«شب بی ستاره» داستان مردی که در آزادسازی مهران نقش مهمی داشته است
وی اظهار کرد: سردار فضلی با قدرت، مدیریت به مقام فرماندهی لشگر میرسد و به موفقیتهایی، چون آزادسازی مهران دست پیدا میکند. وی در دورههای مختلف جریان زندگی، سختیهای زیادی را متحمل میشود.
این نویسنده بیان کرد: در «شب بی ستاره» نیز با اشاره به ویژگیهای جغرافیایی به این موضوع پرداخته شده که سردار فضلی از کجا آمده، چطور رشد کرده، چطور وارد جنگ شده و به عنوان فرمانده لشگر برگزیده شد.
لازم به ذکر است، «شب بی ستاره» خاطرات مردی است که در تویسرکان متولد شد و از هفت سالگی به تهران آمد. وی در حین تحصیل در مدرسه از مسجد و نماز جماعت غافل نمیشد. با اخذ دیپلم و پیروزی انقلاب اسلامی در ۲۸ اردیبهشت ماه سال ۱۳۵۸ به عضویت سپاه درآمد. پس از اتمام دوره آموزشی برای مقابله با ضد انقلابیها راهی خرمشهر شد. با پایان یافتن موضوع خلق عرب در خوزستان، برای ماموریت سنگینتری عازم کردستان شد و مدتها در کنار سایر رزمندگان به درگیری با دموکراتها مشغول شد. او علی فضلی در مامویت سوم به خوزستان باز میگردد و در عملیاتهای متعددی به نبرد با دشمن متجاوز بعثی میپردازد و در یکی از عملیاتها از ناحیه چشم مجروح میشود و سند افتخاری را برای خود در کارنامهاش رقم میزند.
سابقه فرماندهی لشکر المهدی و ۱۰ سید الشهداء زبانزد رزمندگان دلاوری است که از دور و نزدیک ایشان را میشناسند. با پایان جنگ تحمیلی مفتخر به دریافت درجه از سوی فرماندهی کل قوا شد و بعد به عنوان جانشین سازمان بسیج مستضعفین به فعالیتهایش ادامه داد.