صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

فیلم «۲۳ نفر» به فروش کتاب‌هایم کمک زیادی کرد/۱۲ اردیبهشت به نمایشگاه کتاب تهران می‌روم

۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۰:۰۱
کد خبر: ۵۱۳۱۵۱
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
نویسنده دو کتاب «آن بیست و سه نفر» و «اردوگاه اطفال» گفت: ساخت فیلم سینمایی «بیست و سه نفر» به فروش کتاب‌های «آن بیست و سه نفر» و «اردوگاه اطفال» کمک زیادی کرد.

احمد یوسف زاده نویسنده کتاب «آن بیست و سه نفر» در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی درباره عرضه کتاب «اردوگاه اطفال» در نمایشگاه کتاب تهران گفت: روز ۱۲ اردیبهشت ماه در غرفه انتشارات سوره مهر با مخاطبان دو کتاب «آن بیست و سه نفر» و «اردوگاه اطفال» دیدار خواهم داشت.

وی اظهار کرد: یکی از اتفاقات خوبی که امروز برای کتاب «اردوگاه اطفال» افتاده این است که این اثر در حال پیدا کردن مخاطب خود است و تازه مورد توجه دوستداران کتاب قرار گرفته است.

این نویسنده تصریح کرد: کتاب «اردوگاه اطفال» بیشتر از سوی نسل جوان و نوجوان حمایت می‌شود چراکه سن این گروه از جامعه با سن قهرمان‌های داستان بسیار نزدیک است و همین باعث شده ارتباط خوبی با کتاب برقرار شود.

یوسف زاده با اظهار امیدواری از بهتر دیده شدن کتاب‌های «آن بیست و سه نفر» و «اردوگاه اطفال» افزود: به واسطه ساخت فیلم «۲۳ نفر» و اکران‌ خصوصی و نمایش این فیلم در جشنواره فیلم فجر، کتابهایم درباره بیست و سه نوجوانی که توسط عراقی‌ها به اسارت در آمده بودند را با استقبال خوبی روبرو کرد. همچنین از آنجا که اکران عمومی فیلم «بیست و سه نفر» پاییز خواهد بود فکر می‌کنم این آثار تازه در حال پیدا کردن مخاطب خود هستند.

وی درباره اثر بعدی خود خاطرنشان کرد: کتاب دیگری در دستور کار دارم که درباره اردوگاه موصل است و به زودی نگارش آن را آغاز خواهم کرد.

لازم به ذکر است، کتاب «آن بیست و سه نفر» فقط به مبارزه نوجوانان به اسارت در آمده ایرانی با عراقی‌ها اختصاص دارد، ولی در کتاب «اردوگاه اطفال» به یک دشمن ایرانی هم پرداخته شده چراکه عراقی‌ها ده نفر اسیر از یک اردوگاه دیگر به «اردوگاه اطفال» آورده بودند که طرفدار و جاسوس عراقی‌ها محسوب می‌شدند و به همین دلیل بیست و سه نوجوان اسیر در اردوگاه مجبور بودند هم با عراقی‌ها و هم با ده نفر از جاسوسانشان مبارزه کنند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *