صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

شبکه‌های اجتماعی را با آلبوم‌های شخصی‌تان اشتباه نگیرید

۱۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۰:۰۱
کد خبر: ۵۰۷۲۷۳
رئیس پلیس فتا استان البرز گفت:: یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که کاربران را تهدید می‌کند موضوع جعل هویت است بخصوص در زمانی که کاربر در شبکه‌های اجتماعی دنبال کننده گان بالایی دارد و شناخته‌شده باشد.

سرهنگ محمد اقبالی در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه در خصوص تهدیدات شبکه‌های اجتماعی اظهار کرد: افراد فرصت‌طلب ممکن است با سوءاستفاده از محتوا‌ها و اطّلاعاتی که شما به صورت عمومی به اشتراک گذاشته‌اید، با نام و هویت جعلی شما و با راه‌اندازی صفحات مشابه دست به اخاذی، کلاهبرداری و سایر اقدامات مجرمانه بزنند.

سرهنگ اقبالی با اشاره به اینکه هوشیاری در حفظ اطّلاعات و محتوا‌های خصوصی کاملاً اهمیّت دارد گفت: تمامی شبکه‌های اجتماعی، ابزار‌هایی را در اختیار شما می‌گذارند که نسبت به تنظیم حوزه حریم خصوصی خود اقدام کنید. با استفاده از این ابزار‌ها می‌توانید با خیال راحت‌تر نسبت به اشتراک‌گذاری اطّلاعات با دوستان اقدام کنید و دسترسی دیگران را محدود نمایید.

وی ادامه داد:در بیشتر موارد مجرمین عکس‌ها و فیلم‌های شخصی و محرمانه شما را در شبکه‌های اجتماعی پس از سرقت با تهیه صفحات فیک (جعلی) و یا با فروش به سایت‌های مختلف مورد تهدید قرار می‌دهند که انتشار این اطلاعات باعث هتک حرمت و هیثت فردی و اجتماعی شما را فراهم می‌کند؛ بهتر است اطلاعات شخصی محرمانه خود را بروی لوح فشرده یا حافضه‌های جانبی ذخیره کنید.

رییس پلیس فتا استان البرز در ادامه افزود: اطلاعات شخصی و خانوادگی خود (اسناد – عکس – فیلم) که طبقه‌بندی محرمانه دارند را در فضای رایانه‌های متصل به اینترنت نگهداری نکنید، زیرا با اتصال به شبکه اینترنت برخی افراد فرصت‌طلب با استفاده از روش‌های هک و نفوذ بدون دخالت شما به سیستم و اطلاعات ذخیره شده آن دسترسی یافته و اطلاعات شما را به سرقت می‌برند.

وی افزود: چنانچه اطلاعات شخصی و محرمانه خود را بروی حافظه‌های جانبی نگهداری می‌کنید از حمل کردن آن به بیرون از منزل و جابجایی مکرر آن خودداری کنید و حتی الامکان برای جابجایی موردی از حافظه جانبی دیگری استفاده کنید تا تمام اطلاعات شما جابجا نشود، زیرا در برخی موارد سرقت‌های سنتی (کیف قابی – سرقت وسایل داخل خودرو و.) باعث افشای اطلاعات شخصی می‌گردند.

سرهنگ اقبالی یادآورشد:اطلاعات شخصی و محرمانه خود مثل فیلم یا عکس را نه در شبکه‌های اجتماعی منتشر کنید و نه در اختیار هر فردی قرار بدهید و فراموش نکنید دوستان امروز شما می‌توانند دشمنان فردای شما باشند و از این اطلاعات علیه خودتان استفاده کنند.

رییس پلیس فتا استان البرزگفت:هموطنان می‌توانند از طریق راه ارتباطی سایت پلیس فتا به آدرس اینترنتی www.cyberpolice.ir از آخرین هشدار‌های سایبری و روش‌های پیشگیری از سایرجرائم سایبری مطلع شوند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *