارهای جهانی پیش ببرد.
وی خاطرنشان کرد: آن چه اهمیت دارد آن است که لایحه نوپک به ضرر ذی نفعان و خود آمریکاییها خواهد بود، زیرا آمریکا به عنوان بزرگترین تولید کننده و مصرف کننده نفت در جهان شده است و من بسیار خوش بین هستم که همچنان عقل و خرد حکمفرما خواهد بود.