صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

امروز وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خط مقدم جبهه جوانگرایی است/ مقام معظم رهبری در چهل سالگی انقلاب و در بیانیه گام دوم انقلاب به جوانان بسیار توجه کرده است

۲۹ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۶:۴۸
کد خبر: ۵۱۱۰۱۴
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: موضوع جوانان همانطور که دوستان و سروران اشاره کردند موضوعی است که به صورت شعاری لغلغه زبان‌های ماست و راجع به آن سخنرانی می‌کنیم، ولی تن دادن به لوازم این شعار کمی سخت‌تر از شعار دادن است.

به گزارش گروه جامعه محمد شریعتمداری در نشست گفت و شنود با نخبگان جوان گفت: در دور دوم دولت آقای روحانی در کتابی که منتشر شد به موضوعاتی که ما طی این چند ماه راجع به آن گفتگو کردیم اشاره داشته اند. در آنجا موضوع شفافیت به عنوان گام اساسی در دولت مورد تاکید و توجه قرار گرفته است.

وی افزود: آنجا هم توجه به نخبگان جوان و جوانگرایی در معنای عامش در دستور کار و گفتمان مطروحه در گام دوم قرار گرفته و هم صحبت از فساد ستیزی و مقابله با آن شده است.

شریعتمداری تصریح کرد: وقتی صحبت از چهل سالگی می‌شود، بدین معناست که پذیرفته ایم از جوانی انقلاب داریم کمی فاصله می‌گیریم. به همین دلیل یک حکومت باید نو به نو اصلاح شود و اگر امام ما حضرت اباعبدالله ا. لحسین (ع) صحبتی از اصلاحات می‌کنند، همین نگاه پویای فقه ماست که بهیچ وجه سکون در یک نقطه را نمی‌پذیرد. ایشان می‌فرمایند که من نیامدم مگر برای اصلاح امور، نیامدم مگر برای درست کردن کژی‌ها و برداشتن جهل و جاگزینی دانایی.

شریعتمداری افزود: این نشان می‌دهد که ما باید قدم‌های خود را جدی‌تر کنیم. رهبر معظم انقلاب هم در شروع چهل ساله دوم و آغاز دهه پنجاه عمر انقلاب، بیانیه‌ای منتشر کردند تحت عنوان گام دوم و در این بیانیه با مردم سخن گفتند. جالب است که در سخن ایشان، بیشترین واژه‌ای که در آن تکرار شده اگر شمارشی از فراوانی واژه‌ها در این بیانیه را بررسی کنیم، کلمه جوان هست و جوانان. روی سخن ایشان به صورت ویژه با جوانان است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: انقلاب بر محور جوانان بوجود آمد، جنگ بر محور جوانان اداره شد، کشور باید بر محور جوانان اداره شود. این چیزی که رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم گفتند تکلیف ما برای ورود به دهه پنجم عمر انقلاب اسلامی است.

وی افزود: امروز خط مقدم حرکت به سمت مدیریت‌های عالی و میانی جوانان در کشور، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است، ولی به نظر می‌رسد کشور راهی جز این ندارد و باید آن را طی کند و همه در آن گام بردارند. به قول این شعر «الا یا ای‌ها الساقی ادر کاسا وناول‌ها که عشق آسان نمود اول، ولی افتاد مشکل ها» و حتما مشکل‌های برای اجرای این امر است. ولی باید قدم برداشت و باید آن گاه را بدون هیچ ترس و واهمه‌ای در آن استوارباقی ماند.

شریعتمداری افزود: تردیدی در آن نیست که وقتی می‌گوییم جوان یعنی جسارت، یعنی شجاعت، یعنی دلیری یعنی دور شدن از فساد، یعنی نزدیکی به صلاح، یعنی ابتکار، یعنی نوآوری، یعنی خلاقیت، یعنی ابداع روش‌های نو، یعنی انجام کار با محدودیت‌ها و مقدورات، یعنی پیشبرد امور با همه معذوریت‌های موجود، جوان تعریفش اینهاست. یعنی زدن به دریا با امید و نشاط. یعنی ساختن ابزار برای عبور از موانع، یعنی استفاده از فکر و دانش.

وی در همین زمینه تصریح کرد: لذا ما باید در این مسیر حرکت کنیم و استوار باشیم و از تهدید و طعنه نترسیم.

وزیر رفاه گفت:: اگر ما دلسوز انقلابیم باید به این مسایل توجه کنیم. وقتی از جوانان صحبت می‌کنیم یعنی عمر معدودی از دنیا متمتع شده و در این عمر محدود تجربه محدودی دارد، ولی جوان نخبه است و دانش فوق العاده دارد، دارای هوش، ذکاوت، توانایی است و برای استفاده از ابزار‌های نوین رابطه با دنیا دارد و متوقف نمی‌شود. بن بست نمی‌بیند و این همان خاصیتی است که ما به دنبال آن هستیم و اگر از آن عدول کردیم رسیدیم به سن‌های بالاتر (حتما باید از تجربیات بهره گرفت)، ولی به طور طبیعی ضعف و قصور اتفاق می‌افتد.

شریعتمداری تصریح کرد: وقتی می‌گوییم جوان یعنی جسور، شجاع، دلیر. با جسارت و شجاعت و دلیری می‌آید و شفافیت را در امور خودش حاکم می‌کند. این‌ها به هم مربوط است. برای این که ما شفافیت را حاکم کنیم نباید از برملا شدن برخی خطا‌ها بترسیم. باید بدانیم وقتی شفافسازی می‌کنیم و نورافکن می‌اندازیم به برخی نقاط تاریک، زشتی‌ها هم دیده می‌شود. دیدن زشتی‌ها خوب است، چون به سمت اصلاحش خواهیم رفت.

وی افزود: حتما قائلیم که افراد تواناتر باید دریافتی بیشتری داشته باشند و اگر کسی کار مهمی انجام می‌دهد باید کارانه مهم هم دریافت کند. یک زیانی را کاهش می‌دهد یا سودی را افزایش می‌دهد بسیار نیکوست و سلمنا. ولی این که کسی هیچ کدام از این کار‌ها را انجام ندهد، ولی متوسط دریافتی اش ناگهان در یک ماه بشود پنجاه برابر این‌ها دست اندازی به بیت المال محسوب
می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *