صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

فرمانده نیروی دریایی ارتش: رزمایش دریایی مشترک با ناوگان دریایی روسیه امسال برگزار می‌شود

۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۴:۲۲
کد خبر: ۵۱۳۶۰۷
دسته بندی‌: سیاست ، دفاعی و مقاومت
فرمانده نداجا با بیان اینکه در سال ۹۸ یک رزمایش دریایی مشترک با ناوگان دریایی روسیه در آب‌های جنوب کشورمان خواهیم داشت، تصریح کرد: امسال اعزام ناوگروه‌ها به سیاق سالیان گذشته همچنان از سوی نیروی دریایی سال گذشته ادامه خواهد داشت.
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی ، امیردریادار حسین خانزادی در نشست خبری امروز دوشنبه ۹ اردیبهشت که در ستاد فرماندهی نداجا برگزار شد، اظهار کرد: نقش‌های سیاسی و بین‌المللی نیروی دریایی، امتداد‌های عمقی برای نظام ایجاد می‌کند.

وی با بیان اینکه وقتی صحبت از ارتباط و دوستی با کشور‌های مختلف می‌کنیم این دوستی ابعاد مختلف پیدا می‌کند، گفت: بخشی از این ارتباط و دوستی «سیاسی» و «اقتصادی» و بخش دیگری نظامی و دفاعی است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه تنها نیرویی که با تمام تسلیحات و تجهیزات خودش به صورت مجهز می‌تواند وارد بندر یک کشور دیگر می‌شود نیروی دریایی است، عنوان کرد: بلندپایه‌ترین مقام یک کشور هم نمی‌تواند همراه با یک سلاح سبک وارد کشور دیگری شود.

امیر خانزادی ادامه داد: ما در هفتادمین سالگرد تاسیس نیروی دریایی چین به دعوت فرمانده نیروی دریایی چین در این کشور حضور پیدا کردیم. نیروی دریایی چین یک نیروی دریایی کاملا قدرتمند در جهان است.

وی افزود: از میان ۲۰۴ کشور دنیا، بیشتر از ۶۰ تا ۷۰ نیروی دریایی قابل شمارش نداریم که از این میان ۶۱ کشور در اجلاس چین حضور داشتند که نشان‌دهنده اهمیت این اجلاس بود.

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: ورود ما به چین با دیدار با فرمانده نیروی دریایی این کشور متقارن شد و گفتگو‌های خوبی در حوزه‌های مختلف با فرمانده نیروی دریایی ارتش این کشور داشتیم.

امیر خانزادی ادامه داد: ۶۱ هیئت در این اجلاس حضور داشتند و ۳۶ کشور در سطح فرمانده نیروی دریایی در این اجلاس حاضر بودند. ۱۱ کشور نیز علاوه بر فرماندهان، ناوگان‌های خود را نیز برای شرکت در رژه دریایی به کشور چین اعزام کردند.

وی با بیان اینکه محور اصلی سخنرانی ما در اجلاس هفتادمین سالگرد تاسیس نیروی دریایی جمهوری خلق چین، تعامل کشور‌ها برای حفظ امنیت آب‌ها بود، گفت: مشارکت، تعامل، ظرفیت‌سازی و به اشتراک گذاشتن اطلاعات و همکاری‌های گسترده و همچنین بیان کارکرد‌های مخرب قدرت‌های استکباری در دریاها، از جمله محور‌های سخنرانی بنده به عنوان فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در این اجلاس بود.

فرمانده نداجا تاکید کرد: در این سخنرانی اعلام کردیم که کشور‌های صاحب تمدن بزرگ دریایی از جمله ایران و چین، در حال خیزش به سمت دریا‌ها هستند و معنای این امر آن است که سامانه قدرت دریایی باید فضای بزرگی را برای این تمدن‌ها باز کنند..

امیر خانزادی با بیان اینکه با ۱۰ فرمانده نیروی دریایی به صورت کاملا محرمانه دیدار کردیم، گفت: یکی از محور‌های این دیدارها، برگزار مسابقات غواصی به میزبانی جمهوری اسلامی ایران بود. مسابقات غواصی عمق تا دو ماه دیگر در آب‌های جنوب کشورمان برگزار می‌شود و نیرو‌های دریایی روسیه و چین قطعا در این مسابقات شرکت خواهند کرد.

وی ادامه داد: بازدید‌هایی از ظرفیت‌های نیروی دریایی چین داشتیم و ان‌شاالله این ظرفیت‌ها قابل به اشتراک گذاشتن است.

فرمانده نداجا با بیان اینکه به واسطه رفتار مجموع کشور‌های شرکت‌کننده در این اجلاس با نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، احساس عزت و غرور کردیم، عنوان کرد: نیروی دریایی ارتش امروز نیرویی توانمند و جوان، کاملا تحصیلکرده در داخل کشور و دارای تجهیزات بومی است و جوانان مستعد نیروی دریایی ارتش، بسیار باهوش و قابل اعتماد هستند.

امیر خانزادی با بیان اینکه زمانی‌که در دومین اجلاس فرماندهان کشور‌های حاشیه اقیانوس هند شرکت کردیم، سخنرانان مواضع متعدد و ضد و‌نقیضی داشتند، اما هر قدر این اجلاس پیش رفت این مواضع منسجم‌تر شد، گفت: قطعا موضوع آموزش در ایجاد فهم مشترک در دریا‌ها بسیار مهم است.

وی با بیان اینکه تا امروز نیرو‌های دریایی ایتالیا، هند، چین و پاکستان برای نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران دعوتنامه آموزشی فرستادند، افزود: در حال حاضر تعدادی از افسران ما در این کشور‌ها مشغول تحصیل هستند و از آن طرف نیز دانشجویان خارجی این چند کشور، در ایران به تحصیل می‌پردازند.

فرمانده نداجا با بیان اینکه در سال ۹۸ یک رزمایش دریایی مشترک با ناوگان دریایی روسیه در آب‌های جنوب کشورمان خواهیم داشت، تصریح کرد: امسال اعزام ناوگروه‌ها به سیاق سالیان گذشته همچنان از سوی نیروی دریایی سال گذشته ادامه خواهد داشت.

امیر خانزادی همچنین با بیان اینکه ما به عنوان یک کشور مستقل و آزاد در جهان قطعا برای فروش نفت با کشور‌های مطالبه کننده نفت ایران رابطه خواهیم داشت، گفت: دریا‌های آزاد جهان متعلق به همه کشور‌های دنیاست و همه می‌توانند به صورت صلح‌آمیز از این دریا‌ها استفاده کنند. نفت‌کش‌های جمهوری اسلامی ایران بخشی از سرزمین ما محسوب می‌شوند و نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران قطعا از این نفتکش‌ها دفاع خواهد کرد.

وی افزود: اسکورت کشتی‌های تجاری ایران را با قدرت بیشتر از قبل ادامه می‌دهیم.

فرمانده نداجا در پایان گفت: ناوشکن دنا برای به آب اندازی در جنوب و ناوشکن دماوند در شمال آماده تحویل به یگان‌های بهره‌بردار هستند.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *