صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نکات خانه داری را بیاموزید

۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۷:۲۵
کد خبر: ۵۱۲۳۸۵
با وسواس فراوان سیر ترشی انداخته‌اید و امروز که به سراغ شیشه ترشی رفته‌اید، می‌بینید که سیر‌ها به رنگ سبز در آمده است. بطری شیر را کنار در یخچال قرار داده‌اید تاریخ انقضا به سر نیامده، اما طعم ترشی گرفته است و ... در ادامه مطلب امروز ترفندها، به راهکار‌هایی برای ماندگاری بیشتر و مصرف بهتر بعضی خوراکی‌ها اشاره می‌کنیم.

به گزارش گروه فضای مجازی ، با وسواس فراوان سیر ترشی انداخته‌اید و امروز که به سراغ شیشه ترشی رفته‌اید، می‌بینید که سیر‌ها به رنگ سبز در آمده است. بطری شیر را کنار در یخچال قرار داده‌اید تاریخ انقضا به سر نیامده، اما طعم ترشی گرفته است و ... در ادامه مطلب امروز ترفندها، به راهکار‌هایی برای ماندگاری بیشتر و مصرف بهتر بعضی خوراکی‌ها اشاره می‌کنیم.
کاهش تندی فلفل
فلفل چیلی دوست دارید، اما دلتان می‌خواهد کمتر زبان و دهانتان را بسوزاند؟ فلفل را با چاقوی تیز از وسط دو نیم کنید و تخمه‌ها و رگ داخلی آن را بگیرید. سپس در آب سرد بیندازید. با این کار، تندی فلفل چیلی گرفته می‌شود، اما در طعم آن تغییری ایجاد نمی‌شود.
لبنیات را درون در یخچال نگذارید
در یخچال به نظرمی‌رسد محل مناسبی برای ذخیره لبنیات باشد، اما در واقع، دمای آن کمی بالاتر از بقیه قسمت‌هاست. علاوه‌بر این، باز کردن در منجر به جهش درجه حرارت و کوتاه شدن عمر شیر می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *