صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

چرا ۳ مدیرعامل تراکتورسازی نیامده رفتند؟/ پای اسکناس در میان است!

۲۰ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۷:۰۷
کد خبر: ۵۰۸۳۰۹
دسته بندی‌: ورزشی ، فوتبال
تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز با اینکه نتایج خوبی در لیگ هجدهم کسب کرده ولی از نظر مدیریتی با فراز و نشیب زیادی روبرو بوده است.

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی ، تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز با پایان هفته بیست‌وچهارم لیگ برتر با ۴۹ امتیاز پس از پرسپولیس در رتبه دوم جدول رده‌بندی قرار گرفته است. در شرایطی که امسال تراکتورسازی موفق شده نتایج خوبی کسب کند، اما این باشگاه در بحث مدیریتی با فراز و نشیب‌های زیادی مواجه بوده است. درودگر، اسدی و بهتاج هرکدام در مقاطعی کوتاه  مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی بودند، ولی هیچ‌کدام به دلایل مختلف ماندگار نشدند.

در این میان نکته جالب این است که کنار گذاشتن مدیرعاملان تراکتورسازی از روی هوا و حوس نبوده و جدایی هرکدام از آن‌ها از روی اجبار بوده است.

علیرضا اسدی که پیش از بهتاج مدیرعاملی باشگاه تراکتورسازی را برعهده داشت، کارمند وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بود و اعلام کرده بود مرخصی بدون حقوق از این وزارت گرفته و مشکلی برای مدیرعاملی ندارد. این در حالی است که پس از گذشت مدتی مشخص شد اسدی باید به دلیل دو شغله بودن غزل خداحافظی را از باشگاه تراکتورسازی بخواند و اصلا بحث مرخصی بدون حقوق صحت نداشته است. حتی در صورتی که اسدی استعفا هم می‌داد، وزارت علوم با جدایی او مخالفت می‌کرد و با این شرایط داستان حضور اسدی در تراکتورسازی از همان اول هم منتفی بود. البته مسئولان باشگاه تراکتورسازی زمانی متوجه دو شغله بودن اسدی می‌شوند که قصد ثبت قرارداد او را داشتند.

پس از اسدی نوبت به ایوب بهتاج رسید. بهتاج کارمند وزارت آموزش و پرورش اردبیل است و از آنجا ماموریت گرفته بود تا به تبریز برود و مدیر کل اداره ورزش و جوانان استان آذربایجان شرقی شود. این در حالی است که پس از پیشنهاد مدیرعاملی باشگاه تراکتورسازی، بهتاج به مسئولان این باشگاه گفت که از مدیرکلی استعفا داده و مشکلی برای قبول مدیرعاملی ندارد. با این شرایط قرارداد بهتاج به ثبت رسید، ولی پس از حضور وزیر ورزش و جوانان در تبریز مشخص شد بهتاج استعفا نداده تا بار دیگر مسئولان باشگاه تبریزی مجبور به قطع همکاری با یک مدیرعامل دیگر شوند. پس از این کش‌وقوس‌ها حالا عباس الیاسی که رئیس هیئت مدیره باشگاه تراکتورسازی است فعلا سرپرستی باشگاه را برعهده گرفته است.

با این حال تراکتورسازی که فعلا مدیری ندارد همچنان به دنبال یک مدیرعامل می‌گردد، ولی این بار با این تفاوت که نفر جدید مشکلی برای کار در این باشگاه نداشته باشد. نکته جالب این که وقتی نام تراکتورسازی می‌آید، برخی‌ها به طمع پول زنوزی (مالک باشگاه تراکتورسازی تبریز) و با وجود مشکلاتی که دارند پیشنهادهایی که برای قبول سمت‌های مختلف در این باشگاه به آنها می‌شود را قبول می‌کنند تا از این راه برای خود کتی بدوزند و اسم و رسمی پیدا کنند، اما غافل از اینکه خیلی دوام نمی‌آورند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *