صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ستاد‌های فکر در بخش معدن فعال شوند/ مشوق‌ها نباید حذف شود

۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۴:۰۱
کد خبر: ۵۱۱۵۱۵
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
رئیس خانه معدن ایران گفت: باید ستاد‌های فکر در بخش معدن فعال شوند و بر اساس نیاز‌های داخلی و بیرونی فعالیت‌ها و نسخه‌های خود را تدوین کنیم.
محمدرضا بهرامن در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصاد اظهار کرد: بخش معدن به دلیل ماهیتی که دارد هم تامین کننده مواد اولیه بخش صنعت در داخل است و هم می‌تواند نیاز‌های کشور‌های منطقه را به خوبی از تولیدات خود تامین کند به همین دلیل از ویژگی‌های خاصی برخوردار است.
 
رئیس خانه معدن ایران با بیان اینکه با توجه به شرایطی که کشور دارد با هر نگاهی که به این بخش بنگریم باید این بخش را فعال‌تر کنیم، افزود: باید هم به داخل کشور نگاه کنیم و هم بتوانیم نیاز بازار‌های بیرونی را تامین کنیم و ارز مورد نیاز را وارد کشور کنیم.
 
وی تاکید کرد: در شرایط امروز این بخش باید با نگاه خاص دیده شود و دستورالعمل‌های اجرایی خود را داشته باشند تا بخش متوقف نشود و موجب افزایش تولید شود.
 
بهرامن ادامه داد: باید ستاد‌های فکر در بخش معدن فعال شوند و بر اساس نیاز‌های داخل و بیرونی فعالیت‌ها و نسخه‌های خود را تدوین کنیم و اگر به مصوبات دولت یا نیاز به آیین نامه‌های داخلی بخش یا مصوبه مجلس نیاز است برای آن‌ها راهکار‌هایی را تعریف کنیم تا بتوانیم از بخش معدن به معنای واقعی از ظرفیت آن استفاده کنیم.
 
وی با بیان اینکه بخش معدن ما از ظرفیت واقعی خود به خوبی استفاده نمی‌کند، گفت: متاسفانه فکر می‌کنیم بخش معدن فقط ثروت آفرین است در حالی که چنین موضوعی صحت ندارد، نقش معدن امروز اشتغالزا و توسعه مناطق محروم است و همچنین می‌تواند بخشی از صنعت کشور را به حرکت در بیاورد.
 
رئیس خانه معدن با بیان اینکه باید بر اساس نقشه راه معدن تمام مسیر را لحظه به لحظه پیمایش کنیم اظهار کرد: انتظار ما این است که دولت در هر مرحله از تصمیمم گیری در این بخش با حضور بخش خصوصی و با نگاه به نیاز‌های توسعه بخش نگاه کند.
 
بهرامن تصریح کرد: بخش معدنی کشور یک ذخیره ۶۰ میلیارد تنی در اختیار دارد، اما در حال حاضر فقط ۴۰۰ میلیون تن آن را تولید می‌کنیم که رقم بسیار کمی است و این میزان نیز عمدتا در مصالح ساختمانی است.
 
وی تاکید کرد: سرمایه گذاری‌ها در اکتشافات را باید کاملتر کنیم و شرایط کسب و کار را در بخش معدن را به گونه‌ای مهیا کنیم که سرمایه‌های جدید و سرمایه‌های خارجی را بتوانیم در این بخش جذب کنیم.
 
رئیس خانه معدن ایران افزود: سرمایه‌های خارجی برای بازار و فروش محصولات یک ایمنی به ما می‌دهد همچنین اجازه می‌دهد تا راحت‌تر بخشی از تجهیزات بخش معدن را تامین کنیم.
 
بهرامن تاکید کرد: امروز با توجه به نیازی که به ارز داریم باید مشوق‌ها را برای ارزآوری بخش معدن تکرار شود، شرایطی به گونه‌ای نیست که بخواهیم آن‌ها را حذف کنیم.
 

برچسب ها: معدن ارز صنعت مشوق

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *