ضرورت واکنش مناسب شورای حقوق بشر و کشورهای اسلامی به اقدام عربستان
وی گفت: ۳۷ نفر از مردم این کشور به جرم داشتن عقیده مخالف و به جرم عدم تبعیت از افکار پوسیده و غیر انسانی وهابیت و سلفی گری به اعدام محکوم شدند که صبح دیروز این احکام اجرا شد.
این استاد دانشگاه اظهار کرد: در این خصوص چند نکته قابل توجه است. اول اینکه عربستان در ظاهر جزو کشورهای عضو سازمان ملل است. قطعا بر اساس اعلامیه جهانی حقوق بشر این عمل محکوم است و بر این اساس مجامع بین المللی مثل شورای امنیت، مجمع عمومی و شورای حقوق بشر باید در این خصوص واکنش مناسب داشته و این امر را محکوم کنند.
اخوانفرد بیان کرد: دوم اینکه عربستان سعودی مدعی اسلامیگری است و خود را کشوری اسلامی میداند. بر اساس اعلامیه شورای حقوق بشر اسلامی موسوم به بیانیه قاهره این عمل صد در صد مخالف موازین اولیه اسلام است و حتما کشورهای اسلامی و سازمان کنفرانس اسلامی در این رابطه باید تشکیل جلسه داده و کمیته حقیقت یاب باید اقدام جدی کرده و برخورد مناسب را با این رژیم سفاک داشته باشند.
این دکترای بین الملل اظهار کرد: سوم اینکه عربستان سعودی خود را مدعی تحول و نوعی مدرنگرایی به واسطه اقدامات شاهزاده جنایکار یعنی بن سلمان میداند. پس در این خصوص هم باید بیایند و به افکار عمومی دنیا پاسخ دهند.
وی خاطرنشان کرد: انتظار طبیعی از مجامع حقوق بشری، کرسیهای آزاد اندیشی، دانشگاهها و متفکرین حقوق بشر این است که در این خصوص اعلام نظر کرده و تحلیل کنند. همچنین لازم است NGOهای مستقل و آزادی خواه در این رابطه واکنش مناسب داشته باشند تا شاهد یک هجمه سراسری علیه این اقدام غیر انسانی و غیر قانونی و غیر منطبق با موازین حقوق بشری عربستان سعودی باشیم.
اخوانفرد افزود: بنابراین در این خصوص اقدامات مختلفی متصور است و باید کاری کرد که این رژیم جنایتکار که از شهادت وحشیانه شهید آیت الله نمر درس عبرت نگرفته است در این خصوص یک بار برای همیشه محکوم شود تا دست از جنایتهای وحشیانه خود بردارد.
وی درباره سکوت کشورهای غربی نسبت به این اعدامها گفت: این حادثه یک محک برای ارزیابی و میزان پایبندی مدعیان حقوق بشر است، کسانی که رسما اعلام میکنند ما پولهای عربستان را به عنوان یک گاو شیرده نیاز داریم و به خاطر پول هر ضابطه و قاعدهای را دچار تغییر میکنند.
این استاد دانشگاه در پایان گفت: این موضوع یک محک خوب برای افشای چهره زشت استکبار جهانی و غرب است که در این خصوص در قوانین داخل خودشان شعارهای قشنگ میدهند و به این مسائل میپردازند اما در این موارد سکوت می کنند. آنهایی که جمهوری اسلامی ایران را به خاطر انجام انتخابات سالانه و مستمر و دموکراسی و مردم سالاری به عناوین مختلف متهم میکنند باید به مردم خود و دنیا پاسخ دهند که تا چه زمانی میخواهند به این روش منافقانه ادامه دهند.