صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

وضعیت خوزستان؛ سدهای کرخه و دز مشکل خاصی ندارند/ برخی افراد در معرض سیل روستاها را تخلیه نمی‌کنند/ با بارش‌های اخیر تالاب‌های فصلی و کانون‌های ریزگردها تا دو سال بیمه می‌شوند

۱۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۹:۴۸
کد خبر: ۵۰۷۵۱۲
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
استاندا خوزستان گفت: مدیریت کاملی بر سدهای استان صورت می‌گیرد. اجازه سرریز سدی را نمی‌دهیم. سدهای کرخه و دز در وضعیت پایدارند و هیچ مشکل خاصی ندارند. ۱۱ نفر کارشناس خبره کشوری درباره ظرفیت آب سد‌های کرخه و دز بررسی و تصمیم گیری می‌کنند.
غلامرضا شریعتی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی ، با اشاره به آخرین اقدامات در رابطه با جلوگیری از خطرات سیلاب در استان خوزستان بیان داشت: فضا در وضعیت پایداری است و مدیریت کاملی بر سد‌های استان صورت می‌گیرد. اجازه سرریز سدی را نمی‌دهیم. سدهای کرخه و دز در وضعیت پایداراند و هیچ مشکل خاصی ندارند.

وی ادامه داد: ۱۱ نفر کارشناس خبره کشوری درباره ظرفیت آب سد‌های کرخه و دز بررسی و تصمیم گیری می‌کنند. خروجی آب در کرخه، دو هزار و ۵۰۰ میلی متر مکعب بر ثانیه است، در سد دز هم دو هزار مترمکعب است که تا سه هزار و ۳۰۰ متر مکعب هم بالا رفته بود.

استاندار خوزستان خاطر نشان کرد: در کارون هم تا یک هزار و ۷۰۰ بالا رفت و هم اکنون یک هزار و ۵۰۰ متر مکعب است. در حال مدیریت اوضاع هستیم تا در شهر‌ها مشکلی پیش نیاید. در حوزه کرخه، شهرهای اهواز، سوسنگرد و رفیع، بستان، حمیدیه و ابوحمیظه دستور تخلیه دادیم و تلاش داریم با تمام وجود از بروز آبگرفتگی در شهرها جلوگیری کنیم.
 
شریعتی درباره شایعات مربوط به سرریز سد‌های کرخه در شب گذشته گفت: اینها شایعاتی برای نگران کردن مردم است، مردم تنها به اخبار رسمی درباره شرایط خوزستان دقت کنند. سعی کنیم نگرانی‌ها را افزایش ندهیم تا فضای ناامیدی بر مردم چیره شود.

وی درباره وضعیت تخلیه شهرهای در معرض سیل در خوزستان تاکید کرد: اکثرا تخلیه شدند، اما افرادی هم در این مناطق هستند که ممکن است ۲۰ درصد جمعیت روستایی باشند، اما قابل ملا حظه‌اند. ما با آنها مذاکره کردیم، قانع نشدند.  از طریق هلال احمر تمهیدات لازم را به آنها می‌رسانیم. شهروندان باید بدانند که باقی ماندن در شهر‌هایی که دستور تخلیه دارند، کار را برای ما سخت‌تر می‌کند و ما باید به آنهانیز آذوقه رسانی کنیم.

استاندار خوزستان خاطر نشان کرد: خدا را شاکریم که با این باران نعمت الهی، تالاب‌های فصلی و کانون‌های ریزگرد‌ها پر می‌شود و تا دو سال بیمه می‌شوند. حالا سایر اشکالات را هم مدیریت می‌کنیم آنهم با پخش سیلاب و نیز تعبیه فیوز پلاک‌های جدید در مسیر‌های رودخانه‌ای تا ازخسارت‌های جانی و زیرساختی جلوگیری کنیم.

استاندار خوزستان بیان کرد: دولت هم متعهد شده که سایر خسارت‌ها را جبران می‌کند. دستگاه‌های دولتی، امدادی، اجرایی و  نیرو‌های مسلح و مردم در تکاپو هستند تا آب وارد شهر نشود. مشکلی هم که در جاده اهواز به اندیمشک که شریان حیاتی جنوب به شمال است، پیش آمده بود و سرعت کار را کم کرده بود، بحمدالله مشکل حل شد.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *