صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

احیای اشتغال از دست رفته و تأمین معیشت پایدار آسیب دیدگان سیل را پیگیری می‌کنیم

۳۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۴:۰۴
کد خبر: ۵۱۱۴۰۷
معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حاشیه بازدید از مناطق سیل زده ایلام گفت: احیای اشتغال از دست رفته و تأمین معیشت پایدار آسیب دیدگان سیل را پیگیری می‌کنیم.

به گزارش گروه جامعه ، محمد جعفر کبیری با تاکید بر این مطلب اظهار کرد: در مرحله اول بحران مردم نیازمند بسته‌های غذایی، دارویی و بهداشتی هستند، اما باید سریعا به فکر احیای اشتغال از دست رفته و تامین معیشت آسیب دیدگان سیل باشیم.

وی تاکید کرد: تلاش شده با برنامه ریزی مناسب، در صورت احساس کمبود در سطح منابع ملی بتوانیم با مشارکت بانک توسعه تعاون و صندوق سرمایه گذاری تسهیلات و امکاناتی را در اختیار بنگاه‌های تعاون قرار دهیم.

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه هفته آینده دولت تسهیلات بلاعوض و ارزان قیمت را اعلام می‌کند، گفت: قدم اول تا سقف ۱۰ میلیارد ریال ضمات نامه برای تعاونی‌ها صادر خواهد شد.

کبیری تاکید کرد: در حال رایزنی و برنامه ریزی در سال ۹۸ هستیم که بتوانیم تعاونی‌ها را تثبیت و در گام دوم تسهیلات را در اختیار طرح‌های نیمه تمام تعاونی‌های بالای ۸۰ درصد قرار دهیم و اشتغال فوری منطقه‌ای ایجاد کنیم.

وی تعداد تعاونی‌هایی که از لحاظ صورت‌های مالی فعال هستند را بیش از ۹۰ هزار تعاونی با ۱.۷ میلیون شغل اعلام کرد.
معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: این تسهیلات از چهار هزار فقره آغاز شده و در تلاشیم تمامی سیل زدگان در اسرع وقت از این تسهیلات بهره‌مند شوند.

وی افزود: در قالب طرح امید تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال برای تأمین لوازم خانگی در اختیار سیل زدگان قرار می‌گیرد و هر فردی که درخواست بدهد، می‌تواند از این وام استفاده کند.

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یادآور شد: نرخ این تسهیلات از نرخ بازار کمتر است و اگر در روز‌های آینده تسهیلات ارزان قیمت از سوی دولت اختصاص یابد نرخ این وام را کاهش می‌دهیم.

کبیری تاکید کرد: به طور طبیعی بحران‌ها چند مرحله دارند که بعد از گذشتن از مرحله بحران و عبور از مشکلات، بحث احیای اشتغال از دست رفته و تأمین معیشت پایدار آسیب دیدگان مطرح است و وزارت کار از همان مرحله اول با تهیه و تأمین بسته‌های غذایی، دارویی و بهداشتی در این حادثه حضور داشت.

وی با بیان اینکه طرح وفاق نیز برای تسهیل خدمت رسانی به سیل زدگان اجرا می‌شود، گفت: در این طرح تسهیلاتی با اقساط بلند مدت و نرخ چهار درصد که سقف آن ۵۰ میلیون ریال است در اختیار سیل زدگان قرار می‌گیرد، اما اقساط ماهانه آن را وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پرداخت می‌کند.

معاون تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: این وزارتخانه ساخت مجدد ۱۵۰ خانه روستایی سیل زده را متعهد شده است.
کبیری در پایان خاطرنشان کرد: برآورد اولیه مجموع خسارات سیل به تعاونی‌های روستایی ۱۲ استان کشور بیش از یک هزار میلیارد ریال است. خسارت تعاونی‌ها در ایلام ۷۰ میلیارد ریال احصا شده که در انتظار اعلام میزان تسهیلات بلاعوض و تسهیلات ارزان قیمت دولت برای بانک‌های عامل هستیم و امیدواریم این تسهیلات خسارت‌های ناشی از سیل را برای تعاونی‌ها پوشش دهد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *