صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ساخت ۳۰۰ کیلومتر مترو در تهران/ خواسته مردم تهران، رفع مشکل آلودگی هوا و ترافیک/ اسکان ۳۰ هزار نفر در اردوگاه‌های امداد و نجات

۱۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۳:۳۸
کد خبر: ۵۰۷۶۰۲
ساخت ۳۰۰ کیلومتر مترو در تهران ۶۰ هزار میلیارد تومان هزینه داشته است، خواسته مردم تهران، رفع مشکل آلودگی هوا و ترافیک، اسکان ۳۰ هزار نفر در اردوگاه‌های امداد و نجات، برداشت‌های غیرمجاز بانکی همچنان در صدر جرائم، راه‌ها هنوز بسته است و ... گزیده اخبار درج شده در بسته اجتماعی امروز است.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، ساخت ۳۰۰ کیلومتر مترو در تهران ۶۰ هزار میلیارد تومان هزینه داشته است، خواسته مردم تهران، رفع مشکل آلودگی هوا و ترافیک، اسکان ۳۰ هزار نفر در اردوگاه‌های امداد و نجات، برداشت‌های غیرمجاز بانکی همچنان در صدر جرائم، راه‌ها هنوز بسته است و ... گزیده ایاخبار درج شده در بسته اجتماعی امروز است که در ادامه گزیده‌ای از آن را می‌خوانید:

 

• ساخت ۳۰۰ کیلومتر مترو در تهران ۶۰ هزار میلیارد تومان هزینه داشته است
رئیس شورای شهر تهران گفت: در تهران ۳۰۰ کیلومتر مترو داریم که با احتساب هر کیلومتر ۲۰۰ میلیارد هزینه، قریب ۶۰ هزار میلیارد تومان هزینه کردیم. محسن هاشمی در مراسم افتتاح سه پروژه بزرگ شهری در تهران شامل ۹ کیلومتر از قسمت جنوبی خط ۶ مترو، جنگل‌کاری ۱۲۵۰ هکتاری در منطقه تلو و واگذاری بیش از ۳۲۰ واحد مسکن امید که با حضور رئیس جمهور و مسئولان شهری برگزار شد، گفت: امیدواریم کریدور خط ۶ مترو با تجهیز کامل بتواند وظیفه خدمت‌رسانی به شهروندان را به‌خوبی به انجام برساند. به گزارش فارس، وی گفت: همانطور که می‌دانید مترو به عنوان نماد توسعه پایدار هر کشوری شناخته می‌شود و خوشبختانه امروز همه کلانشهر‌های ما صاحب مترو هستند.

• خواسته مردم تهران، رفع مشکل آلودگی هوا و ترافیک
شهردار تهران گفت: برای رسیدن به روزانه ۷ میلیون سفربا مترو مستلزم افزایش تجهیزات نظیر واگن و قطار هستیم. پیروز حناچی افزود: در شهریور ۹۶ بر اساس یک نظرسنجی از هموطنان تهرانی متوجه شدیم که رفع مشکل آلودگی هوا و معضل ترافیک، دو خواسته اصلی مردم است.

• اسکان ۳۰ هزار نفر در اردوگاه‌های امداد و نجات
رئیس سازمان امداد با بیان اینکه ۴۰ اردوگاه در مناطق سیل زده خوزستان توسط این سازمان ایجاد شده است، از آمادگی برای اسکان ۱۰۰ هزار نفر در این مناطق خبر داد. مرتضی سلیمی با اشاره به اقدامات این سازمان در مناطق سیل زده خوزستان، اظهار داشت: سازمان امداد و نجات ۴۰ اردوگاه در خوزستان ایجاد کرده است. وی ادامه داد: بالغ بر ۳۰ هزار نفر از مردم مناطق سیل زده در خوزستان را اسکان داده‌ایم و آمادگی برای اسکان ۱۰۰ هزار نفر را داریم.

• برداشت‌های غیرمجاز بانکی همچنان در صدر جرائم
رئیس پلیس فتا ناجا با اشاره به اینکه برداشت‌های غیرمجاز بانکی همچنان در صدر جرائم است، گفت: استفاده از رمز‌های بانکی پویا در سال جدید در دستور کار است. وحید مجید درباره کاهش جرائم سایبری با توجه به فیلتر تلگرام افزود: فیلترینگ تلگرام در کاهش جرائم تاثیرگذار بوده، چراکه جایی که خارج از کنترل باشد، قطعا مجرمان می‌توانند، عرصه فعالیت بیشتری داشته باشند. وی درباره کری خوانی برخی در فضای مجازی تصریح کرد: قطعا در مواردی که شاکیان به ما مراجعه کنند، ما بر اساس شکایت آن‌ها پیگیری کرده و برخورد‌های لازم را انجام می‌دهیم، اما باید تاکید کنم که شبکه‌های اجتماعی که سرور‌های آن‌ها در خارج از کشور قرار دارند و توسط کاربران در داخل کشور استفاده می‌شوند یک بستر مناسب را برای مجرمان ایجاد می‌کند.

• کمک معیشتی به مددجویان سیل‌زده امروز واریز می‌شود
مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد سازمان بهزیستی با اعلام اینکه کمک معیشتی به مددجویان سیل‌زده امروز واریز می‌شود، گفت: حمایت‌های روانی و اجتماعی این سازمان نیز در همه استان‌های درگیر سیل در قالب طرح محب انجام می‌شود. محمد نفریه در خصوص وضعیت مراکز نگهداری مددجویان سازمان بهزیستی در مناطق سیل‌زده افزود: در کلیه استان‌هایی که متاثر از سیل بوده و شهر‌هایی که احتمال سیل در آن‌ها وجود دارد، ستاد بحران فعال شده است و از زمانی که هشدار‌ها به ما داده شده تاکنون بسیاری از مراکز اسکان معلولان، مراکز نگهداری ایتام، مراکز درمانی معتادان که در مسیر سیل یا در معرض خطری بوده‌اند، تخلیه و جابه‌جا شده‌اند.

• راه‌ها هنوز بسته است
معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی مدارس کشور در خصوص مدارس استان لرستان گفت: در حال حاضر راه‌ها به سمت پلدختر، معمولان و روستا‌های زیاد دیگری بسته است و امکان دسترسی به این مناطق وجود ندارد. داریوش ورناصری با اشاره به وضعیت مدارس مناطق سیل‌زده در استان لرستان و به ویژه شهرستان پلدختر و معمولان افزود: هنوز راه‌های سمت پلدختر و معمولان باز نشده است، البته تیم‌های ما در آنجا مستقر هستند که علاوه بر آن‌ها تیم جدید دیگری را به محل مورد نظر خواهیم فرستاد تا به اطلاعات و آمار دقیق دست پیدا کنند.


• ۱۷۴ روستا در خوزستان تخلیه شد
مدیرکل مدیریت بحران خوزستان گفت: تاکنون حدود ۱۷۴ روستا در استان خوزستان در حاشیه رودخانه‌های دز، کرخه و کارون به‌صورت جزئی و کلی تخلیه شدند و حدود ۳۰ هزار نفر در ۴۳ اردوگاه اسکان اضطراری یافتند. به گزارش برنا، کیامرث حاجی‌زاده با اشاره به جابه‌جایی برخی روستا‌ها و مناطق در معرض خطر، اظهار کرد: تاکنون حدود ۱۷۴ روستا در استان خوزستان در حاشیه رودخانه‌های دز، کرخه و کارون به‌صورت جزئی و یا کلی تخلیه شدند.

• هلال احمر لوازم پزشکی به مناطق سیل زده لرستان ارسال می‌کند

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر، از ارسال دارو‌های مورد نیاز و لوازم پزشکی به مناطق سیل زده استان لرستان به وسیله یک دستگاه تریلی خبر داد. حسن صفاریه اظهار کرد: این معاونت اقدام به آماده سازی یک محموله دارویی و لوازم پزشکی، برای حمایت از تیم‌های عملیاتی درمان اضطراری و ارائه خدمات درمانی به مناطق سیل زده استان لرستان کرده است. به گزارش ایرنا، وی ادامه داد: این محموله شامل چهار پالت دارو و همچنین ۱۳ پالت لوازم مصرفی پزشکی است که فردا توسط یک دستگاه تریلی به منطقه ارسال خواهد شد.


• هیچ مشکل امنیتی در مناطق سیل زده وجود ندارد
فرمانده نیروی انتظامی گفت: با همت و تلاش شبانه روزی سبزپوشان ناجا برای تامین نظم و امنیت، تاکنون هیچگونه مشکل امنیتی در مناطق سیل زده کشور گزارش نشده است. حسین اشتری اظهار داشت: ولایت مداری، روحیه جهادی و انقلابی و مردم داری از عوامل و مولفه‌های اساسی در موفقیت‌های ناجا هستند و همواره باید با توسل بر این مولفه‌ها به دنبال ارتقای دستاورد‌های سازمانی و رضایت مندی مردمی باشیم.

• رایزنی ۲ وزیر درباره زمان برگزاری «کنکور» پس از سیل اخیر
قائم مقام وزیر آموزش و پرورش ضمن تاکید بر اینکه تمهیدات لازم پیرامون جبران عقب افتادگی‌های درسی دانش آموزان در مناطق سیل زده اندیشیده شده است، گفت: خانواده‌ها نگران درس بچه‌ها نباشند. ظرف چند روز آینده رایزنی‌هایی بین وزرای آموزش و پرورش و علوم درباره زمان برگزاری کنکور هم صورت خواهد گرفت. امیرعلی نعمت‌الهی به ارائه گزارشی از وضعیت مدارس و تحصیل دانش آموزان در مناطق سیل زده پرداخت و اظهار کرد: همکارانم در اکثر مناطق سیل زده و آسیب دیده در ایام تعطیلات نوروز، با همت جهادی تلاش کردند تا حد امکان مدارس از روز شنبه آماده گشایش باشند؛ در آق قلا و گمیشان استان گلستان انتقال کانکس‌ها و میز و نیمکت مورد نیاز را نیز انجام دادیم.

• سامانه بارشی فردا سراسر ایران را فرا می‌گیرد
مدیرکل پیش بینی و هشدارسریع سازمان هواشناسی گفت: فردا ۱۹ فروردین، سامانه بارشی کل کشور را فرا خواهد گرفت. احد وظیفه با اشاره به اینکه فردا ۱۹ فروردین سامانه بارشی کل کشور را فرا می‌گیرد، افزود: شدت بارش فردا در شمال شرق، شرق سواحل دریای خزر، شمال سمنان، شرق یزد، غرب کرمان، و بخش‌هایی از کهگیلویه و بویر احمد و فارس رخ خواهد داد. به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه پس‌فردا (سه‌شنبه ۲۰ فروردین) عمده فعالیت سامانه بارشی در شمال شرق و بخش‌هایی از شرق خواهد بود ادامه داد: امروز برای شمال شرق کشور کاهش دما بین ۴ تا ۶ درجه پیش‌بینی می‌شود.

• پرداخت «کمک هزینه معیشت» به کودکان بی‌سرپرست سیل‌زده
سرپرست دفتر امور کودکان و نوجوانان بهزیستی کشور از پرداخت «کمک هزینه معیشت» به کودکان تحت پوشش بهزیستی استان‌های سیل‌زده که نزد خانواده‌های جایگزین هستند، خبر داد. منتظر شبر با بیان اینکه در حال حاضر کودکان دو مرکز شبه خانواده در پلدختر به دنبال سیل در خرم آباد جا به جا شده اند، افزود: کودکان تحت پوشش بهزیستی مناطق سیل زده با مشکل خاصی رو به رو نیستند و «کمک هزینه معیشت» که به میزان سه برابر مستمری معمول برای مددجویان سازمان بهزیستی است، به کودکانی که نزد خانواده‌های جایگزین هستند، نیز پرداخت می‌شود. وی افزود: روز گذشته اولین مهدکودک سیار در استان لرستان و در روستای "پیرجد" از توابع خرم آباد آغاز به کار و برنامه‌های مفرحی را برای بهبود وضعیت روحی و روانی این کودکان اجرا کرد.

• علت اصلی سیل تغییرات اقلیمی است
نماینده اهواز در مجلس با تاکید بر اینکه از بین بردن پوشش‌های گیاهی و تغییر کاربری اراضی کشاورزی باعث تغییرات اقلیمی شده است، گفت: یکی از دلایل اصلی سیل تغییرات اقلیمی است. ما با توجه به تغییرات اقلیمی برای آینده برنامه‌ریزی کنیم. همایون یوسفی بیان کرد: از همه خدمتگزاران مردم، دولت، مجلس شورای اسلامی، نیرو‌های نظامی و انتظامی و آحاد مردم که در حادثه سیل در صحنه حاضر شدند، تشکر می‌کنم که باعث شد انسجام ملی را شاهد باشیم. در حواشی سیاسی احتمال دارد علت اصلی سیل به نوعی مورد غفلت قرار گیرد. بررسی علت اصلی سیل بعد از وقوع آن یکی از نکات ضروری است.

• تعیین میزان خسارات سیلاب اخیر تهران تا پایان فروردین
سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری تهران در خصوص تعیین میزان خسارت سیلاب اخیر استان تهران گفت: احتمالاً تا پایان فروردین به صورت دقیق میزان خسارات مشخص خواهد شد. منصور درجاتی افزود: فرآیند تعیین میزان خسارت از طریق فرمانداری‌ها و با تکمیل فرم‌های پنج برگی صورت می‌گیرد و باید در اسناد محلی میزان خسارت نیز مشخص باشد، لذا فرآیندی زمان بر است. وی افزود: به تمام استانداری‌ها تا ۲۰ فروردین ماه فرصت داده شده تا گزارش جامع را ارائه کنند لذا تعیین میزان خسارت به صورت دقیق تا پایان فروردین ماه انجام خواهد شد.

• چرا ترک تحصیل در دبیرستانی‌ها بیشتر است؟
عبدالرسول عمادی، سرپرست معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش علل بازماندگی از تحصیل را برشمرد و گفت: یک علت کاهش پوشش تحصیلی در دوره دبیرستان تنوع رشته‌ها و شاخه‌هاست و همین تنوع کار را مشکل می‌کند، زیرا در برخی مناطق هنرستان فنی و حرفه‌ای نداریم. همچنین در شاخه‌های نظری هم ممکن است رشته‌های مورد نیاز دانش‌آموزان در منطقه به طور کامل ارائه نشود.
• تخریب ۳۴۴ کلاس در مناطق سیل زده لرستان
نماینده ویژه وزیر آموزش و پرورش در بازدید از استان لرستان با اشاره به آخرین ارزیابی‌ها از خسارت سیل اعلام کرد که تاکنون ۸۱ مدرسه با ۳۴۴ کلاس تخریب‌شده است. شاپور محمد زاده ضمن اشاره به ارزیابی اولیه از خسارت سیل در استان لرستان، اظهار کرد: از برخی مدارس آسیب‌دیده از سیل اخیر استان لرستان در شهرستان‌های دلفان، نورآباد و الشتر و روستا‌های این مناطق با حضور مسئولین استانی بازدید کردیم و همچنین در مرکز توزیع اقلام ضروری هم‌وطنان این مناطق که با حضور همکاران فرهنگی مدیریت و اداره می‌شد، حضور پیدا کردیم.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *