صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

۱۴۲ قاضی حائز رتبه برتر در استان کرمان تقدیر شدند

۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۹:۴۹
کد خبر: ۵۱۲۰۶۲
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
رئیس کل دادگستری استان کرمان و به نمایندگی از دادستان انتظامی قضات کشور از ۱۴۲ قاضی شاغل در استان کرمان که از سوی معاونت نظارت و ارزشیابی دادسرای انتظامی قضات کشور حائز رتبه برتر شده بودند، تقدیر کرد.
به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، رئیس کل دادگستری استان کرمان و به نمایندگی از دادستان انتظامی قضات کشور از ۱۴۲ قاضی شاغل در استان کرمان که از سوی معاونت نظارت و ارزشیابی دادسرای انتظامی قضات کشور حائز رتبه برتر شده بودند، تقدیر کرد.
 
یدالله موحد در جمع قضات منتخب دادگستری استان کرمان گفت: نظارت مستمر بر عملکرد قضات به عنوان یکی از شاخص‌های مهم در زمینه ارتقاء و تعمیم عدالت قضائی در جامعه مورد تاکید است.

وی افزود: نظام ارزشیابی و نظارت نقش هدایت گری و ریل گذاری و تنظیم حرکت دستگاه جهت رسیدن به اهدافش را دارد.

نماینده عالی دستگاه قضائی در استان کرمان خاطرنشان ساخت: نظارت مستمر بر عملکرد متصدیان مشاغل حساس و خطیر و اجتناب ناپذیر است و به حکم عقل امری ضروری و لزوم آن بر کسی پوشیده نیست.

وی عنوان کرد: لازمه نظارت جامع، کارآمد و اثر بخش، پی ریزی و طراحی یک نظام نظارتی و ارزشیابی هوشمند است که بواسطه عملیاتی شدن آن نظام، دستگاه قضائی می‌تواند به سمت اهدافش هدایت و حرکت نماید.

موحد با اشاره به اینکه قوه قضائیه شامل سه رکن اصلی منابع انسانی، ساختار‌های قضائی و قوانین مجری در این دستگاه می‌باشد، افزود: اگر نظام نظارتی عملکرد مناسب و صحیحی داشته باشد کیفیت و سرعت حرکت را ارتقاء خواهد یافت.

وی در تشریح شاخص‌های رفتاری قضات نمونه گفت:رعایت نزاکت و اخلاق و آداب اسلامی، حسن شهرت، رعایت شان قضائی، حسن رفتار با مراجعین، حسن سلوک با سایر کارکنان قضائی و اداری و رعایت نظم و انضباط اداری از ویژه گی‌های شاخص‌های رفتاری است.

نماینده عالی دستگاه قضائی در استان کرمان عنوان کرد: داشتن دانش و مهارت قضایی، قدرت استنباط و شم قضائی، استقلال و شجاعت قضائی، رعایت استاندارد زمان رسیدگی از جمله ویژه گی‌ها و شاخص‌های ارزیابی در بخش قضائی می‌باشد.

وی گفت: افراد برگزیده در زمینه شاخص‌های مدیریتی از جمله برنامه ریزی و تدبیر امور، نظارت بر امور و عوامل زیر مجموعه و حساسیت نسبت به سلامت مجموعه و برخورد با تخلفات و تشکیل جلسات مردمی و پاسخگویی به آن‌ها، استفاده از فناوری اطلاعات، ابتکار و خلاقیت در انجام وظایف محوله و اجرای سیاست‌ها و برنامه‌های کلان و مصوب قوه قضائیه عملکرد مناسبی داشته اند.

انتهای پیام /


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *