صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بحران سرخک آمریکا را فراگرفت/ابتلای دستکم ۲ هزار نفر به ویروس سرخک

۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۳:۳۹
کد خبر: ۵۱۲۹۷۷
رسانه‎‏های آمریکایی می‎گویند که شیوع ویروس سرخک طی این روزها به موضوع مهمی در این کشور تبدیل شده تا جایی که رئیس جمهور آمریکا خواستار واکسیناسیون بیشتر شده است.
به گزارش گروه بین الملل ؛ آمریکا در پی شیوع بیماری سرخک با بحرانی جدی در عرصه سلامت و بهداشت مواجه شده است.

به گزارش رسانه‌های آمریکایی، قرنطینه شدن دانش آموزان در «لس آنجلس»، اجرایی کردن واکسیناسیون اجباری در «بروکلین» و اطلاع رسانی عمومی گسترده در مورد این بیماری از جمله اقداماتی است که دولت آمریکا در روز‌های اخیر در مواجهه با بحران سرخک در پیش گرفته است.

این بیماری که به زعم مقامات بهداشتی آمریکا دو دهه پیش در این کشور ریشه کن شده بود، به اعلام مراکز کنترل و پیشگیری تاکنون ۲۰۰۰ نفر را مبتلا کرده که در ۲۵ سال اخیر بی سابقه بوده اشت.

اگرچه این آمار با توجه به جمعیت آمریکا اندک به نظر می‌رسد، اما الگوی ابتلا و همینطور نحوه مواجهه آمریکا با این بیماری قابل تامل است. آمریکا از جمله کشور‌هایی است که در چند سال گذشته بیشترین شمار کودکان واکسینه نشده در ۲ سال ابتدایی زندگی را به خود اختصاص داده است. از سوی دیگر الگوی شیوع این بیماری که اکنون ۲۲ ایالت از ۵۰ ایالت آمریکا را درگیر کرده از سوی مقامات این کشور شناسایی نشده و ارتباطی میان افراد مبتلا و علت ابتلا یافت نشده است. این بدان معناست که احتمال شیوع این بیماری به سایر ایالت‌های آمریکا اصلا دور از انتظار نیست.

با این حال گزارش‌ها حاکی از آن است که علیرغم وجود ارتباط فیزیکی میان افراد مبتلا شده یک موضوع نگران کننده مشترک وجود دارد؛ رشد روزافزون جنبش بی سوادی آنلاین. به عنوان مثال شیوع سرخک در «نیویورک» تا حد قابل ملاحظه‌ای ناشی از "اطلاعات نادرست در مورد ایمنی ناشی از واکسیناسیون سرخک و سرخجه" است. برخی سازمان‎ها تعمدا اطلاعات نادرست و گمراه کننده‌ای درباره واکسن‌ها منتشر می‌کنند و ادارات و سازمان‌های دولتی نیز برخوردی با آنان ندارند.

در حالی که پیش بینی می‌شود این معضل با توجه به پتانسیل شیوع آن از طریق ویروس منجر به افزایش مبتلایان و تلفات شود، انتقادات به سیاستمداران در بهره برداری سیاسی از موضوع سلامت در گفتمان‌های سیاسی و بی توجهی به سلامت عمومی افزایش یافته است.

مدیر ارشد کنترل بیماری‌های عفونی در بیمارستان کودکان «مینه سوتا» در اوایل ماه جاری در پاسخ به پرسش سی‌ان‌ان در مورد اقدامات ایمن سازی برای مقابله با اطلاعات غلط کمپین‌های ضد واکسیناسیون در اینترنت گفت: "من احساس می‌کنم کمپین‌های آنتی واکسیناسیون در رسانه‌های اجتماعی، بسیار پیچیده و فعال هستند و جلوتر از ماه حرکت می‌کنند."

یک مقام دیگر نیز بر لزوم دسترسی والدین و کلیه افراد به اطلاعات معتبر مربوط به واکسن‌ها تاکید کرد.

آتلانتیک در گزارشی که به این موضوع اختصاص داده بود، نوشت به نظر می‌رسد انتشار آمار در مورد واکسیناسیون اگرچه لازم، اما کافی نیست و مبارزه با کمپین‌های ضد واکسیناسیون ضروری به نظر می‌رسد.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *