لزوم ساخت واحدهای حمایتی در حومه شهر
یک کارشناس بازار مسکن گفت: واحدهای حمایتی که در تهران قول ساخت آنها به مردم داده شده است، باید در حومه شهر ساخته شود.
احمد سرحدی در گفت وگو با خبرنگار گروه اقتصاد در خصوص ساخت وساز در بازار مسکن اظهار کرد: رونق در بازار مسکن رابطه متضاد با ساخت و ساز دارد به این معنا که با بالا رفتن هزینه ساخت، میزان ساخت وساز در کشور با کاهش رو به روخواهد شد و افراد توانایی خرید واحدهای نوساز را ندارند در نهایت مالکان و عوامل ساخت با ضرر مواجه خواهند شد.
وی با بیان این که در صورت کاهش ساخت وساز درآمد شهرداری و ارگانهای مربوطه کاهش پیدا خواهد کرد، تصریح کرد: در سال جاری به دلیل برآورده نشدن بودجه ارگان هایی همچون شهرداری، امکان اینکه این ارگانها هزینههایی همچون پروانه ساخت، عوارضهای ساخت و ساز و ... را افزایش دهند نیز وجود دارد، این یکی دیگر از عواملی است که قیمت تمام شده یک واحد مسکونی نوساز را افزایش میدهد.
سرحدی در رابطه با موثرترین راه برای خروج از رکود در بازار مسکن اظهار کرد: تنها راه حلی که میتواند بخش مسکن را از این اوضاع خارج کند و تا حدودی بتواند قدرت خرید مردم را افزایش دهد این است که دولت واحدهای به اصطلاح حمایتی را در دستور کار خود قرار دهد و ساخت با هزینههای کمتر صورت گیرد تا مردم بتوانند با توجه به بودجه ای که در اختیار دارند، صاحب خانه شوند.
وی در خصوص گفته های وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: وزیر راه و شهرسازی قول ساخت ۴۰۰ هزار واحد مسکونی در کشور را داده تا بازار مسکن از این طریق تا حدودی از رکود خارج شود.
این کارشناس بازارمسکن خاطر نشان کرد: کارشناسان بازار مسکن بر این عقیده اند که واحدهای حمایتی که در تهران قول ساخت آنها به مردم داده شده است، باید در حومه شهر ساخته شود، این پیشنهاد کارشناسان، دو جنبه مثبت دارد اولین و مهمترین آن این است که قیمت تمام شده هر واحد مسکونی کاهش پیدا خواهد کرد و از طرفی جمعیت زیاد کلان شهر ها با مهاجرت به حومه شهر، تا حدودی کاهش پیدا خواهد کرد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *