صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ورود سازمان مدیریت بحران به موضوع هجوم ملخ‌ها به کشور/ عربستان علیرغم تأکیدات بین المللی مبارزه‌ای با این ملخ‌ها نکرده است

۳۰ فروردين ۱۳۹۸ - ۲۰:۵۳:۱۴
کد خبر: ۵۱۱۲۶۳
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از ورود این سازمان به پدیده هجوم ملخ‌ها به استان‌های جنوبی کشور خبر داد.

به گزارش گروه فضای مجازی ، اسماعیل نجار رئیس سازمان مدیریت بحران کشور اظهار داشت: در کنار سیلاب‌های مخربی که برخی از استان‌های کشور را در بر گرفته است، سازمان مدیریت بحران به دیگر حوادث و وقایع نیز توجه دارد که یکی از این مسائل پدیده هجوم ملخ‌ها به کشور است که گرچه مسئولیت اصلی مبارزه با آفات گیاهی و جانوری با وزارت جهاد کشاورزی و سازمان حفظ نباتات است، اما با توجه به درخواستی که از سازمان مدیریت بحران شده این سازمان نیز برای مبارزه با این پدیده ورود کرده است.

وی با اشاره به ورود ملخ‌ها به کشور گفت: این پدیده هیچ ربطی به سیل جاری شده در نقاط مختلف کشور ندارد و برابر بررسی‌های انجام شده منشأ این ملخ‌ها شمال و شرق آفریقا است. این ملخ‌ها پس از آفریقا وارد کشور عربستان شده‌اند، اما متأسفانه کشور عربستان توجهی به این مسئله و مبارزه با ملخ‌ها نکرده و به همین دلیل این ملخ‌ها وارد کشور ما شده و استان‌هایی مانند هرمزگان، خوزستان، بوشهر و جنوب استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان و فارس را تحت تأثیر خود قرار داده‌اند.

نجار با بیان اینکه عربستان علیرغم تأکیدات بین المللی مبارزه‌ای با این ملخ نکرده است، گفت: این ملخ‌ها می‌توانند خسارت سنگینی به باغات و زمین‌های زراعی و محصولات کشاورزی وارد کنند و حتی می‌توانند از تنه درختان نیز تغذیه کنند. ملخ‌ها روزانه تا دو برابر وزن خود تغذیه می‌کنند و می‌توانند خسارت سنگینی را به مزارع و باغات کشور وارد کنند.

وی با بیان این که قریب به ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی و باغات کشور با ورود ملخ‌ها تحت تأثیر قرار خواهد گرفت، گفت: تاکنون ۴۵ هزار هکتار از اراضی از طریق سمپاشی هوایی و سمپاشی دستی مورد پاکسازی و مقابله قرار گرفته‌اند، اما لازم است که در ۲۵۰ هزار هکتار از اراضی باقی مانده نیز این مبارزه ادامه داشته باشد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه زمین‌های زراعی و باغات در جنوب کشور جزو زمین‌های پر محصول و حاصلخیز محسوب می‌شوند، افزود: در همین راستا نیز وزارت جهاد کشاورزی از سازمان مدیریت بحران کشور درخواست کرده تا اعتباراتی را برای این منظور در نظر بگیرد که سازمان مدیریت بحران در نامه‌ای به سازمان برنامه و بودجه در خواست کرد تا صد میلیارد ریال اعتبار برای این منظور اختصاص یابد.

وی گفت: در حال حاضر نیز استانداران با استفاده از اعتبارات و بودجه‌های استانی برای مقابله با این پدیده وارد عمل شده‌اند، اما امیدواریم با موافقت سازمان برنامه و بودجه این مبلغ در اختیار قرار بگیرد تا بتوان با سرعت و کیفیت بیشتری با این پدیده مقابله کرد.

منبع: ایسنا

انتهای پیام



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *