صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کلاهبرداری اینترنتی در پوشش فروش کالا‌های پزشکی

۲۶ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۲:۰۰:۰۱
کد خبر: ۵۰۹۷۵۶
رئیس پلیس فتا تهران بزرگ از شناسایی و دستگیری فردی که با ایجاد صفحه‌ای در اینستاگرام ضمن دخالت در امور پزشکی اقدام به ارائه خدمات پزشکی، فروش لوازم آرایشی و بهداشتی به مخاطبان خود می‌کرد، خبر داد.

به گزارش گروه جامعه ، سرهنگ کاظمی رئیس پلیس فتا پایتخت گفت: در اوایل فروردین ماه گزارشی از سوی سازمان غذا و دارو به این پلیس ارسال شد که مبین فعالیت فردی ناشناس در شبکه‌های اجتماعی بود که با ایجاد صفحه‌ای در اینستاگرام با دخالت در امور پزشکی اقدام به ارائه خدمات پزشکی و فروش لوازم آرایشی و بهداشتی به مخاطبان خود می‌کرد.

وی ادامه داد: ماموران با بررسی صفحه اجتماعی متهم متوجه شدند وی با این ترفند توانسته است تعداد بالایی مخاطب و ببیننده جذب کند و در این پوشش اقدام به فروش غیرقانونی لوازم پزشکی، آرایشی و بهداشتی نماید.

سرهنگ کاظمی افزود: با تحقیقات جامع‌تر، ماموران متوجه شدند کالا‌هایی که متهم به افراد متقاضی عرضه می‌کند برای سلامت افراد مضر بوده و ضمن تایید این موضوع از سوی سازمان غذا و دارو و جهت جلوگیری از اتفاقات بعدی و پیشگیری از آسیب رساندن کالا‌ها به شهروندان، تیمی از افسران پلیس جهت شناسایی متهم وارد عمل شدند و ضمن هماهنگی با دادسرای جرایم رایانه‌ای ضمن شناسایی متهمه به نام خانم (ل، س) ۲۶ ساله ساکن استان البرز، وی را در یک قرار سوری دستگیر کردند.

این مقام انتظامی گفت:: متهمه درهمان تحقیق اولیه قبول به فروش لوازم پزشکی و آرایشی و بهداشتی به مخاطبان خود نمود و گفت: دراین زمینه فاقد مجوز فعالیت هستم وبا انگیزه کسب درآمد بالا اقدام به فروش، تبلیغ لوازم بهداشتی و آرایشی در فضای مجازی کردم.

سرهنگ تورج کاظمی به شهروندان متذکر شد: متاسفانه امروزه به چشم می‌خورد نبود تعهد اخلاقی در این فضا همراه با سوء استفاده از چنین محیط‌هایی برای دستیابی به مقاصد شخصی ومالی و در نتیجه زیر پا گذاشتن اخلاق و اصول و چارچوب قانونی است و سود آوری صرفأ از اهداف اصلی مجرمان سایبری است و خیلی از کاربران این موضوع را جدی نمی‌گیرند و قبل از بررسی نوع کالا و بستری که اقدام به فروش لوازم تخصصی می‌نماید ناآگاهانه وارد عمل می‌شوند لذا وجود کثرت مخاطبین یک صفحه اجتماعی دلیل بر اعتماد، مجوز، صحت و ارائه کالای سلامت محور نمی‌باشد.

وی از شهروندان خواست: در صورت مشاهده موارد مشکوک در فضای مجازی از طریق سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir آن را ثبت و گزارش کنند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *