اجرای بیست پروژه در عرصه بین الملل در آموزش و پرورش
به گزارش گروه جامعه ، در ابتدای دیدار نوروزی غلامرضا کریمی با همکاران مرکز امور بین الملل آموزش و پرورش وی با تبریک سال جدید به همکاران مرکز و فرهنگیان شاغل در مدارس بینالملل و تطبیقی و همکاران اعزامی به مدارس جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور، منشأ اثر بودن و خدمات شایسته در یک نهاد وابسته به دولت را امری ضروری دانست.
وی به بحرانهای متعدد در آغاز سال جدید در کشور اشاره کرد و خسارات وارده جانی و مالی به هموطنان بخشهای مختلف کشور را به واسطه سیلابها، غمانگیز دانست و با خانوادههای هموطنان آسیبدیده ابراز همدردی کرد.
قائممقام وزیر آموزش و پرورش در امور بینالملل بحران ارزی را از مهمترین چالشهای سال گذشته دانست و به تاثیرپذیری زیاد مرکز امور بینالملل و مدارس خارج از کشور از این بحران و تحققنیافتن برخی اهداف و تغییر برنامهریزیها و سازماندهیهای انجام شده برای مدارس خارج از کشور اشاره کرد.
کریمی گفت: شدت این بحران به دلیل تحریمها در برخی موارد امسال بیشتر از سال گذشته است و باید در مقابل این تحریمهای ظالمانه با تلاش مضاعف ایستادگی کرد تا همچون سالهای گذشته و ایام جنگ تحمیلی سربلند بیرون بیاییم.
وی به سیاستهای انقباضی مرکز امور بینالملل در اداره مدارس جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور در سال جدید اشاره کرد و از برنامههایی مانند بازگشت فرهنگیانی که دو سال مأموریت آنها خاتمه یافته در ۳۱ خرداد امسال خبر داد و گفت: معلمان اعزامی به خارج از کشور از ۴۰۳ نفر در سالهای گذشته در سال ۹۷ به ۲۷۵ نفر کاهش یافت که با شرایط موجود و بودجه تخصیصی از سوی دولت و مجلس این تعداد در سال ۹۸ به ۱۵۰ نفر نیز تقلیل پیدا خواهد کرد.
۲۰ پروژه در عرصه بینالملل آموزش و پرورش در سال ۹۸ اجرا خواهد شد
کریمی به بدهیهای انباشته شده معلمان منقضی خدمت اشاره کرد و آن را حق طبیعی آنها دانست و بر پیگیری مطالباتشان از سوی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد.
رئیس مرکز امور بینالملل وزارت آموزش و پرورش سیاست این وزارت را در عرصه بینالملل، گسترش روابط و تعاملات بینالمللی در عرصه تعلیم و تربیت دانست و بر استفاده از همه ظرفیتهای بینالمللی، تجربیات و نوآوریها در این عرصه و انتقال این تجربیات به سایر کشورها تاکید کرد. او از همکاران مرکز خواست تا در سال جدید ارتباط هدفمند با سازمانهای بینالمللی و استفاده از ظرفیتهای آنها را در دستور کار خود قرار دهند.
قائممقام وزیر آموزش و پرورش در امور بینالملل به ۲۰ پروژه پیشبینی شده برای مرکز امور بینالملل در سال جدید اشاره و بر تلاش همکاران در عملیاتیکردن آنها برای دستیابی به اهداف یک ساله و بینالمللی شدن نظام آموزش و پرورش تاکید کرد. کریمی گفت: امیدوارم با حضور افراد علاقهمند برای راهاندازی مدارس و ارائه خدمات آموزشی به هموطنان عزیزمان در اقصی نقاط جهان نهایت استفاده از این ظرفیتها باعث کاهش برخی مشکلات موجود شود.
وی خلاقیت و ابتکار را دو عامل مهم برای از بین بردن چالشهای پیشروی مرکز امور بینالملل و مدارس خارج از کشور دانست و بیان کرد: سال آینده تحصیلی از توان و ظرفیت آموزش مجازی و دانشجویان ایرانی خارج از کشور بیشتر از پیش استفاده خواهد شد و تمام تاکید ما این است که کیفیت آموزش بالاتر هم برود و حتی پیگیریهای لازم برای آغاز فعالیت مجدد برخی مدارس تعطیل شده در امارات و ارائه خدمات آموزشی به همه ایرانیان عزیز انجام شده است.
غلامرضا کریمی برخی مطالب مطرح شده در فضای مجازی مبنی بر تلاش برای تضعیف مدارس و کاهش کیفیت آموزشی در مدارس خارج از کشور را رد کرد و گفت: باید تلاش شود تا با شیوههای متفاوت با تمام توان به کار مدارس به عنوان یک امر حاکمیتی در خارج از کشور ادامه دهیم.