صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آخرین وضعیت سیلاب در خوزستان و لرستان/خسارت سنگین سیل به اراضی گندم و جو/سطح آب در آق قلا پایین آمده اما نگرانی مردم کم نشده است

۲۰ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۱:۴۰
کد خبر: ۵۰۸۲۳۵
با توجه به بارش‌های اخیر، چند استان کشور درگیر سیل شدند و امدادرسانی در استان‌های حادثه دیده همچنان ادامه دارد.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه در حوادث اخیر جمعا در ۱۳ استان کشور، ۷۰ نفر بر اثر سیل و حوادث مرتبط با آن، جان خود را از دست دادند. خانه‌های زیادی در شهر‌های لرستان و خوزستان و گلستان تخریب و محور‌های مواصلاتی زیادی نیز مسدود شدند. در این میان ارتش، نیروی انتظامی وسپاه پاسداران، هلال احمر، بسیج و گروه‌های مردمی، بنیاد برکت، از همان ابتدای حادثه در حال امدادرسانی هستند.

در این راستا و به منظور اطلاع از وضعیت جوی و جاده‌های و همچنین وضعیت استان‌های گرفتار در سیلاب به بیان وضعیت لحظه به لحظه امداد رسانی‌ها خواهد پرداخت.

سر ریز سد وشمگیر آق قلا کاهش یافت
۱۳۹۸/۰۱/۲۰ - ۲۰:۲۰

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای گلستان گفت: سرریز سد وشمگیر شهرستان آق قلا پس از انحراف روز‌های اخیر آب به سمت آببندان شیلاب، بنیاد و شهید مدنی کاهش یافت.

غرق شدن زنی ۵۰ ساله در سیلاب شهرستان تویسرکان
۱۳۹۸/۰۱/۲۰ - ۱۷:۴۷

فرمانده انتظامی شهرستان "تویسرکان "، از غرق شدن زنی ۵۰ ساله در سیلاب اخیر این شهرستان خبر داد.

سرهنگ محمد معصومی اظهار داشت:برابر اعلام گشت کلانتری ۱۱ شهرستان تویسرکان و بر اساس اعلام همسر این متوفیه، نامبرده با خانم خود که حدودا ۵۰ ساله بوده در حال تردد از کنار رودخانه گزندر بوده اند که در محدوده محلی به نام کندوخانه پایش لیز خورده و داخل آب رودخانه افتاده است.

وی افزود: بر طبق ادامه اظهارات همسر این خانم، به علت فشار زیاد آب آنان موفق به نجات وی نشده و آب او را حدود ۳ کیلومتر با خود برده، که با تلاش زیاد ماموران و اهالی محلی جسد نامبرده در داخل چوب‌های داخل سیلاب و بعد از طی مسافتی نسبتا طولانی کشف شد.

ویزیت ۳هزار و ۱۳۷نفر درطرح خانه به خانه استان لرستان/اعزام تیم عملیات ویژه اورژانس به خوزستان
۱۳۹۸/۰۱/۲۰ - ۱۷:۴۵

مشاور اجرایی سازمان اورژانس کشور گفت: تیم عملیات ویژه سازمان اورژانس ۳هزارو ۱۳۷نفر ازشهروندان لرستانی را در طرح خانه به خانه ویزیت کرده است.

مجتبی سیف، اظهار داشت: روز ۱۷فروردین ماه تیم عملیات ویژه اورژانس کشور متشکل از خودرو‌های آفرود موتورلانس‌های کوهستانی و سه دستگاه آمبولانس عملیات ویژه با توجه به سیل عظیمی که در استان لرستان به وقوع پیوست راهی این استان شدند و با انجام عملیات خانه به خانه با استناد به آمار ۳هزار و ۱۳۷شهروند سیل زده را ویزیت کردند.

وی یا اعلام اینکه در این عملیات ویژه ۴۳۵شهروند حادثه دیده به بیمارستان منتقل شدند افزود:با توجه به شدت حادثه سیل در لرستان و محصور شدن بسیاری از روستا‌ها به دلیل سیلاب و گل و لای اعضای تیم عملیات ویژه به صورت کاملا تخصصی و با انجام عملیات خانه به خانه همه محله‌های دچار سیل را پاکسازی کردند.

مرز چذابه تا اطلاع ثانوی تعطیل است
۱۳۹۸/۰۱/۲۰ - ۱۵:۵۳

سرپرست گمرک چذابه گفت: مرز چذابه تا اطلاع ثانوی تعطیل است.

رامین هندیجان زاده اظهار کرد: با تصمیم مدیریت بحران دشت آزادگان به علت سیلاب و مسدود شدن راه ارتباطی مرز چذابه تا اطلاع ثانوی تعطیل است.

وی در ادامه درخواست کرد: از صادرکنندگان تقاضا می‌شود از مرز‌های دیگر برای صادرات خود اقدام کنند.

سیل، ۷۷ کشته و بیش از ۱۰۰۰مصدوم بر جای گذاشته است
۱۳۹۸/۰۱/۲۰ - ۱۵:۵۱

رئیس اورژانس کشور با اشاره به اعلام آماده باش وزیر بهداشت در ۲۵ اسفند ماه به دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور مبنی بر پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی در خصوص وقوع سیل گفت: تا کنون در مناطق سیل زده کشور ۱۰۷۶ نفر مصدوم شدند و ۷۷ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.

پیرحسین کولیوند در نشست اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با وزیر و برخی معاونین و مدیران وزارت بهداشت که به میزبانی وزارت بهداشت برگزار شد گفت: رییس سازمان اورژانس کشور درباره تعداد مصدومان و جانباختگان سیل اخیر کشور نیز گفت: در مناطق سیل زده کشور ۱۰۷۶ نفر مصدوم شدند که ۸۲۲ نفر به صورت زمینی به مراکز درمانی منتقل شده و ۲۵۴ نفر به صورت سرپایی درمان شدند و تا کنون ۳۰ نفر از مصدومان هنوز در بیمارستان‌ها هستند و ۷۷ نفر نیز بر اثر سیل در کشور جان خود را از دست داده‌اند.

فرماندار گمیشان: ۲۰ درصد شهرستان زیرآب است/ نیاز به پمپ برای تخلیه آب داریم
۱۳۹۸/۰۱/۲۰ - ۱۴:۴۰

فرماندار گمیشان گفت: در شرایط کنونی، نیاز به پمپ برای تخلیه آب داریم. در زمان بروز سیل در چند روز اخیر، آب، برق و گاز در گمیشان قطع نشد و به کمک مردم و دستگاه‌های اجرایی توانستیم بر شرایط فائق آییم و مشکلات را کاهش دهیم.

درباره آخرین وضعیت شهرستان گمیشان بیان کرد: ۲۰ درصد گمیشان همچنان داخل آب است. بارندگی‌های جدید نیز در وضعیت این منطقه تاثیرگذار خواهد بود.

وی ادامه داد: هم اکنون کانال‌ها، رودخانه‌ها و مزارع ما غرق آب هستند و هر گونه بارش در وضعیت گمیشان تاثیرگذار است، بر همین اساس هدف اصلی کنونی در این شهر، هدایت هدفمند آب به سمت دریاست.

فرماندار گمیشان اضافه کرد:هم اکنون ۲۰ درصد منازل در گمیشان زیر آب است، در حال تلاش هستیم تا آب را از تالاب به سمت دریا منتقل کنیم، تالاب بین المللی گمیشان، در حدود ۲۲ کیلومتر است و با این امکانات کم و شرایط کنونی آبگرفتگی، بیل‌های مکانیکی نمی‌توانند به این مناطق راه پیدا کنند.

کنترل بیماری‌های واگیر در اردوگاه‌های نگهداری پناهجویان ناشی از سیل
۱۳۹۸/۰۱/۲۰ - ۱۳:۳۹

مشاور معاون بهداشت وزارت بهداشت در مدیریت کاهش خطر بلایا بر کنترل بیماری‌های واگیر در اردوگاه‌های هموطنان سیل زده تاکید کرد.

محمد اسماعیل مطلق با اعلام این خبر اظهار داشت: در هنگام وقوع بلایای طبیعی مثل سیل، زلزله و آتش سوزی که انسان‌های بسیاری مجبور به سکونت در اردوگاه‌ها و زیر چادر‌ها می‌شوند، مراقبت از بیماری‌های واگیر که ظرفیت اپیدمی شدن را دارند اهمیت ویژه‌ای پیدا می‌کند.

وی افزود: وبا، اسهال خونی (شیگلایی و آمیبی)، هپاتیت‌های A. و E.، تیفوئید، مالاریا، مننژیت، سرخک، لپتوسپیروز و (ARI عفونت‌های حاد تنفسی و ILI) شبه آنفلوانزا، بیماری‌های واگیری هستند که در این راستا قرار می‌گیرند و مراقبت سندرومیک از این بیماری‌ها که مشمول قوانین بین المللی یا IHR نیز هستند در شرایط اضطراری راهکار مناسبی است که به تیم بهداشتی امکان واکنش سریع در پیشگیری و مهار طغیان‌ها را می‌دهد.

کاهش خروجی سد‌های حوزه کارون و کرخه/گل و لای سیلاب تاثیری در عملکرد سد‌ها ندارد
۱۳۹۸/۰۱/۲۰ - ۱۳:۳۵

مدیر دفتر برنامه ریزی منابع آب سازمان آب و برق خوزستان گفت: با توجه به ثابت شدن ورودی آب به سد‌های کشور از میزان خروجی آب در حوزه کارون و کرخه به منظور کاهش فشار آب در پایین دست کاسته شده است.

داریوش بهارلویی، در خصوص آخرین شرایط سد‌های استان خوزستان گفت: از میزان خروجی‌های آب سد‌های موجود در حوزه کارون و کرخه به منظور کاهش فشار آب از حوضه‌های آبریز، شهر اهواز و نقاطی که دچار آبگرفتگی شده، کاسته شده است.

وی در خصوص ورودی به سد‌ها نیز بیان کرد: ورودی به سد‌ها در حالت تقریبا ثابتی قرار دارد و خروجی هم بر اساس ورودی تنظیم شده که این مسئله تا زمان بارندگی‌های مجدد و میزان بارش‌ها خواهد بود.

مدیر دفتر برنامه ریزی منابع آب سازمان آب و برق خوزستان افزود: کاهش خروجی آب از سد‌ها باعث می‌شود فرصت عملیات اجرایی در منطقه افزایش و کمک رسانی به واسطه اکیپ‌ها صورت گیرد.

 

آب شرب ۷۶۷ روستای سیل‌زده لرستان وصل شد
۱۳۹۸/۰۱/۲۰ - ۱۲:۰۳

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی لرستان از تامین آب شرب ۷۶۷ روستای سیل‌زده استان در روز‌های اخیر خبر داد.

علیرضا کاکاوند گفت: در سیل اخیر لرستان آب شرب ۷۹۶ روستای استان با قطعی و تخریب زان، شبکه همراه بوده که با تلاش‌های انجام شده در حال حاضر تنها ۲۹ روستا با مشکل مواجه هستند.

وی تصریح کرد: نیرو‌های این شرکت با تلاش شبانه روزی خود در راستای خدمات رسانی به مردم از هیچ کوششی فروگذار نکرده و در روز‌های اخیر آب شرب ۷۶۷ روستا را وصل کردند.

اقدامات بنیاد شهید برای رسیدگی به ایثارگران آسیب دیده در سیل تشریح شد
۱۳۹۸/۰۱/۲۰ - ۱۲:۰۱

معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران از پوشش خدمات بیمه حوادث تا سقف ۳۵ میلیون تومان برای خانواده‌های شاهد و ایثارگران خبر داد و گفت: تا کنون ۲۰۰۰ واحد مسکونی متعلق به ایثارگران در مناطق سیل زده کشور خسارت دیده است.

سید منصور میرمرادی گفت: هر چند هنوز امکان دریافت گزارش‌های کامل فراهم نشده است، اما تاکنون به بیش از ۲۰۰۰ هزار واحد مسکونی متعلق به ایثارگران به دلیل سیل‌های اخیر در استان‌های لرستان، گلستان، مازندران، خوزستان و ایلام خسارت وارد شده که برخی از این واحد‌ها ۱۰۰ درصد تخریب شده است.

میرمرادی اظهار داشت: بر اساس پیش بینی‌های انجام شده ممکن است بیش از دو هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی ایثارگران متاثر از سیل شده باشند؛ البته، چون هنوز مشکل سیل در برخی استان‌ها به پایان نرسیده است، برخی ارزیابی‌ها بعد از شرایط نرمال در استان‌ها از سوی بیمه‌ها انجام خواهد شد.

سطح آب پایین آمده اما نگرانی مردم کم نشده است/ مشکل برق، آب و گاز نداریم
۱۳۹۸/۰۱/۲۰ - ۱۱:۴۸

فرماندار آق‌قلا با بیان اینکه روند آب‌گرفتگی شهر در آق‌قلا رو به بهبود است، اما مشکل به طور کامل حل نشده است، گفت: سطح آب پایین آمده، ولی نگرانی مردم کم نشده است، زیرا سرریز آب از گرگان‌رود به بخش شهری داریم.

امانگلدی ضمیر با اشاره به آخرین وضعیت امدادرسانی در آق‌قلا بیان داشت: یک سوم شهر زیر آب است. وضعیت در این مناطق بحرانی بوده و عمق آب به یک متر رسیده است.

وی با بیان اینکه روند آبگرفتگی شهر در آق‌قلا رو به بهبود است، اما مشکل به طور کامل حل نشده است، ادامه داد: سطح آب پایین آمده، ولی نگرانی مردم کم نشده است، زیرا سرریز آب از گرگانرود به بخش شهری داریم.

شایعه آلودگی آب شهری شوشتر در پی وقوع سیل، کذب است
۱۳۹۸/۰۱/۲۰ - ۱۱:۴۶

در پی طرح شایعاتی در فضای مجازی مبنی بر آلوده شدن آب شهری به دنبال وقوع سیل و ماندن لاشه حیوانات در آب، معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی شوشتر این شایعات را بی اساس و کذب محض خواند.

نایب فدایی معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی شوشتر: با بیان این مطلب گفت: سلامت آب، روزانه با کلرسنجی (حداقل ١٦ نوبت در طول ٢٤ ساعت)، تعیین ph و نمونه میکروبی و شیمیایى توسط کارشناسان بهداشت محیط، پایش می‌شود.

وی افزود: بیش از ۶۰ مرکز جامع سلامت، پایگاه و خانه بهداشت در تمام نقاط شهرستان، روزانه و به طور مستمر، سلامت آب شهری را مورد پایش و سنجش قرار می‌دهند. تمامی این سنجش‌ها در سامانه‌های وزارت بهداشت ثبت می‌شوند. آزمایشات میکروبی آب آشامیدنی شهری و کلرینه بودن آن نشان از سلامت آب و قابل شرب بودن آن است.

پنج شنبه؛ ورود سامانه بارشی جدیدی به کشور/شدت بارش ها در شمال شرق کشور
۱۳۹۸/۰۱/۲۰ - ۱۱:۳۲

کارشناس سازمان هواشناسی گفت: از پنج شنبه سامانه بارشی جدیدی از سمت شمال غرب وارد کشور می شود و به تدریج جنوب ایران را فرا می‌گیرد که از روز پنج شنبه به بعد در شمال غرب و بخش‌های از جنوب کشور بارندگی‌ها آغاز شود.

امیر حسین نقشینه درباره وضعیت جوی امروز و فردا در سراسر کشور گفت: امروز و فردا در کشور با توجه به امواج میانی جوی که از روی کشور می گذرد برای بیشتر مناطق کشور رگبار و رعد برق و وزش باد پیش بینی می‌شود.

وی در ادامه درباره این که شدت بارش ها مربوط به کدام استان ها خواهد بود گفت: شدت بارش ها را در شمال شرق کشور خواهیم داشت.

اختصاص یک روز از حقوق کارکنان دستگاه قضایی و سازمان‌های وابسته به سیل زدگان
۱۳۹۸/۰۱/۲۰ - ۱۱:۳۱

فرمانده مرکز مقاومت بسیج قوه قضاییه از کارکنان دستگاه قضایی، قضات شریف و سازمان­های وابسته خواست با اختصاص یک روز از حقوق خود به مردم مناطق سیل ­زده، در تامین بخشی از نیاز‌های آن‌ها مشارکت کنند.

اختصاص یک روز از حقوق کارکنان دستگاه قضایی و سازمان‌های وابسته به سیل زدگانبه گزارش گروه حقوقی و قضایی ، محمدرضا صارمی فرمانده مرکز مقاومت بسیج قوه قضاییه، ضمن اعلام همدردی با هموطنان عزیز سیل زده در فروردین ماه امسال، از کارکنان دستگاه قضایی، قضات شریف و سازمان‌های وابسته خواست با اختصاص یک روز از حقوق خود به مردم مناطق سیل زده، در تامین بخشی از نیاز‌های آن‌ها مشارکت کنند.

۷۱۶ هزار دانش آموز خوزستانی از سیلاب متأثر شدند
۱۳۹۸/۰۱/۲۰ - ۱۱:۲۴

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان گفت: تعداد دانش آموزان مناطق سیل زده استان ۷۱۶ هزار و ۶۹۸ نفر بوده و ۸۵ مدرسه تخریب و ۱۶۰ مدرسه هم تاکنون آسیب دیدند.

محمد تقی زاده اظهار کرد: ۱۴ شهرستان توسط سه رودخانه کارون، دز و کرخه دچار سیلاب شدند.

وی افزود: دزفول، شوش، شاهور، شوشتر، باوی، اهواز، کارون، حمیدیه، شادگان، خرمشهر، آبادان، سوسنگرد، هویزه و بستان هستند.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به تعداد دانش آموزان ۱۴ شهرستان سیل زده استان تصریح کرد: تعداد دانش آموزان مناطق سیل زده استان ۷۱۶ هزار و ۶۹۸ نفر است و ۸۵ مدرسه تخریب و ۱۶۰ مدرسه هم تاکنون آسیب دیدند.

تقی زاده گفت: ۲۰۷ مدرسه، اردوگاه و یک سالن ورزشی در اختیار سیل زدگان قرار گرفت و ۱۴ هزار نفر هم در مناطق امن در مدارس اسکان پیدا کردند.

شهرداری تهران زباله‌های دپو شده آق‌قلا را از شهر خارج کرد/ ۲۴ ساعت بعد از وقوع سیل این‌جا بودیم
۱۳۹۸/۰۱/۲۰ - ۱۱:۱۸

نماینده شهردار تهران در استان گلستان از جزئیات خدمت‌رسانی شهرداری تهران به مناطق آسیب‌دیده از سیل در این استان گفت.

مهدی هوشیار با اشاره به این‌که شهرداری تهران از ۲۴ ساعت بعد از وقوع سیل در استان گلستان، در تاریخ دوم فروردین کاروان امدادی عملیاتی خود را به این استان اعزام کرد، گفت: یک تیم خبره از سازمان مدیریت پسماند و آتش‌نشانی به مناطق سیل زده اعزام شدند. از سازمان مدیریت پسماند ۱۰ دستگاه کمپرسی، ۲ دستگاه لودر، ۲ دستگاه بیل، ۳ دستگاه کمرشکن به اضافه رانندگان، اوپراتور‌ها و نیرو‌های فنی و متخصص به این‌جا آمدند. این نیرو‌ها از آن روز تا الان به‌طور مداوم در منطقه حضور دارند و کل ایام نوروز وقت خود را به خدمت‌رسانی اختصاص دادند.

خطر سیل برای خطوط و پست‌های برق خوزستان/ حفظ شبکه نیاز به تجهیزات بیشتری دارد
۱۳۹۸/۰۱/۲۰ - ۱۱:۱۶

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان گفت: یک‌هزار و ۴۳ دکل برق این شرکت در معرض سیلاب قرار گرفته که از این تعداد ۴۹۲ دکل به ترمیم نیاز دارند.

محمود دشت‌بزرگ در چهارمین جلسه مدیریت بحران این شرکت که با حضور معاون هماهنگی انتقال توانیر برگزار شد، اظهار کرد: ۲۳ خط برق در سطوح ولتاژی مختلف به علت سیلاب در شرایط بحرانی قرار دارند و باید سریع به آن‌ها رسیدگی شود.

وی با ارائه گزارشی از خطرات سیل و اقدامات انجام شده برای حفظ پایداری شبکه، بیان کرد: با افزایش آب خروجی از سد‌ها و افزایش آورد رودخانه‌ها، دکل‌ها و پست‌های بیشتری در معرض خطر سیل قرار می‌گیرد و نیازمند کار وسیع‌تری است.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان تصریح کرد: برای جلوگیری از ورود آب به پست‌ها سیل‌بند احداث کرده و در حال تقویت آن‌ها هستیم.

اختصاص ۵۶ میلیارد تومان تنخواه برای استان‌های سیل زده
۱۳۹۸/۰۱/۲۰ - ۱۱:۱۴

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: سازمان برنامه و بودجه ۵۶ میلیارد تومان تنخواه برای استان‌های سیل زده در نظر گرفت همچنین ۱۰۰ میلیارد تومان نیز به ستاد مدیریت بحران کشور اختصاص داده شد.

محمد باقر نوبخت در نشست خبری با موضوع رونمایی از برنامه تولید و اشتغال و اصلاح ساختار بودجه اظهار کرد: برنامه رونق تولید متناسب با شرایط سال ۱۳۹۸ و مطالبات مقام معظم رهبری آماده است که انتظارمی رود تمام دستگاه‌های اجرایی در جهت تحقق اهداف پیش بینی شده پیش روند.

وی با اشاره به خسارات قابل توجه در پی سیلاب اخیر در کشور گفت: سازمان برنامه و بودجه ۵۶ میلیارد تومان تنخواه برای استان‌های سیل زده در نظر گرفت همچنین ۱۰۰ میلیارد تومان نیز به ستاد مدیریت بحران کشور اختصاص داده شد.

محور آفرینه به پلدختر لرستان بازگشایی شد
۱۳۹۸/۰۱/۲۰ - ۰۹:۳۹

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای استان اصفهان گفت: محور آفرینه به پلدختر در استان لرستان که بر اثر وقوع سیل بسته شده بود، با تلاش راهداران تلاشگر اصفهانی بازگشایی می‌شود.

فرزاد دادخواه اظهار کرد: پس از ابلاغ و اعلام دستور جهت اعزام نیرو‌ها و ماشین‌آلات راهداری به استان سیل‌زده لرستان، ۲۶ دستگاه ماشین آلات‌سنگین و سبک به‌همراه پرسنل مجرب از اصفهان به منطقه معمولان اعزام شد.

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان ادامه داد: در ساعات اولیه حضور راهداران اصفهانی، عملیات بازگشایی و ریزش‌برداری و ایمن‌سازی محور معمولان ـ آفرینه در دستور کار قرار گرفت که با تلاش‌های جهادی این عزیزان این محور در روز ۱۵ فروردین بازگشایی شد.

خسارت سنگین سیل به اراضی گندم و جو/ احتمال افزایش قیمت گندم بسیار کم است
۱۳۹۸/۰۱/۲۰ - ۰۹:۳۸

نایب رئیس بنیاد توانمند سازی گندم کاران گفت: با توجه به مشاهده‌ها خسارات زیادی به اراضی گندم و جو وارد شده و با توجه به این که هنوز حجم زیادی از آب روی زمین‌ها وجود دارد، توانایی برآورد میزان خسارت وجود ندارد.

علی قلی ایمانی در خصوص خسارت سیل‌های اخیر بر زمین‌های گندم و جو اظهار کرد: در تمامی استان‌های سیل زده، خسارت‌های زیادی به اراضی گندم و جو وارد شده همچنین در مواردی در آق قلا مشاهده شده که برخی از اراضی گندم تخریب ۱۰۰ درصدی داشته اند.

وی در رابطه با برآورد میزان خسارت وارد شده توضیح داد: یکی از مشکلاتی که هم اکنون وجود دارد این است که تعداد زیادی از زمین‌ها هنوز در زیر آب قرار دارند و امکان محاسبه میزان خسارت و ارزیابی قسمت‌های سیل زده وجود ندارد حتی ممکن است پس از خالی شدن آب از زمین ها، مقداری از گندم یا جو سالم مانده باشد.

نگرانی درخصوص پایداری سد کرخه وجود ندارد/کاهش سرعت آب در پایین دست کرخه با دخل و تصرف به حریم رودخانه
۱۳۹۸/۰۱/۲۰ - ۰۹:۳۶

مدیرعامل سد و نیروگاه کرخه گفت: در تمام بدنه سد بیش از ۱۳۲۴ ابزار وجود دارد که به طور روزانه وضعیت سد را مانیتورینگ می‌کنند و نگرانی از بابت سد کرخه وجود ندارد.
محمدرضا یزدانی در خصوص آخرین وضعیت سد کرخه اظهار کرد: در حال حاضر سد کرخه هیچ مشکلی در بحث پایداری ندارد و این موضوع با رصد کردن ابزار دقیق، میزان تراوشات و چاه‌های کاهش فشار انجام می‌شود که تا این لحظه شرایط نرمالی داشته است.

وی افزود: خوشبختانه تاکنون پایداری سد کرخه با وجود عبور از تراز نرمال و رسیدن به تراز سیلابی با موفقیت همراه بوده است.

یزدانی با بیان اینکه هیچ خطری سد کرخه را تهدید نمی‌کند عنوان کرد: در تمام بدنه سد بیش از ۱۳۲۴ ابزار وجود دارد که به طور روزانه وضعیت سد را مانیتورینگ می‌کنند و نگرانی از بابت پایداری سد کرخه وجود ندارد.

ورود ۱۵۰ میلیون مترمکعب سیلاب به سد‌های تهران/ آمادگی سد‌های استان برای مواجهه با موج دوم بارندگی‌ها
۱۳۹۸/۰۱/۲۰ - ۰۹:۳۵

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای تهران گفت: در پی تشدید بارندگی‌های اخیر در استان حدود ۱۵۰ میلیون مترمکعب سیلاب وارد سد‌های استان تهران شده که بخش اعظمی از پیک این سیلاب در سد‌های لتیان، امیرکبیر، طالقان و ماملو مهار شده است.

سیدحسن رضوی‌نسب گفت: در پی تشدید بارندگی‌های اخیر در استان حدود ۱۵۰ میلیون مترمکعب سیلاب وارد سد‌های استان تهران شده که بخش اعظمی از پیک این سیلاب در سد‌های لتیان، امیرکبیر، طالقان و ماملو مهار شده است.

وی افزود: با توجه به اطلاع‌رسانی قبلی در استان و شهر تهران سد‌های پنجگانه تهران توانسته‌اند در موج اول بارندگی‌ها به خوبی عمل کرده و سیلاب‌های ورودی را کنترل کنند.

آخرین وضعیت ۳ استان سیل‌زده به روایت وزیر کشور؛ از خوزستان و پل‌دختر تا گمیشان و آق‌قلا
۱۳۹۸/۰۱/۲۰ - ۰۹:۳۵

وزیر کشور گفت: بیش از ۹۰ روستا در خوزستان، تخلیه و در جای دیگری مستقر شدند که همکاری‌ها در جهت استقرار و اسکان موقت و هم در مدیریت سیل توسط مردم انجام می‌شد و واقعا سپاسگزار این مردم هستیم. همه مردم باهم توانستند این دریای وسیع آب را مدیریت کنند.

عبدالرضا رحمانی فضلی شامگاه ۱۹ فروردین در یک گفت‌وگوی مستقیم با مردم گفت: شب گذشته در یکی از کانال‌های فرعی که برای کشاورزی استفاده می‌شود، آب سرزیر کرد و به سمت اهواز آمد و برخی از خیابان‌های حاشیه‌ای شهر اهواز دچار آبگرفتگی شد، اما بحمدلله به هیچ‌کدام از منازل و مساکن مردم در اهواز آب نفوذ نکرد.

وی افزود: از همان شب گذشته، نیرو‌ها مستقر شدند و کار می‌کنند و در آخرین گزارش اعلام شد که ۸۰درصد این انحراف از کانال مسدود شده و تا امشب کاملاً بسته خواهد شد.

وزیر کشور ادامه داد:در کل استان خوزستان در حوزه دشت آزادگان، دز و کارون با موضوع احتمال سیل مواجه هستیم.

رحمانی فضلی اشاره کرد: امروز جلسه‌ای با وزیر نیرو داشتیم که برای مدیریت مناسب باید در بالا دست در حوزه خروجی سد‌ها تصمیماتی اتخاذ می‌شد که این اقدامات از نظر فنی و کارشناسی حتما توام با ریسک‌هایی است که می‌بایست تصمیم گیری می‌کردیم.تصمیم گیری خوبی شد و در خروجی رود‌ها هم در کارون و هم در کرخه و دز حجم زیادی از خروجی سد‌ها و ورودی به دشت را کم می‌کند و به ما فرصت می‌دهد تا ظرف سه روز با مدیریت بهتر، جلوی خسارت‌های احتمالی آینده را بگیریم.

وی افزود: بعد از سه روز مجدداً با اطلاعات و پیش بینی هواشناسی و تحلیل درست آنها، تصمیم گیری جدیدی می‌کنیم، اگر هوا رو به بهبود باشد کماکمان می‌توانیم حجم را کمترین کنیم و اگر شرایط خاصی پیش آمد می‌توانیم متناسب با آن شرایط تصمیم‌گیری کنیم.

وزیر کشور ضمن قدردانی از مردم خوزستان، گفت: بیش از ۹۰ روستا تخلیه و جمعیت در جای دیگری مستقر شدند که همکاری‌ها در جهت استقرار و اسکان موقت و هم در مدیریت سیل توسط مردم انجام می‌شد و واقعا سپاسگزار این مردم هستیم. همه مردم باهم توانستند، دریای وسیع آب را مدیریت کنند.

وی ادامه داد: مردم سراسر کشور هم به کمک استان‌های سیلزده آمده اند. استان‌های معین خوزستان، تعیین شده و امکانات، منابع و تجهیزات کاملاً منظم و مرتب و با انسجام ارسال می‌شود. بخش‌های مربوط به هرکدام از استان‌های معین ۵گانه مشخص شده است وبا به فرماندهی واحد استاندار محترم امکانات و منابع سامان می‌یابد.

وزیر کشور اضافه کرد: از دیگر تصمیمات گرفته شده، استفاده از ستاد‌های اربعین و مواکب است که جریان فرهنگی بسیار خوبی ایجاد کرده است و امروز در حدود ۵۵ هزار غذا از این طریق توزیع شد که همه را مردم از سراسر کشور کمک می‌کنند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *