صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

فشار حداکثری به ایران کارساز نخواهد بود؛ تحریم‌های جدید در طولانی مدت به آمریکا آسیب می‌رساند

۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۳:۵۱
کد خبر: ۵۱۳۰۰۰
پایگاه نشریه فارین پالیسی در مطلبی به اقدام آمریکا مبنی بر پایان دادن به معافیت تحریم‌های نفتی ایران اشاره کرده و ضمن بیان این مطلب که فشار حداکثری علیه ایران کارساز نخواهد بود نوشت که تحریم‌های جدید علیه ایران در طولانی مدت به آمریکا آسیب می‌رساند.

به گزارش گروه بین الملل ؛ فارین پالیسی می‌نویسد: این هفته «مایک پمپئو»، وزیر خارجه آمریکا برای پایان دادن به معافیت‌های تحریمی ایران اقدام کرد؛ هدف این سیاست جدید به محض اجرایی شدن در روز ۲ ماه می (۱۲ اردیبهشت) وادار کردن چین، هند، ژاپن، کره جنوبی و ترکیه به متوقف کردن خرید نفت ایران است.

این پایگاه می‎افزاید: به دلیل فقدان گزینه‌های ارزان قیمت و قابل دسترس‌تر، بعید به نظر می‌رسد که خریداران نفت خام ایران خرید نفت از ایران را به صفر برسانند.

فارین پالیسی می‎گوید: تهران در حال تهدید به اقدامات تلافی جویانه است و کشور‌های اروپایی تمایل محدودی برای همکاری با آمریکا دارند.

فارین پالیسی ضمن اشاره به اهداف دولت آمریکا از اعمال فشار به ایران می‌نویسد: اما این پیروزی پوشالی به بهایی بسیار گزاف به دست می‌آید.

این پایگاه می‎نویسد: برای آغاز، صادرات نفت ایران تنها زمانی دچار کاهش عمده می‌شود که بازیگران بزرگ در ماه آینده از بازار نفت ایران خارج شوند، اما صادرات به طور اجتناب ناپذیر ادامه خواهد داشت و معامله‌گران نفت ایران را به پالایشگاه‌ها با مقیاس پایین‎تر انتقال می‌دهند و نهاد‌های چین، ترکیه و هند محتمل‌ترین نامزد‌های این گونه مراوات تجاری خواهند بود.

فارین پالیسی در بخش دیگری نوشت: مشکل عمده دیگر با راهبرد ترامپ که می‌تواند پیامی را برای جهان ارسال کند این است که تمامی تحریم‌های آمریکا و نه فقط تحریم‌های این کشور علیه ایران به طور فراگیر هزینه سنگینی برای آمریکا در پی دارند و همزمان با رقابت طولانی مدت با چین بر سر اعمال نفوذ راهبردی، اعمال تحریم‌های تضعیف کننده به طور ویژه‌ای اشتباه ارزیابی می‌شود.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *