زمینهای کُـلزا در سرزمین شمالی +تصاویر
تصاویری از زمینهای پرورش دانههای روغنی در سرزمین شمالی را در ادامه مشاهده میکنید.
به گزارش گروه فضای مجازی ، بر اساس آمارهای موجود، حدود ۹۰ درصد نیاز روغن خوراکی کشور با واردات این محصول تأمینشده و سالانه حدود دو میلیارد دلار ارز هم برای تهیه آن، هزینه میشود. کارشناسان تغذیه معتقدند دانه روغنی کلزا به دلیل ترکیب مناسب اسیدهای چرب غیراشباع و درصد پایین اسیدهای چرب اشباع از باکیفیتترین روغنهای خوراکی است و نقش مهمی در بهبود تغذیه و سلامت جامعه دارد. بررسیها نشان میدهد با وجود همه مزایایی که کشت کلزا به همراه دارد همزمانی برداشت این محصول با کشت برنج، پراکندگی سطح زیرکشت و بارندگیهای شدید فصلی مهمترین دلایل پایین بودن سطح زیرکشت این دانه روغنی در گیلان است.
منبع: فارس
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *