صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

شبکه یک خریدار «حرف حساب» کارآفرینان

۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۴:۰۴
کد خبر: ۵۱۳۴۳۹
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
برنامه «حرف حساب» شبکه یک در جشنواره کارآفرینی با ایجاد فرصت برای حضور صاحبان ایده و ارائه طرح خود روی آنتن زمینه حمایت مالی از آنان را فراهم می‌کند.

به گزارش گروه فرهنگی به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سیما؛ علی ملکی تهیه کننده برنامه «حرف حساب» شبکه یک سیما در گفتگو با روابط عمومی معاونت سیما درباره ایده جشنواره کارآفرینی این برنامه توضیح داد: ایده این جشنواره در گروه دانش و اقتصاد شبکه یک مطرح و پخته شد.

وی افزود: در واقع هدف ما حمایت از کسب و کار بوده است، یعنی افرادی را که تصمیم به راه اندازی کسب و کار دارند، ولی به دلیل نداشتن سرمایه موفق نشده اند، به برنامه جشنواره کارآفرینی دعوت می‌کنیم تا بتوانند حامی مالی پیدا کنند.

ملکی همچنین درباره نحوه شرکت افراد در این جشنواره تصریح کرد: افراد ابتدا ایده هایشان را به صورت ویدئو‌هایی برای برنامه ارسال می‌کنند و کارشناسان کسب و کار برنامه، آن‌ها را بازبینی می‌کنند. ایده‌های افرادی شرایط حضور در برنامه را پیدا می‌کند که پس از تایید تیم کارشناسی قابل ارائه باشد، در برنامه پخش می‌شود. ضمن اینکه نسخه‌ای از برنامه نیز در سایت «میدون» قرار می‌گیرد. این سایت یک سامانه کسب و کاری وابسته به برنامه است که مردم می‌توانند از این طریق ویدئو‌ها را تماشا کرده و به آن‌ها امتیاز دهند. همچنین سرمایه گذاران می‌توانند از ایده‌هایی که روی آنتن مطرح می‌شود حمایت مالی کند.

او ادامه داد: تهیه کننده «حرف حساب» خاطر نشان کرد: این جشنواره بعد از ماه مبارک رمضان ادامه دارد و مذاکرات ما با صندوق کارآفرینی امید برای افزایش سقف حمایت‌های مالی در جریان است.

تهیه کننده برنامه «حرف حساب» با اشاره به برگزاری مرحله نخست این جشنواره در زمستان ۹۷ ادامه داد: در دوره نخست صندوق کارآفرینی امید وابسته به ریاست جمهوری و بنیاد کرامت رضوی وابسته به آستان قدس دو حامی این جشنواره بودند. کارشناسان صندوق کارآفرینی امید ایده‌های شرکت کنندگان در جشنواره را از دی ماه تا آخر اسفند ۹۷ بررسی کردند و افرادی که برای دریافت وام واجد شرایط بودند انتخاب شدند، و به صاحبان شش کسب و کار چهار میلیارد تومان کمک مالی کردند.

وی معتقد است: پرداختن به چنین برنامه‌هایی در تلویزیون به منزله تشویق رونق داخلی است و این کار باعث می‌شود افرادی که کسب و کار‌های کوچک یا نوپا داشته و با نیاز به سرمایه قصد آغاز کسب و کار دارند، در مسیر فعالیت با مشکلات کمتری مواجه می‌شوند.

ملکی یادآور شد: اکنون موضوع ارسال ویدئو‌ها به سامانه «میدون» در حال اطلاع رسانی است و پس از دریافت فیلم ها، ادیت، بازبینی و پخش انجام خواهد شد. همچنین شرکت کنندگان بعد از ماه مبارک رمضان به برنامه دعوت می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: در نهایت کارشناسان این صندوق از ایده‌هایی که توجیه اقتصادی دارد حمایت مالی خواهد کرد.

تهیه کننده برنامه «حرف حساب» با اشاره به برگزاری مرحله نخست این جشنواره در زمستان ۹۷ ادامه داد: در دوره نخست جشنواره، صندوق کارآفرینی امید وابسته به ریاست جمهوری و بنیاد کرامت رضوی وابسته به آستان قدس، دو حامی این جشنواره بودند. کارشناسان صندوق کارآفرینی امید ایده‌های شرکت کنندگان در جشنواره را از دی ماه تا آخر اسفند ۹۷ بررسی کردند و افرادی که برای دریافت وام واجد شرایط بودند انتخاب شدند، و به صاحبان شش کسب و کار چهار میلیارد تومان کمک مالی کردند.

همچنین کیا داوود اسفندیاری مجری برنامه «حرف حساب» درباره اهداف این جشنواره این گونه توضیح داد: یکی از اهداف ما انگیزه دادن به بیننده هاست، هنگامی که این کسب وکار‌ها نشان می‌دهند سود دهی خوبی دارند و فرصت‌های مناسب کسب و کار وجود دارد، در مردم انگیزه ایجاد می‌شود. هدف بعدی این بود که مخاطبان با کسب و کار‌های مختلف آشنا شوند، ذهنشان به جریان بیفتد و کسانی که به دنبال ایده هستند استفاده کنند و هدف دیگر نیز این بود که مردم خودشان بتوانند به یکدیگر متصل شوند و کسب و کار راه بیندازند. ضمناً خارج از برنامه نیز بیش از ۱۰ میلیارد تومان معامله و تأمین مالی صورت گرفته است.

وی درباره تأثیر تلویزیون در پرداختن به چنین برنامه‌ها و جشنواره‌هایی نیز خاطرنشان کرد: این اقدامات می‌تواند بسیار مؤثر باشد. تا جایی که در این جشنواره برخی سرمایه گذاران با دیدن برنامه با اختصاص بیش از ۱۰ میلیارد تومان از برخی طرح‌ها حمایت کردند.

با وجود تفکر اشتباه کسب پول بدون زحمت در بخشی از جامعه وقتی مخاطبان قصه‌ها و سرگذشت واقعی کسانی را که از محل کسب وکار درآمدزایی می‌کنند، مشاهده می‌کنند بدون شک تشویق به راه اندازی و توسعه کسب و کار صورت می‌گیرد.

اسفندیاری در پایان گفت: از سوی دیگر کسانی که به دنبال کسب وکار هستند شاهد باشند که تلویزیون به آن‌ها اهمیت می‌دهد، تشویق خواهند شد. باید فضایی ایجاد کنیم تا صاحبان ایده امیدوار و نسبت به آینده مطمئن باشند.



نظرات بینندگان
خانم خنجرسیم
|
|
۱۷:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۱
سلام وعرض ادب من پرورش دهنده قارچ هستم که چون سرمایه کمی داشتم فقط برای خود و خواهرم کارایجادکردم هدفم توسعه دادن کارم هست اما بخاطر وضع قیمت گذاری کمپوست سازان واقعا گرفتارشدیم کمپوست رومیاریم دوره بعد که دوباره میخوایم کمپوست بیاریم قیمت هرکیلو کمپوست 300تومان کشیدن روش . اخه هر دوماه یکبار قیمت جدید میدن مگه اینم به دلار و تحریم مربوطه که بهانشو میگیرن و گردن اونا میندازن . ما نمیتونیم قارچ رو گرونتر بفروشیم چون مردم واقعا قدرت خریدندارن لطفا یه ارگانی به وضع این قیمت گذاری کمپوست رسیدگی کنه . اقتصادمقاومتی رو میگن اما الان بااین هزینه ای که کردیم بایدجمع کنیم کارمون رو واقعاصرف نمیکنه باتشکر
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *