صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سیل اخیر ۵۹۹ میلیارد تومان خسارت به استان چهارمحال و بختیاری وارد کرد/ آغاز بازسازی‌ها

۲۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۲:۰۰
کد خبر: ۵۰۸۶۳۶
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: سیل اخیر مبلغ ۵۹۹ میلیارد تومان خسارت به استان وارد کرد که از این میزان، مبلغ ۲۳۸ میلیارد تومان در حوزه کشاورزی، ۲۴۹ میلیارد تومان در حوزه زیربنایی و ۱۱۲ میلیارد تومان هم در بخش منازل و مسکونی و شهری و روستایی بوده است.
اقبال عباسی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی ، با اشاره به برآورد میزان خسارات سیل اخیر به استان چهارمحال و بختیاری عنوان داشت: روز گذشته آقای «محمد اسلامی» وزیر راه و شهرسازی به نمایندگی از دولت و با دستور آقای رئیس جمهور به استان آمده بودند که بعد از بازدید از مناطق مختلف استان، در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران شرکت کردند و برآورد‌های خسارات سیل اخیر در استان، در این جلسه اعلام شد.

وی ادامه داد: سیل اخیر مبلغ ۵۹۹ میلیارد تومان خسارت به استان چهارمحال و بختیاری  وارد کرده است که از این میزان، مبلغ ۲۳۸ میلیارد تومان در حوزه کشاورزی، ۲۴۹ میلیارد تومان در حوزه زیربنایی و ۱۱۲ میلیارد تومان هم در بخش منازل و مسکونی و شهری و روستایی بوده است.

استاندار چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: البته میزان خسارت‌های سیل اخیر به استان چند روز قبل برای وزارت کشور فرستاده شده بود که با امضای وزیر محترم کشور به سازمان مدیریت و برنامه ریزی ارسال شده است.

عباسی درباره آغاز بازسازی در مناطق درگیر سیل استان چهارمحال و بختیاری نیز عنوان کرد: کار‌های بازسازی، بلافاصله پس از سیل در استان چهارمحال و بختیاری آغاز شده است.یکسری کار‌ها مانند تعمیر راه‌ها و لایروبی اراضی و انهار کشاورزی است که اداره کل کشاورزی استان، آنها را انجام می‌دهد،یا اداره راه و پایانه‌ها هرچه ریزش در جاده‌ها به وجود آمده است را بازسازی می‌کند؛ این طور نیست که همه دستگاه‌های اجرایی در استان منتظر بودجه دولتی بمانند بلکه کار‌ها را آغاز می‌کنند تا مردم بتوانند به امور وزندگی روزمره خود بپردازند.

وی با بیان اینکه خسارت‌ها دو مدل دارد یکی دولتی و دیگری مردمی است، افزود: در بخش مردمی که به تعمیر و بازسازی منازل و بنا‌های مسکونی بر می‌گردد، باید منتظر اعتبار باشیم و مشخص شود به چه کسانی باید وام بلاعوض و یا به چه افرادی باید وام تعمیراتی بدهند. 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *