صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دلایل سنگین وزنی نوزادان چیست؟

۲۲ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۰:۰۱
کد خبر: ۵۰۸۳۴۴
از علل وزن بالای نوزاد هنگام تولد را می‌توان چاقی مادر و بیماری دیابت مادر ذکر کرد. از دیگر عوامل بزرگ بودن جنین پسر، زایمان‌های متعدد، بارداری طولانی مدت، سابقه نژادی یا همان عوامل وراثتی زایمان در خانواده و به دنیا آوردن نوزاد با وزن بالای چهار کیلوگرم است.

به گزارش گروه فضای مجازی ، شبکه‌های اجتماعی خبر از تولد سنگین‌ترین نوزاد ایرانی با پنج کیلو و ۸۰۰ گرم وزن در بیمارستان شهدای کارگر یزد دادند. آیا باید با شنیدن این خبر خوشحال شد یا نگران؟ البته در دنیا، نوزادان با وزن بیشتر از این هم به دنیا آمده اند، اما نکته قابل توجه در این موارد، این است که بدانیم وزن بالا به وزن بیش از ۴ یا ۴.۵ کیلوگرم نوزاد هنگام تولد گفته می‌شود. در مادران دیابتی، نوزاد معمولا با وزن بالابه دنیا می‌آید.


علل وزن بالای نوزاد هنگام تولد را می‌توان چاقی مادر و بیماری دیابت مادر ذکر کرد. از دیگر عوامل بزرگ بودن جنین پسر، زایمان‌های متعدد، بارداری طولانی مدت، سابقه نژادی یا همان عوامل وراثتی زایمان در خانواده و به دنیا آوردن نوزاد با وزن بالای چهار کیلوگرم است که در مادران دیابتی اگر نوزاد بیش از ۴ کیلو و ۵۰۰ گرم وزن داشته باشد، باید عمل سزارین انجام شود تا از خطر فلج دایمی شبکه بازویی نوزاد به سبب گیر کردن شانه نوزاد موقع تولد، شکستن استخوان ترقوه، سفال هماتوم و مرگ او جلوگیری شود.» دیابت مادر در دوران بارداری، اغلب به درشت شدن جنین و سخت شدن زایمان منجر می‌شود. در این موارد با انجام سزارین از مشکلات پیشگیری می‌کنند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *