صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نرخ خرید تضمینی گندم ۱۷۰۰ تومان/ نابودی۷۰۰ هزار تن گندم در پی سیلاب اخیر

۲۴ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۰:۰۱
کد خبر: ۵۰۹۳۹۲
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی گفت: نرخ خرید تضمینی گندم نان و گندم دو روم هزارو ۷۰۰ تومان در نظرگرفته شد که با افت پایه ۴ درصد مفید و  یک درصد غیرمفید به وزارت جهاد کشاورزی ابلاغ شده است.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد اسماعیل اسفندیاری در خصوص قیمت تضمینی گندم بیان کرد: نرخ پایه خرید گندم  نان و گندم دو روم هزارو ۷۰۰ تومان درنظرگرفته شده است که نسبت به سال گذشته گندم نان ۳۱ درصد و گندم دو روم ۳۳ درصد افزایش قیمت داشته و با افت پایه 4 درصد مفید و  یک درصد غیرمفید به وزارت جهاد کشاورزی ابلاغ شده است.

مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: کشاورزان درامر تولید گندم باید به تاریخ گشت، آبیاری صحیح، مبارزه با آفات و علف‌های هرز توجه بیشتری داشته باشند که محصول با کیفیت را تولید کنند.

اسفندیاری با بیان اینکه مهم‌ترین معیار برای تعیین قیمت تضمینی گندم، هزینه‌های تولید است، ادامه داد: نرخ پیشنهادی از سوی وزارت کشارزی به شورای اقتصاد کشور پیشنهاد داده می‌شود و این شورا قیمت نهایی را اعلام می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: در سال زراعی ۹۷-۹۸ بیش از ۵ میلیون و ۹۰۰ هزار هکتار گندم کشت شد که به نسبت سال زراعی گذشته افزایش ۲.۴ درصدی داشته و از نظر کیفی نیز نسبت به سال گذشته از کیفیت بیشتری برخوردار است.

مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی در ادامه افزود: برداشت گندم در استان‌های سیستان و بلوچستان، بوشهر، جنوب استان کرمان و فارس و خوزستان آغاز شده و هم اکنون در مراحل اولیه برداشت قرار دارند.

اسفندیاری در خصوص پیش بینی برای میزان برداشت گندم گفت: پیش بینی می‌شود که حداقل ۱۱ میلیون تن گندم در کشور برداشت شود و انتظار می‌رود که این رقم تا ۱۴ میلیون تن نیز پیش برود همچنین احتمال این وجود دارد که رکورد برداشت گندم در تاریخ ایران نیز شکسته شود.

وی مطرح کرد: به دلیل سیل‌های اخیر و طبق محاسبات صورت گرفته، حدود ۷۰۰ هزار تن از تولیدات گندم در کل کشور نابود شده اند که در برخی مزارع کشور امکان جبران نیمی از آن وجود دارد.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *