صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

درب مدارس خبیثه تروریست‌پرور را ببندید

۰۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۲:۵۵
کد خبر: ۵۱۲۳۳
دسته بندی‌: سیاست ، گزارش و تحلیل
خبرگزاری میزان: آیت‌الله مکارم شیرازی با محکوم کردن جنایات وهابیت تکفیری علیه شیعیان عربستان، خطاب به علمای وهابی گفت: ریشه تمام اینها در وهابیت شما است؛ درب مدارسه خبیثه را ببندید؛ چراکه این تعالیم خبیثه را منتشر می‌کنند.
به گزارش آیت‌الله مکارم شیرازی صبح امروز در آغاز درس خارج فقه  خود در مسجد اعظم با محکوم کردن جنایت تکفیری‌ها در مسجد امام علی بن ابیطالب (ع) قطیف عربستان اظهارکرد: وهابیت تکفیری در مسجد علی بن ابیطالب(ع) در میان نمازگزاران بمب منفجر کردند که بر اثر آن حدود صد نفر کشته و زخمی شدند.

وی با اشاره به پذیرش مسئولیت این جنایت از سوی داعش و القاعده، گفت: تمام دنیا این جنایت را محکوم کردند، سیاست مداران و علمای سعودی نیز محکوم کردند؛ اما چقدر خیال می‌کنند مردم دنیا بی‌خبر و ساده‌اند!.

آیت‌الله مکارم شیرازی خطاب به مفتیان وهابی بیان کرد: ریشه تمام این ها در وهابیت شما است، کتب درسی دوره دبیرستان آنها را آورده بودند و ما مشاهده کردیم صریحا نوشته شده بود زوار قبور مشرک هستند و جان و مال و خون شان مباح است و این شامل شیعه و اهل سنت می‌شود؛ چراکه اهل سنت نیز به زیارت قبور می‌روند.

این مرجع تقلید ادامه داد: کتب درسی شما مملو از این آموزه‌ها است و بعد می‌آئید محکوم می‌کنید؛ درب مدارس خبیثه را ببندید چراکه این تعالیم خبیثه را منتشر می‌کنند.

آیت‌الله مکارم شیرازی خطاب به این دسته از عالمان و مفتیان گفت: شما که اسم عالم مذهبی را به خود گذاشته‌اید چطور بی‎توجه به ریشه‌ها به محکوم کردن ظاهری اکتفا می‎کنید؛ یقین بدانید این مسائل دامان شما را خواهد گرفت.

این مرجع تقلید تاکیدکرد: دنیای امروز بدترین دوران تاریخ بشر را سپری می‌کند، در دنیای بشریت روزهای به این تاریکی یا نبوده و یا کمتر بوده است.

آیت‌الله مکارم شیرازی در بخش دیگر سخنان خود  با تبریک اعیاد شعبانیه و میلاد حضرت امام سجاد(ع) صحیفه سجادیه و رساله حقوق آن حضرت را بسیار آموزنده، غنی و با محتوا دانست و آشنایی با این دو اثر را برای همه اهل علم امری لازم ارزیابی کردند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *