صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

خروجی مذاکرات، گشایش برای ملت و عزت و اقتدار است

۰۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۳:۱۹
کد خبر: ۵۰۸۶۳
دسته بندی‌: مجله حقوقی ، عمومی
وزیر دادگستری گفت: مذاکرات بسیار پیچیده است و فراز و فرود زیادی دارد اما خروجی این مذاکرات برای ما، گشایش برای مردم و عزت و اقتدار است.
به گزارش گروه حقوقی و قضایی ، حجت‌الاسلام و‌المسلمین مصطفی پورمحمدی وزیر دادگستری در جلسه شورای اداری شهرستان بناب گفت: کارگزاران باید بدانند که توفیق خدمت، توفیق بزرگی است که خداوند نصیب ما کرده است.

وزیر دادگستری با اشاره به اینکه ما به دنبال احقاق حق و دفاع از مظلوم و اجرای عدالت هستیم، جمهوری اسلامی ایران را مدافع مظلوم و تنها بلندگویی دانست که از حق و واقعیت سخن می‌گوید.

وی با تاکید بر اینکه رسیدن به اهداف والای انسانی در جمهوری اسلامی محقق شده است اظهار داشت: کشور ما تنها یک درصد از خاک جهان و یک درصد از جمعیت جهان را داراست اما با این وجود قدرت تاثیرگذاری ما بسیار بیشتر از این نسبت‌هاست.

وزیر دادگستری با اشاره به هفده ماه مذاکرات شش کشور بزرگ دنیا به همراه سازمان ملل، اتحادیه اروپا و آژانس بین المللی انرژی اتمی با کشورمان، گفت: قدرت‌های بزرگ با همه قدرت و شوکت خود به دنبال رایزنی و مذاکره با جمهوری اسلامی ایران هستند.

حجت‌الاسلام و المسلمین مصطفی پورمحمدی مردم سالاری در ایران را جزو بهترین مردم سالاری‌ها برشمرد و با اشاره به اینکه حرف حساب ما از هر پول و زور و لشکری قدرتمندتر است، گفت: ملتهای جهان نیز حق طلبند و جذب پیامهای صادقانه می‌شوند و همین موضوع ترس دشمنان را بر می‌انگیزد.

وزیر دادگستری گفت: غربی‌ها تمام توان خود را برای وارد کردن فشار به ایران به کار گرفته‌اند اما ما می‌گوییم که با تحریم نتوانستند اراده ما را بشکنند و موفق نشدند، مذاکرات بسیار پیچیده است و فراز و فرود زیادی دارد اما خروجی این مذاکرات برای ما، گشایش برای مردم و عزت و اقتدار است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: تحریم باید شکسته شود چرا که ظالمانه است و جلوی رشد و توسعه را می‌گیرد در چنین شرایطی مسئولیت ما بیشتر است، باید نوع نگاهمان را عوض کنیم و نگرش اداری قدیمی را کنار بگذاریم، مدیریت ما از نوع رانتی و هزینه‌ای است در حالی که باید مدیریت خلاقیت و ابتکار باشد.

وی دولت را مصمم به تغییر نگاه مدیران و تغییر رویکرد دانست و گفت: کشور نیازمند تحول بزرگی در حوزه‌های اقتصادی و اداری است و این تحول نمی‌تواند از بالا صورت گیرد بلکه باید به صورت گام به گام و به آرامی پیش رود، متاسفانه بسیاری از تصمیمات ما اجرا نمی‌شود و نظام اداری باید در این جهت کمک کند.

وزیر دادگستری به اهمیت درست هزینه کردن امکانات اشاره کرد و گفت: هزینه‌های اداری بسیار سنگین بوده و ما نمی‌توانیم این روال را ادامه دهیم، این نظام اداری پر خرج مناسب وضعیت کشور و نظام نیست و بایستی واقعیت اداری را صادقانه طرح کنیم و تجارب را جدی بگیریم و با صداقت عمل کنیم.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *