صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

٥٨ روستا با توجه به بحث بستر و حریم باید جابجا شوند

۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۲:۲۵
کد خبر: ۵۱۳۴۰۴
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
دبیر کمیته نوسازی و بازسازی قرارگاه بازسازی مناطق سیل‌زده گفت: ٥٨ روستا با توجه به بحث بستر و حریم و آن طرح جابجایی، باید جابجا شوند. در طرح جابجایی موضعی تاکنون ٥٧ مورد انجام شده است.
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی ، مهدی جمالی‌نژاد امروز در حاشیه دومین نشست قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل‌زده در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در قرارگاه شش کمیته داریم که اصلی‌ترین کمیته که باید وظیفه عمرانی و بازسازی را انجام دهد، کمیته بازسازی و نوسازی است.

وی ادامه داد: برای اینکه کار‌ها به صورت متمرکز انجام شود، جلسات هفتگی داریم و در استان‌های کشور نیز متناظر با آن، کمیته بازسازی و نوسازی را به ریاست معاونان عمرانی استانداری‌های کشور فعال کرده‌ایم که تمام موضوعات را رصد می‌کنند.

معاون وزیر کشور تاکید کرد: در هر جلسه قرارگاه یکی از دستگاه‌ها گزارش خسارات و هم برنامه‌ای که برای بازسازی و نوسازی دارد را ارائه می‌دهد، خوشبختانه اکثر دستگاه‌ها گزارش خود را ارائه کرده‌اند.

جمالی‌نژاد افزود: در جلسه قبلی، گزارش بنیاد مسکن که شامل گزارش کاملی از پروژ‌های مسکن کشور اعم از احداثی، نوسازی، بازسازی و تعمیری بود، بررسی شد.

دبیر کمیته نوسازی‌ و بازسازی قرارگاه بازسازی مناطق سیل‌زده با توجه طرح جابجایی روستاها نیز گفت: ماهم اکنون ٥٨روستا داریم که با توجه به بحث بستر و حریم و آن طرح جابجایی، باید جابجا شوند. در طرح جابجایی موضعی تاکنون ٥٧مورد انجام شده است. طرح‌های ایمن‌سازی مانند دیواره‌های سیل بند، تاسیسات حفاظتی، تثبیت رانش کوه را باید در حدود ١٠٠روستا انجام دهیم.

معاون وزیر کشور خاطرنشان کرد: طرح‌های بهسازی و ابنیه فنی باید در ٤٠٠روستا انجام شود. برنامه اولویت‌بندی روستا‌ها آماده است. اعتبارات این بخش هفت هزار و هشتصدمیلیارد ریال است که برای این موضوع در جلسه امروز برنامه وزارت راه و شهرسازی را بررسی کردیم که گزارش مفصلی دادند، این گزارش‌ها در کمیته بازسازی مطرح شده بود و امروز در جلسه قرارگاه تصویب شد.

وی بابیان اینکه محور‌های کلیدی این برنامه شامل راه‌های شریانی و غیر شریانی است، افزود: حدود ١٨هزار و٥١کیلومتر مسیر آسیب دیده داریم که باید حتما بازسازی شوند.

جمالی‌نژاد با اشاره به اینکه خسارات در زمینه ابنیه، پل‌ها و ... در حدود ٧٤٤مورد تخریب صددرصدی است، اظهار داشت: ١٠هزار ٦٧١مورد نیز بین ٢٠ تا ٩٠درصد تخریب داشتیم. در بحث ماشین‌آلات و تجهیزات، بسیاری از تجهیزات شهرداری‌ها، راهداری‌ها و دهیاری‌ها آسیب دیده است و بیش از ١٥ هزار دستگاه در مسئله سیل فعال بودند که باید اکثر این‌ها تعمیرات جزئی و کلی شوند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *