۵۱ فعال اجتماعی در انتظار خشم گاو شیرده
حکام عربستان سعودی، در طول یک دهه گذشته بیش از ۵۰۰ نفر از شهروندان خود را به قتل رسانده و این اعمال ضد انسانی خود را لاپوشانی کردهاند. همچنین تعداد ۵۱ نفر دیگر از فعالان اجتماعی در نوبت هستند تا به قتل رسانده شوند.
افکار عمومی جهان، قتل خاشقجی فعال سیاسی سعودی که او را به شکل فجیعی از بین بردند را به خاطر دارند. این اقدام، نمونه کوچکی از جنایات این رژیم خون آشام است که به نام اسلام و خادم الحرمین بودن، انجام میدهند.
جایگاه فعلی عربستان در اذهان عمومی، مانند سابق نیست. بسیاری از مردم مسلمان در نقاط مختلف جهان، متوجه جنایتهایی که آنها با نام اسلام انجام میدهند، شدهاند. اخیرا در کشورهای اروپایی و تعدادی از اندیشمندان آمریکایی نیز نسبت به اقدامات این رژیم، مخالفتهای علنی را انجام میدهند.
حکام رژیم آل سعود، هیچ آشنایی با صندوق رای ندارند. در این کشور زنان تا یک دهه قبل دارای شناسنامه نبودند و تا همین یک سال قبل، حق رای نداشتند. با این وجود، بخاطر هزینههای سنگینی که با دلارهای نفتی خود خرج رسانههای مختلف میکنند، این رسانهها نیز از آنها تعریف میکنند لذا اقداماتشان، مورد فشار سازمانهای جهانی قرار نمیگیرد.
در این میان، حمایتهای آمریکا از این رژیم سلطه گر و جنایتکار بیتاثیر نیست. اخیر ترامپ در مصاحبهای با تحقیر هرچه تمامتر اعلام کرد عربستان گاو شیرده آنهاست و پولهای خوبی میتوانیم از آنها بگیریم. ترامپ در مصاحبه دیگری نیز گفت هیچ کسی در آمریکا، مانند من، نتوانسته چنین رقمی از دولت عربستان دریافت کند.
سردمداران رژیم سعودی در عرصه بین المللی اینگونه رفتار می کنند اما در کشور خود، هیچگونه مخالفتی را تاب نمیآورند، آنها توئیتر را مسدود کرده و هیچ حزب فعالی در این کشور ندارند. بن سلمان همه مخالفان خود را از کشور خارج کرده و یا به زندان انداخته است. باتوجه به خفقان شدیدی که در این کشور حاکم است؛ لازم است سازمانهای مستقل حقوق بشری نسبت به حقوق مردم این کشور اقدام کرده و فشار لازم را به آنها وارد کنند.
متاسفانه در بین افرادی که توسط رژیم سعودی به قتل رسیدند، جوانانی هستند که هنوز به سن قانونی نرسیدند. برخی ورزشکار بوده و اصلا اقدامات سیاسی نمیکردند، ولی حکام آل سعود آنها را تروریست و خرابکار سیاسی معرفی میکنند.
متاسفانه پس از اقدام تروریستی اخیر در عربستان سعودی، در فضای رسانهای برخی از کشورها موضوع شیعه و سنی مطرح شد، آنهم بدون توجه به حقوق شهروندی و حقوقی که یک فرد مسلمان باید داشته باشد. آنها بحث شیعه و سنی را جلو کشیده و به گونهای این مسئله را مانند جنگ طایفهای مطرح کردند، درست است که تعداد زیادی از این افراد شیعه بودند، اما گرایش مذهبیشان، نقشی در اعدام شان نداشت و این محملی رسانهای بود که برای این مسئله درست کردند.
سازمانهای بین المللی و حقوق بشری باید نسبت به اعدام این ۳۷ انسان بیگناه، واکنش نشان دهند و از تداوم این اقدامات دیکتاتور مأبانه که در عربستان روی میدهد، جلوگیری کنند.
دست جنایتکار سلاطین عربستان در کشورهای یمن، الجزایر، لیبی و سودان نیز به خون مردم آغشته است. این جنایتکارانی که امروز در عربستان جنایت کردند در ۴ سال و نیم اخیر بیش از ۲۵۰ هزار نفر از مردم مظلوم یمن را به صورت مستقیم و غیر مستقیم با هواپیماهای جنگنده خود به قتل رساندند. آنها با تزریق پولهای سنگین، برای جریانهای تروریستی ماننده القاعده و داعش، هزاران انسان بیگناه را در کشورهای اسلامی به خاک و خون کشیدهاند.
تا زمانی که این حکام سلطهگر و جنایتکار در عربستان حضور دارند، اصلاحاتی در عربستان مشاهده نخواهیم کرد، اما از طرفی دیگر؛ با توجه به شروع موج بیداری اسلامی در سرزمینهای اسلامی که از سال ۲۰۱۱ آغاز شد و روسای جمهور مادام العمر، امروز دیگر دستشان از جنایتهایی که انجام میدادند، کوتاه شد. باور داریم که این موج بیداری اسلامی، کم کم مردم مسلمان عربستان را هم بیدار کرده و حرکتهای مردمی، بر علیه این رژیم خون آشام ظالم آغاز خواهد شد.
برای این موضوع حتما باید سازمانهای منطقهای و بین المللی وارد صحنه شوند و اجازه ندهند دولت خلیفهای عربستان با نامها و بهانههای مختلف به جنایات خود در این کشور ادامه دهد.
انتهای پیام /
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *