صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پیامدهای خروج آمریکا از معاهده تسلیحاتی سازمان ملل؛ تشدید بحران مهاجران در مرز آمریکا

۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۲۰:۴۲:۰۱
کد خبر: ۵۱۳۴۲۷
نشریه ایندیپندنت در مطلبی خروج آمریکا را از معاهده تسلیحاتی سازمان ملل اقدامی بحران آفرین توصیف می‎کند که پیامدهایی در پی خواهد داشت.
به گزارش گروه بین الملل ، تصمیم دونالد ترامپ در خصوص خروج آمریکا از معاهده تسلیحاتی سازمان ملل می‌تواند این کشور را به حضور در جنگ‌های بیشتری در خارج از خاک خود هدایت کرده و همچنین تصمیم اتخاذ شده بحران مهاجران در مرز جنوبی با مکزیک را تشدید کند.

ترامپ اخیرا در نشست سالانه انجمن ملی تسلیحات که در ایندیاناپلیس برگزار شد مدعی شد: حمایت آمریکا از این معاهده تسلیحاتی را بر می‎دارم چرا که این معاهده درجه‌ای از حق حاکمیت آمریکا را به کشور‌های دیگر می‎دهد.

این در حالی است که منتقدین سیاسی تصمیم ترامپ را محکوم کرده و بر این باورند خروج آمریکا از این معاهده به جای آنکه مشکلات کشور‌ها را رفع کند بر مشکلات آنان دامن می‌زند.

رئیس گروه امنیت ملی اسلحه در آمریکا در مصاحبه با ایندیپندنت می‎گوید: نگاه کردن به تصمیم اتخاذ شده ترامپ از زاویه‌ای دیگر نشان می‌دهد که این خروج خطری واقعی را ایجاد می‌کند و ملت ما را به جنگ‌های می‌کشاند که درون آن‌ها مملو از تولید و فروش سلاح در آمریکا به این نهاد‌ها است.

وی هدف از معاهده تجارت اسلحه سازمان ملل را منع فروش سلاح گرم به کشور‌های خارجی خطرآفرین و ناقضان حقوق بشر اعلام می‎کند و می‎گوید که معاهده مربوطه از سوی ۱۰۰ کشور در سراسر جهان مورد حمایت قرار گرفته که در میان این کشور‌ها متحدان اروپایی آمریکایی نیز وجود دارند.

وی می‎افزاید: خروج از این معاهده در اصل صدور مجوز فروش سلاح‌های گرم آمریکا به سران خارجی است.

دونالد ترامپ روز جمعه طی سخنانی گفت تصمیم گرفته است تا امضا آمریکا از این معاهده تجارت تسلیحات سازمان ملل را بردارد چرا که بر این باور است حق حاکمیت آمریکا به دست تصمیم گیرندگان خارجی می‌افتد.

رئیس گروه امنیت ملی اسلحه در آمریکا بر این باور است که خارج شدن این کشور از این معاهده می‌تواند به معنای ریختن بنزین بر شعله‌های خشونتی باشد که هزاران مهاجرا را که به دنبال پناهندگی هستند از آمریکای مرکزی به آمریکا کشانده است. تسلیحات آمریکا یا به دست ناقضان حقوق بشر می‌افتد و یا به دست کسانی می‌رسد که با آن‌ها ترس را به جان جمعیتی که راهی جز فرار ندارند می‌اندازند.

موج مهاجران رئیس جمهور آمریکا را به اعلام وضع اضطراری در این کشور مجبور کرده تا دلیلی توجیهی برای دیوار کشی در مرز مکزیک و آمریکا باشد.


انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *