صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

خوراکی‌های انرژی‌زا برای مقابله با خستگی مداوم

۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۷:۴۱
کد خبر: ۵۱۲۰۰۰
متخصصان برای مقابله با خستگی مداوم، مصرف برخی مواد خوراکی همچون لیمو ترش، جوی دوسر، تخم مرغ و اسفناج را به دلیل خواص بی نظیر توصیه می‌کنند.

به گزارش گروه فضای مجازی ، متخصصان برای مقابله با خستگی مداوم، مصرف برخی مواد خوراکی را توصیه می‌کنند. از جمله:

لیموترش
مصرف یک لیوان آب همراه با آب لیمو می‌تواند به اندازه یک فنجان قهوه در صبح انرژی بخش باشد. مصرف آب یک لیموترش می‌تواند ۴۰ درصد نیاز روزانه ویتامین C. بدن را تأمین کند. افزودن لیموترش به رژیم غذایی، موجب تقویت متابولیسم بدن می‌شود، از افزایش انسولین پیشگیری و پتاسیم موردنیاز برای کمک به بهبود عملکرد مغز و اعصاب را تأمین می‌کند.

جو دوسر
صبحانه حاوی مقادیر مناسب پروتئین و کربوهیدرات می‌تواند به حفظ انرژی در طول روز کمک کند. جو دوسر یکی از مواد خوراکی همراه با بالاترین میزان فیبر محلول است. فیبر محلول برای ساعت‌ها در معده می‌ماند و در نتیجه احساس سیری برای مدت طولانی ادامه می‌یابد.


تخم مرغ
تخم مرغ یک ماده غذایی ارزشمند برای افرادی است که ورزش‌های استقامتی انجام می‌دهند و نیاز به دریافت انرژی زیادی دارند. تخم مرغ دارای اسیدآمینه ضروری است که می‌تواند نحوه استفاده گلوکز توسط ماهیچه‌ها را بهبود بخشد. تخم مرغ همچنین منبع خوب آهن، پروتئین، آنتی اکسیدان و ویتامین‌های متعدد است.


اسفناج
آهن به سلول‌های قرمز خون در انتقال اکسیژن به نقاط مختلف بدن کمک می‌کند. از این رو کمبود آهن با خستگی همراه است. سبزیجات پربرگ، یکی از منابع خوراکی جذب سریع آهن تلقی می‌شوند. اسفناج هم حاوی منیزیم، ماده معدنی مهم فراوری انرژی بدن است.

 

منبع: روزنامه خراسان
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *